- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.041
Hosgeldin canim. Biraz da biz seni taniyabilir miyiz. Evli misin calisiyor musun cocuklar var mi. Birikim hedefin nedir vs.Merhaba..sayfanıza ilk defa uyelikle geliyorum ama misafir olarak neredeyse her gün okuyordum ve herkesi bir parça tanıyorum:) Umarım bu sayfadakiler gibi bizim de birikimimiz,gönlümuzce olur:)
Misafirlerimiz çıkın gelin üyelik alın.Merhaba..sayfanıza ilk defa uyelikle geliyorum ama misafir olarak neredeyse her gün okuyordum ve herkesi bir parça tanıyorum:) Umarım bu sayfadakiler gibi bizim de birikimimiz,gönlümuzce olur:)
Olur tucecim neden olmasinYok pure bundan sonra diye düşündüm
merhaba.bu mesaja bende kayıtsız kalamadım.ilk mesajımı yazıyorum.selamlarMisafirlerimiz çıkın gelin üyelik alın.
Yazip tecrube paylasmak sadece okumaktan daha zevkli ve faydali
Yaaa çok iyi olur bunu bi değerlendirelimKonusuruz ozelden hamlelerimizi
Hosgeldin siyah incimerhaba.bu mesaja bende kayıtsız kalamadım.ilk mesajımı yazıyorum.selamlar
En cok kimi sevdin soylemerhaba.bu mesaja bende kayıtsız kalamadım.ilk mesajımı yazıyorum.selamlar
6.5 tu sumak bagdatin kucuk paketi..Kizlarrrr
sumak alacagim fiyatlardan haberiniz var mi.
Yerli pirinc kuru fasulye un vs.
Yarinki a101 kampanyalarina da bakacagim
Nerde satliyor bagdat gordum sanki bim miydi6.5 tu sumak bagdatin kucuk paketi..
Pirinci de kisa girerken 6.20den almistik.
K.fasulyeden haberim yok pek.. annem verdi onu.
Yok biz pek girmeyiz bime. Sekercilerdi. Sodexolu alisveris yapmistik ya o zaman.Nerde satliyor bagdat gordum sanki bim miydi
Ben de geldim herkese selamMisafirlerimiz çıkın gelin üyelik alın.
Yazip tecrube paylasmak sadece okumaktan daha zevkli ve faydali
Tekrar hosgeldin.hoşbulduk.memurum evli ve bir çocuk annesiyim.kendi çapımda birikim yapmaya çalışacağım.önce ekşi sözlükte para biriktirmek isteyenlere tavsiyeler isimli başlığı buldum.sonra da Google da arama yaparken bu forumu keşfettim.iyi ki bulmuşum.
Hosgeldin canim. Tanimak isteriz seni deBen de geldim herkese selamtecrübelerinizden faydalanmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?