Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhaba. Alerjik bebek çoook zor allah kolaylıklar versin. Kızlar bu altın al sat işini nasıl yapıyorsunuz? Ben beceremiyorum bir türlü. Denk getiremiyorum . Sonra bekle allah bekle . pure hazel sen kaçtan sattın. Kaçtan tekrar almayı planlıyorsun

biz de ev görmeye gıdıcez yarın akrabaya 150 tl ye pasabahceden hedıye aldm toplu tasıma kartıma para yukledm bıde guncelleme suresi dolmus yarın hallederım artk aksam gıderkende benzin alırım

Merhaba kızlar sabah 81 tl trafik cezasını ödedik . Öğleden sonra ben yürüyüşe oradan markete gittim 2 farklı markete uğradım.
Kahvaltılık çikolata
Nar ekşisi sosu
Patates
Kuru soğan
Çeri domates
Roka
Maydonoz
Kara lahana
Kıvırcık
Havuç
Sarımsak
6 li yumurta
Sosis
Ütü masası örtüsü
Toplam 52 tl ödedim
Kp eşimi aramış telefon faturamı unuttum yatırır mısınız diye 26 tl ödedik . Akşam yemeğini yedik uzandık temizlik yaptım telefonda kv kp görümcem anne baba anneanne babaanne konuştum yoruldum valla başım şişti .

Kizlarvmerhaba
Ogleden sonra uyudum.
Sonra etrafi toparladim yemek yaptim yedik
Soran arkadaslar olmus .dun 5.53ten sattim. Somra 5. 42den aldim. Bugun tekrar yukseldi yine aldim sattim. Bayagi kar var kizlar
Bende mi al sat yapsam biraz acaba

az nüfus az alışveriş canım bize 30 lu yumurta 1 hafta yetmiyor maşallah

Bugün izmirkofte patates pilav salata yaptım yedik
Eşime 4 kg bulgur ve 2 ekmek aldırdım 14.5tl
25 tl de ev yapımı menengic kahvesi almış hastalığa birebir bağışıklığı kuvvetlendiriyor iyisini bulursanız tafsiye ederim

Ben normalde 15 li alıyorum 1 hafta yetiyor ama istediğim aldığım marka olmadığı için mecbur 6 lı aldım
bizde çok tuketiliyor oğlum çok sever sabah 3 tane haşladım eşime kendime ve oğluma başına oturdu hepsini yedi maşallah zararı olur mu bilmiyorum 3 tane den omlet yaptım bu sefer esim ve kendime

bizde çok tuketiliyor oğlum çok sever sabah 3 tane haşladım eşime kendime ve oğluma başına oturdu hepsini yedi maşallah zararı olur mu bilmiyorum 3 tane den omlet yaptım bu sefer esim ve kendime
Alerji olabilir zamanla . Çünkü vücut neyi fazla alırsa ona alerji oluyor doktorum öyle söylemişti. Biz hafta sonu yeriz daha çok eşim 4 tane filan yer ben en fazla 2

Kızlaar,
Sürpriz yaptı kızım sabah karşımda gördüm,çok mutlu oldum.
Kardeşinin tiyatro oyunu var pazar günü, hem de doğum günü 3 günlüğüne gelmiş
Gidecek 1 hafta sonra yarıyıl tatiline gelecek inş .
Haliyle harcamalı oldu gün,
Içli köfte yaptırdım 25tl,
Pantolon çorap aldı 100 civarı kartla ödedim .
Kasnak ıvır zıvır 40 civarı .
Hatay döneri yemeden olmaz 67tl ye yemek yedik,
Şimdi kahve yapıyor iki kız kardeş .
Çok güzel duygu kızlar darısı başınıza inş.
pure hazel full altındaydın diye biliyorum, değişiklik mi yaptın

Amin inşallah darısı başıma pek anlaşamıyor benim kızlar büyüyncebüyüyünce anlaşır diyorlar bakalım

Kizlar 2. Harcamasiz gunum.
Yarin eve gecicem esim gececi sabah gelicek pazar donucek. Pazar is yerine gitmem gerek ama elimdeki tek kozu kullanip gitmicem 2.5 ay icinde bir kac defa gidicem sanirim. Esime kiyamiyorum gececi onu ordan oraya gezdiremem onunda gelmesi gerekiyor
Yarin havuc marul yumurta ekmek simit sut aldiricam.
Ben evden ev yogurdu borek kavurma goturucem annem corbada gotur diyor bu haftasonu rahatim sanirim
Kahvaltilik ve meyve var portakal aldirabilirim belki
Evimi ve esimi ozledim erken yatar dinlenirim sabah erken gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…