- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.021
amin amin bize de kolaylıklar versin canımmTesekkur ederim canim
Allah hepimize kolaylik versin
Dun esim masaya 50 kr birakmis yani sigara almis....Onu atayim madem duz hesap olsun :)
Allah hepimizw kolaylik versin
tahın alerjik bir besin bebeklerde benim kızımda alerjik sütten bebeğe geçiyor aklınızda bulunsun kızlar dikkat tüketilmeliCnm tahin süt yapıyormuş bir dene istersen
ben dınlemıstım belli boydakıler olacak demıstı cnımBir důzenlemeyle eczanelerdeki posetler ucretsiz olacakmis. Dogru mu yanlis mi bilmiyorum
Cinsiyet belli oldu mu cnmbiz de ev görmeye gıdıcez yarın akrabaya 150 tl ye pasabahceden hedıye aldm toplu tasıma kartıma para yukledm bıde guncelleme suresi dolmus yarın hallederım artk aksam gıderkende benzin alırım
yk canım yarın kontrolumuzCinsiyet belli oldu mu cnm
Bende mi al sat yapsam biraz acabaKizlarvmerhaba
Ogleden sonra uyudum.
Sonra etrafi toparladim yemek yaptim yedik
Soran arkadaslar olmus .dun 5.53ten sattim. Somra 5. 42den aldim. Bugun tekrar yukseldi yine aldim sattim. Bayagi kar var kizlar
az nüfus az alışveriş canım bize 30 lu yumurta 1 hafta yetmiyor maşallahMerhaba kızlar sabah 81 tl trafik cezasını ödedik . Öğleden sonra ben yürüyüşe oradan markete gittim 2 farklı markete uğradım.
Kahvaltılık çikolata
Nar ekşisi sosu
Patates
Kuru soğan
Çeri domates
Roka
Maydonoz
Kara lahana
Kıvırcık
Havuç
Sarımsak
6 li yumurta
Sosis
Ütü masası örtüsü
Toplam 52 tl ödedim
Kp eşimi aramış telefon faturamı unuttum yatırır mısınız diye 26 tl ödedik . Akşam yemeğini yedik uzandık temizlik yaptım telefonda kv kp görümcem anne baba anneanne babaanne konuştum yoruldum valla başım şişti .
Ben normalde 15 li alıyorum 1 hafta yetiyor ama istediğim aldığım marka olmadığı için mecbur 6 lı aldımaz nüfus az alışveriş canım bize 30 lu yumurta 1 hafta yetmiyor maşallah
bizde çok tuketiliyor oğlum çok sever sabah 3 tane haşladım eşime kendime ve oğluma başına oturdu hepsini yedi maşallah zararı olur mu bilmiyorum 3 tane den omlet yaptım bu sefer esim ve kendimeBen normalde 15 li alıyorum 1 hafta yetiyor ama istediğim aldığım marka olmadığı için mecbur 6 lı aldım
Alerji olabilir zamanla . Çünkü vücut neyi fazla alırsa ona alerji oluyor doktorum öyle söylemişti. Biz hafta sonu yeriz daha çok eşim 4 tane filan yer ben en fazla 2bizde çok tuketiliyor oğlum çok sever sabah 3 tane haşladım eşime kendime ve oğluma başına oturdu hepsini yedi maşallah zararı olur mu bilmiyorum 3 tane den omlet yaptım bu sefer esim ve kendime
Amin inşallah darısı başıma pek anlaşamıyor benim kızlar büyüyncebüyüyünce anlaşır diyorlar bakalımKızlaar,
Sürpriz yaptı kızım sabah karşımda gördüm,çok mutlu oldum.
Kardeşinin tiyatro oyunu var pazar günü, hem de doğum günü 3 günlüğüne gelmiş
Gidecek 1 hafta sonra yarıyıl tatiline gelecek inş .
Haliyle harcamalı oldu gün,
Içli köfte yaptırdım 25tl,
Pantolon çorap aldı 100 civarı kartla ödedim .
Kasnak ıvır zıvır 40 civarı .
Hatay döneri yemeden olmaz 67tl ye yemek yedik,
Şimdi kahve yapıyor iki kız kardeş.
Çok güzel duygu kızlar darısı başınıza inş.
pure hazel full altındaydın diye biliyorum, değişiklik mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?