- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.981
12.haftada erkekse belli oluyor ama kizsa gostermiyor ya da kiz gibi diyorlar benim iki oglumda da 12. Haftada kesin erkek dediler ultrason resmini cekip elimize verdileryok daha belli olmadı ıste yarın kontrolüm var gostericek pozısyonda olursa ınsAllah ogrenırız ama yanılma payı da var tabi
çook heyecanlıyım, isim belli degil daha
ınsAllah saglıkla gelır senin bebişinde hayırlı haberlerini beklıyoruz ne zaman belli olucak
Bilkent’e de mutlaka bakmanı öneririm çok güzel konserler oluyor.Herkese günaydınlar bugün de sıfır harcama planlıyorum ( eşim işte dışarıda yiyor onu saymıyorum)
Akşama çorba salata pilav yoğurt ve barbunya buzluktanbereketli bir hafta sonu diliyorum herkese. Opera bileti baktım ama arkadaşlara uymuyormuş şubatta gidicez sanırım
benim 14.hafta bıtıyo canım bakalm ne olcak hayırlısı olsn ınsAllah12.haftada erkekse belli oluyor ama kizsa gostermiyor ya da kiz gibi diyorlar benim iki oglumda da 12. Haftada kesin erkek dediler ultrason resmini cekip elimize verdiler
gec dollenme olabılır canımPazartesi gidip kan verecegim. Hem regl olmadim hem testte gebelik cikmadi.
Yilan hikayesine döndü
Bi gizem bi gizem
1 saat az olur sağmak için çalışan ve sürekli süt sağan biri olduğum için 3 er saat arayla her memeni en az 10 dk sağmayı neden canım bol su iç yeşillik soğan bulgur pilavı ye üstünede az uyursan baya süt yapıyor evdesinya uyuma imkanın olurİnsallah canim annemlerle annemlere geldim anne sen bebege bak ben saat basi sagim yapayim dedim insallah burda yapabilirim sutumun sutumun artmasi icin ugrasiyorum bir ogun olsun sut icsin cocugum inşallah :)
Destegin icin teşekkür ederim :)
Sağlıklı olsun da canım kız erkek fark etmez...benim 14.hafta bıtıyo canım bakalm ne olcak hayırlısı olsn ınsAllah
Bırak şu kazakları ya yeter aaaa başka birşey yok mutuce_tuce hala ekranda ne seyrediyorum bil bakalım
Maaşa son 3 gün, yeter daa darlandım altın alasım var
Bırak şu kazakları ya yeter aaaa başka birşey yok mualtın alalım yavrum sarı sarı
benimde geçti 3 gün ama bende kist var ondandır diye düşünüyorumPazartesi gidip kan verecegim. Hem regl olmadim hem testte gebelik cikmadi.
Yilan hikayesine döndü
Bi gizem bi gizem
aynen oyle canım işte ilk heves dıye heyecanlanıyorum Allah bagıslasın masAllahSağlıklı olsun da canım kız erkek fark etmez...
Benim kuzuya da %1500 kız dedi 12.haftadaydık:)
aminn canım sağol.. sen de sağlıkla kucağına al inşallah.aynen oyle canım işte ilk heves dıye heyecanlanıyorum Allah bagıslasın masAllah
al sata giremiyorum al unut daha iyi yaa :)Bende de tl var. Yuksekken bozmustum. Şuan güzel kardayim. Bende alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?