Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba..sayfanıza ilk defa uyelikle geliyorum ama misafir olarak neredeyse her gün okuyordum ve herkesi bir parça tanıyorum:) Umarım bu sayfadakiler gibi bizim de birikimimiz,gönlümuzce olur:)
Hosgeldin canim. Biraz da biz seni taniyabilir miyiz. Evli misin calisiyor musun cocuklar var mi. Birikim hedefin nedir vs.

Merhaba..sayfanıza ilk defa uyelikle geliyorum ama misafir olarak neredeyse her gün okuyordum ve herkesi bir parça tanıyorum:) Umarım bu sayfadakiler gibi bizim de birikimimiz,gönlümuzce olur:)
Misafirlerimiz çıkın gelin üyelik alın.
Yazip tecrube paylasmak sadece okumaktan daha zevkli ve faydali

Kizlar eşimle mutfak dolabi sildik. Kileri toparladik. Eksikleri not aldik. Yarin markete gidecegiz.

Tucecim al sat yapmak icin fizikileri bozduracaksan zararin olur cunku cok ucuz aldiklarin yok. Arabadan sonra birikime basladigin icin.

Bir arkadas daha yazmis yukarda . Altindaydim evet ama al sat yapinca bazen hangisi daha cok kar getirecekse ona gecilir. Ben de pek anlamiom da iste

Kizlarrrr
sumak alacagim fiyatlardan haberiniz var mi.
Yerli pirinc kuru fasulye un vs.
Yarinki a101 kampanyalarina da bakacagim

merhaba.bu mesaja bende kayıtsız kalamadım.ilk mesajımı yazıyorum.selamlar
En cok kimi sevdin soyle
Ne guzel davete icabet edip geldin hos geldin...
Ben disardan okundugumuzu unuttum valla nisan dan once ben de senle ayni durumdaydim... sonra uye oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…