- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.961
Bekledikleri yönelim daha mı fazlaymış ki? İnsanlar dövizden ziyade altını daha güvenli liman olarak görmüyor mu zatenKızlar A para da gram altının yatırımcıların portföyünde bulunması gerektiğini söylediler şimdi,
2018 de fazla rağbet olmadı ama2019 da rağbet artacak gibi dendi
1 hafta sürüyor kenacort diye bir krem var onu alın. Birde mazejik ağız spreyi var onu kullansınOnu da söylerim şimdi, umarım çabuk geçer.
Pazar günü tiyatro oyunu var kültür merkezinde, çok rahat, enerjik konuşması gerekiyor, başrolde çünkü
Bizde ayın 31 inde alacağız canım para hesapta duracakben de ayın ıkısını beklıcem canım bıse almadan beklemeyı planlıyorum esımın zam alıp almayacagı belli olcak 2sınde ona gre planlarım artk
benimde gorumcemler gelıcek bı haftalıgına 25inde epey harcama olur o aradaZaten ayın 20 sinden sonra annemler ve kardeşim bizi ziyarete gelecekler hesap yaptım eksi hesap için 500 tl bırakıp ayrıca 1 tam altın alacağım .Ama misafirlerim gittikten sonra bi hesap daha yaparım bakalım 1 çeyrek daha alacağim gibi görünüyor ekstra. Bu arada trafik cezası bankaların sisteminde görünmüyor onu ödeyeceğiz .
Gorunuyor canim. Odemeler kismindanZaten ayın 20 sinden sonra annemler ve kardeşim bizi ziyarete gelecekler hesap yaptım eksi hesap için 500 tl bırakıp ayrıca 1 tam altın alacağım .Ama misafirlerim gittikten sonra bi hesap daha yaparım bakalım 1 çeyrek daha alacağim gibi görünüyor ekstra. Bu arada trafik cezası bankaların sisteminde görünmüyor onu ödeyeceğiz .
Borcunuz yok diyor bizeGorunuyor canim. Odemeler kismindan
Aynen misafir olunca öyle oluyor . O yüzden misafir gittikten sonra bir kez daha bütçeyi elden geçirmem gerekiyor .benimde gorumcemler gelıcek bı haftalıgına 25inde epey harcama olur o arada
görümcemi ck severim öz ablam gıbıdır o da hamıle sımdı ılk cocugu erkektı bu kız, 2hurç ayırmıs oglunun guzel kıyafetlerini eger oglan olursa cınsıyet bıze getırıcekler gelırken heyecan doruktaAynen misafir olunca öyle oluyor . O yüzden misafir gittikten sonra bir kez daha bütçeyi elden geçirmem gerekiyor .
Cinsiyeti daha belli olmadı değil mi? Ne zamana belli olacak? Ben bile şu an transferi yapılmamış embriyomu çok merak ediyorum. Seni anlayabiliyorum çok heyecanlanıyorsundur. İsmini ne koyacaksınız?görümcemi ck severim öz ablam gıbıdır o da hamıle sımdı ılk cocugu erkektı bu kız, 2hurç ayırmıs oglunun guzel kıyafetlerini eger oglan olursa cınsıyet bıze getırıcekler gelırken heyecan dorukta
Harikasin :)Ben de bir kitap var piyasada bulamadım fotokopi çektirmek istedim yasakmış çekmediler bir başka kırtasiye daha var kıza gıcık oldum ona da çektirmedim. Kitap hayatımızda kendimizdeki hatalı alanlarımızdan bahsediyor. Mesela kendimizi tanımlıyoruz ya örneğin ben çok yapıyorum tembelim çorbam güzel olmaz et yemeklerini beceremem şanssızım gibi etiketler...
çok yanlışmış aramızda öğretmen çok diye paylaşıyorum çocuğun matematiğe veya resimde yeteneği yok etiketi de yanlış
Bazılarımız hemen kavrıyor bazılarımızın kavraması ya da yapması sadece zaman alıyor bu bakış açısı ile yaklaşmak lazımmış olaya.
Ben kendim için yazıyım: hiç beceremem diye geziyordum şimdi evde yemek yemek yemek yapmak için çırpınıyorum tasarruf ettikçe de öyle. Yani yapamam edemem deyip yapabileceklerimizin önünü kesmemek lazımmış
(Bugün okuduğum kısımlardan aklımda kalanı paylaşmak istedim)
Mesela ben sürekli onaylatma ihtiyacı hissediyorum veya etrafımda bu tiplerden var. Aslında çok yanlışmış kimse bizi onaylamak zorunda değil bunun için mutsuz olmamak lazım. Yeni aldığım ayakkabıdan tutta yaptığım yemeğe kadar onaylanma ihtiyacı hissetmek zorlayıcı ve üzücü olabiliyor.
Bunu pratikte düZeltmek için egzersizler lazımmış ben de sizlere artık kendimi etiketleyecek sürekli eleştirecek şekilde yazmamaya çalışacağım bakalım bir yerden başlamak lazım
İnsallah canim annemlerle annemlere geldim anne sen bebege bak ben saat basi sagim yapayim dedim insallah burda yapabilirim sutumun sutumun artmasi icin ugrasiyorum bir ogun olsun sut icsin cocugum inşallah :)Yarın sağarsın bozma moralini
İnsallah ccanim tesekkur ederim destegin icin :)Sıkma canını düzelir inşallah canım
Evet canim devam insallah :))Pes etmek Yok müsait olduğun ilk an kaldığın yerden devam edersin.
yok daha belli olmadı ıste yarın kontrolüm var gostericek pozısyonda olursa ınsAllah ogrenırız ama yanılma payı da var tabiCinsiyeti daha belli olmadı değil mi? Ne zamana belli olacak? Ben bile şu an transferi yapılmamış embriyomu çok merak ediyorum. Seni anlayabiliyorum çok heyecanlanıyorsundur. İsmini ne koyacaksınız?
Ben okudum o kitabı üzerinde deniz ve içinde cam fanus ve bir turuncu balık vardı güzel kitaptır bir gün bitir mutlaka.Harikasin :)
Ben de limitsizsiniz kitabina baslamistim ama bitirmedim ortaokuldayken de ben dunyanin en akilli insaniyim erdal demirkiran okumustum hayatimi etkileyen kitaplardan biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?