Bugün ne aldin kaç tl harcadin

12.haftada erkekse belli oluyor ama kizsa gostermiyor ya da kiz gibi diyorlar benim iki oglumda da 12. Haftada kesin erkek dediler ultrason resmini cekip elimize verdiler

günaydın kizlaar. dün 25 lira harcamis esim gelirken peynir felan aldı. bugun de 25 felan harcanir galiba yumurta bide oglum kivi istedi evde kalmadi

Herkese günaydınlar bugün de sıfır harcama planlıyorum ( eşim işte dışarıda yiyor onu saymıyorum)
Akşama çorba salata pilav yoğurt ve barbunya buzluktan bereketli bir hafta sonu diliyorum herkese. Opera bileti baktım ama arkadaşlara uymuyormuş şubatta gidicez sanırım

Bilkent’e de mutlaka bakmanı öneririm çok güzel konserler oluyor.

Günaydın dün annem böyle beşikli bebekli ve benim kv nin filan olduğu bir rüya görmüş . Bence annemde benim bir çocuğum olsun istiyor ama söyleyemiyor emin oldum dün kv mi arayıp anlatacakmış dedim ki hemen ara anlat anne neyse yorumsuzum kahvaltı yapıp sil süpür yapacağım bugün öğleden sonra da yürüyüş ve market liste yaptım birkaç eksik var geçen hafta almadığım şeyler salatalık malzeme soğan patates çikolata sosis gibi akşam yemekte domates çorbası , patates yemeği bu hafta kırmızı et ve tavuk yediğimiz için direk sadece patates yemeği yapacağım eşim içine birşey istemedi Akşamda anlaştık çayın yanında sıcak puding yiyeceğiz öyle de çok zevkli oluyor yarın güzel bir Cumartesi kahvaltısı iyi olacak . Bu hafta zor geçti eşim çok yorgun olduğu için geceleri aşırı döndü filan ne ben ne o düzgün uyuduk o gidince ben zaten uyumuyorum baya uykusuz kaldık

Pazartesi gidip kan verecegim. Hem regl olmadim hem testte gebelik cikmadi.
Yilan hikayesine döndü
Bi gizem bi gizem
gec dollenme olabılır canım
bide su da oluyomus kişi kendını gebe hıssettıgınde hormonlar yalancı gebelık gıbı adetı gecıktırıyomus ınsAllah bebıs vardır ayy ne guzel olur

tuce_tuce hala ekranda ne seyrediyorum bil bakalım

Maaşa son 3 gün, yeter daa darlandım altın alasım var

1 saat az olur sağmak için çalışan ve sürekli süt sağan biri olduğum için 3 er saat arayla her memeni en az 10 dk sağmayı neden canım bol su iç yeşillik soğan bulgur pilavı ye üstünede az uyursan baya süt yapıyor evdesinya uyuma imkanın olur

Bırak şu kazakları ya yeter aaaa başka birşey yok mu altın alalım yavrum sarı sarı

Dimi dimi, ama niye bu kadar tutturdum bende anlamadım, 2 gündür ekranda aşk yasıyorum

Eşimde sipariş verdi ve o benden de masraflı , o bi alsa beni hiç tutamaz galiba

Uyudum uyandım hala aklımda ayy darlandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…