Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar A para da gram altının yatırımcıların portföyünde bulunması gerektiğini söylediler şimdi,
2018 de fazla rağbet olmadı ama2019 da rağbet artacak gibi dendi
Bekledikleri yönelim daha mı fazlaymış ki? İnsanlar dövizden ziyade altını daha güvenli liman olarak görmüyor mu zaten

Onu da söylerim şimdi, umarım çabuk geçer.
Pazar günü tiyatro oyunu var kültür merkezinde, çok rahat, enerjik konuşması gerekiyor, başrolde çünkü
1 hafta sürüyor kenacort diye bir krem var onu alın. Birde mazejik ağız spreyi var onu kullansın

Zaten ayın 20 sinden sonra annemler ve kardeşim bizi ziyarete gelecekler hesap yaptım eksi hesap için 500 tl bırakıp ayrıca 1 tam altın alacağım .Ama misafirlerim gittikten sonra bi hesap daha yaparım bakalım 1 çeyrek daha alacağim gibi görünüyor ekstra. Bu arada trafik cezası bankaların sisteminde görünmüyor onu ödeyeceğiz .

benimde gorumcemler gelıcek bı haftalıgına 25inde epey harcama olur o arada

Gorunuyor canim. Odemeler kismindan

Aft bende çok çıkardı özellikle siklus öncesi veya bağışıklık sistemim düştüğünde hasta olmaya yakınken veya yanlışlıkla o bölgeyi ısırıp yaraladıysam.. Çok çektim kendilerinden. Ne ilaçlar kullandım içlerinde çok pahalı olanları da vardı bir ara gümüş nitratla bile yaktım. Ama hiç fayda görmedim. Çözümü şöyle buldum yazdan karadutu buz kalıplarına donduruyorum minik küpler Halinde. Aft çıktığında bir tane ağzıma atıp şeker gibi çeviriyorum biraz sızısını dindiriyor uyuşturuyor yani. Önlemimi de şöyle aldım ağızda pastil gibi emilen b12 tabletleri kullanıyorum her sabah uyanınca aç karna atıyorum bir tane ağzıma. B12 yi düzenli kullanmaya başladığımdan beri artık önceki kadar sık çıkmıyor.

Aynen misafir olunca öyle oluyor . O yüzden misafir gittikten sonra bir kez daha bütçeyi elden geçirmem gerekiyor .
görümcemi ck severim öz ablam gıbıdır o da hamıle sımdı ılk cocugu erkektı bu kız, 2hurç ayırmıs oglunun guzel kıyafetlerini eger oglan olursa cınsıyet bıze getırıcekler gelırken heyecan dorukta

Cinsiyeti daha belli olmadı değil mi? Ne zamana belli olacak? Ben bile şu an transferi yapılmamış embriyomu çok merak ediyorum. Seni anlayabiliyorum çok heyecanlanıyorsundur. İsmini ne koyacaksınız?

Harikasin :)
Ben de limitsizsiniz kitabina baslamistim ama bitirmedim ortaokuldayken de ben dunyanin en akilli insaniyim erdal demirkiran okumustum hayatimi etkileyen kitaplardan biridir

Cinsiyeti daha belli olmadı değil mi? Ne zamana belli olacak? Ben bile şu an transferi yapılmamış embriyomu çok merak ediyorum. Seni anlayabiliyorum çok heyecanlanıyorsundur. İsmini ne koyacaksınız?
yok daha belli olmadı ıste yarın kontrolüm var gostericek pozısyonda olursa ınsAllah ogrenırız ama yanılma payı da var tabi
çook heyecanlıyım, isim belli degil daha
ınsAllah saglıkla gelır senin bebişinde hayırlı haberlerini beklıyoruz ne zaman belli olucak

Harikasin :)
Ben de limitsizsiniz kitabina baslamistim ama bitirmedim ortaokuldayken de ben dunyanin en akilli insaniyim erdal demirkiran okumustum hayatimi etkileyen kitaplardan biridir
Ben okudum o kitabı üzerinde deniz ve içinde cam fanus ve bir turuncu balık vardı güzel kitaptır bir gün bitir mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…