Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ilk sayfada yillik hedeflwrimiz var bak istersen

Hosgeldin canim. Biraz da biz seni taniyabilir miyiz. Evli misin calisiyor musun cocuklar var mi. Birikim hedefin nedir vs.
Hoşbuldum:) Evliyim,çocuk henüz yok.Ogretmenim,birikim olarak sadece bir arabamız var.Hedef ev,onunda krediler yüzünden biraz daha vakti var.

Hoşbuldum:) Evliyim,çocuk henüz yok.Ogretmenim,birikim olarak sadece bir arabamız var.Hedef ev,onunda krediler yüzünden biraz daha vakti var.
Ogretmenlerimiz de cogaldi.
Ahh krediler.
Ama bi soylenti var kredilerin dusecegine dair. Piyasa da bunu istiyor cunku satislar cok az deniliyor.
Bakalim belki bize de 2. Nasip olur.
Bende 5 yillik ogretmenim.
Kredi borcunu odedigimiz yatirimlik bir evimiz var. Araba da var ortalama bi fiyatli cok sukur.
Ha bir de eli acik koca var bende neyse duzeldi biraz

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz topik ailemiz hızla büyüyor ne kadar güzel maşallah Haftaya için yemek listesi oluşturdum tabiki kızlar eksiklere baktım pek birşey yok birkaç parça sadece
Paylas istersen tucecim
Bende paylasacagim bu hafta.
Bu hafta harcamasiz gunler olusturacagim insallah esilanin fikri hayat bulsun

Küçük bir sehirdeyiz,krediler az bir düşse değerlendirmek için fırsat kolluyoruz. Bende 3 yıl oldu meslekte çok şükür,bizim evde harcama konusunda abartan benim.Haftanin üç günü okulum vardı neyse ki,alışverişi o ara halledip diğer günler kendimi tutmak zorunda kalıyordum umarim biz ilk evimizi,sizde ikinci evinizi alırsınız en uygun sartlarda

Hoşbulduk :) Ben de memurum evliyim çocuğum yok. Eşimle birlikte çok para harcadığımızı düşünüyorum. İnsan yanına ortak bulunca da kendini frenleyemiyor. Neredeyse hiç birikimimiz yok diyebilirim. Baktım bu böyle olmaz belli ki eşim dur demeyecek bu gidişata bari ben diyeyim dedim. Ama nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok.

Amin.

Pazartesi: yeşil Mercimek çorbası , kuru fasulye pirinç pilavı ,ayran , etimek tatlısı

Salı: yeşil Mercimek çorbası , İskender , etimek tatlısı
Çarşamba : şehriye çorbası , imam bayıldı , cacık , ekler

Perşembe:domates çorbası , sebzeli bulgur pilavı ,ekler pasta

Cuma:yoğurt çorbası , sinitzel, patates kızartması,browni

Cumartesi: ezogelin , Pırasa, makarna
Browni ( ıspanakta yapabilirim sadece)
Pazar: balık

Ekler pastayı, İskender ve şinitzeli ev yapımı yapacağım kızlar hazır değil. Genel anlamda böyle düşündüm günler yer değiştirebilir ama kaba taslak bu yönde. Yeşil mercimek çorbasını da ilk defa deneyeceğim açıkcası nefis yemeklerden baktım biraz

Son düzenleme:
Biz ilk etapta borca dustuk bi sarsildik. O sarsintiyi atlattiktan sonra hemen ise koyuldum toparlandim.
Oncelikle ki bizim icin en buyuk kalem diyebilirim disarda yemek yemeyi azalttik .
Allahim hergun disardaydik onceden.
Sonra evdeki harcamalari azalttik. Elektrik su dogalgaz tasartufa girdik. Bir yandan da arastiriyordum. Sonra kadinlar klubune uye olunca isleri sıkı takp etgim ve şuan cok şükür bin şükür toparladik.

menülerin güzel tucecim besleyici de olmuş
Sadece pazartesi yeşil mercimekle kurufasulye yi ayni gün yerseniz mide yorulur iki gazlı yiyecek biz yiyemeyiz o şekilde
Ekler pastanın tarifini yazarmisin çok seviyoruz

Ben direk duduklu de yapiyorum canim hamurlu en sevdigim corbadir karasimsek..
Senin baktigin tarif nasil?

Bizim borcumuz yok. Eşime sorunca alınacak büyük bir hedefimiz de yok ona göre. Arabamız var, evimiz yok ancak ne kadar uğraşırsak uğraşalım o kadar para birikmez, bu faiz oranlarıyla kredi çekilmez diye düşündüğü için ev almak gibi bir derdi de yok. O yüzden borca girmediğimiz sürece istediğimiz kadar harcayabiliriz mantığında maalesef.

Iki sulu yemek neden yapiyosun tucecim. Diger arkadaslarda da goruyorum ayni sekilde.
Mesela nohut veya kuru fasulye zaten sulu .

Menun guzel.
Yesil mercimek bende yapayim listeye ekleyecegim. Kv eriste getirmisti kilerde onu one cilarmistim. Yesil mercimegim de var

Aynisi benim esim.
Bende esim gibiydim.
Simdi ben degistim. Esim de bana uydu

biraz zor pişiyor yeşil mercimek duduklude yarim saatte pişiyorum eristelide çok güzel oluyor canim

menülerin güzel tucecim besleyici de olmuş
Sadece pazartesi yeşil mercimekle kurufasulye yi ayni gün yerseniz mide yorulur iki gazlı yiyecek biz yiyemeyiz o şekilde
Ekler pastanın tarifini yazarmisin çok seviyoruz
Evet Zeyno onu bende düşündüm yer değişikliği yapabilirim.
Hamuru için
150 gram margarin
2 su bardağından bir parmak eksik su
1.5 su bardağı un
Bir tutam tuz
1paket vanilya
4 yumurta

Krema için
3.5 su Bardağı süt
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
2.5 yemek kaşığı nişasta
4.5 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 paket krem şanti

Süslemek için 160 gram bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…