- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.061
Ilk sayfada yillik hedeflwrimiz var bak istersenhoşbulduk.memurum evli ve bir çocuk annesiyim.kendi çapımda birikim yapmaya çalışacağım.önce ekşi sözlükte para biriktirmek isteyenlere tavsiyeler isimli başlığı buldum.sonra da Google da arama yaparken bu forumu keşfettim.iyi ki bulmuşum.
Hoşbuldum:) Evliyim,çocuk henüz yok.Ogretmenim,birikim olarak sadece bir arabamız var.Hedef ev,onunda krediler yüzünden biraz daha vakti var.Hosgeldin canim. Biraz da biz seni taniyabilir miyiz. Evli misin calisiyor musun cocuklar var mi. Birikim hedefin nedir vs.
Ogretmenlerimiz de cogaldi.Hoşbuldum:) Evliyim,çocuk henüz yok.Ogretmenim,birikim olarak sadece bir arabamız var.Hedef ev,onunda krediler yüzünden biraz daha vakti var.
Paylas istersen tucecimYeni arkadaşlar hoşgeldiniz topik ailemiz hızla büyüyor ne kadar güzelmaşallah Haftaya için yemek listesi oluşturdum tabiki kızlar eksiklere baktım pek birşey yok birkaç parça sadece
Küçük bir sehirdeyiz,krediler az bir düşse değerlendirmek için fırsat kolluyoruz.Ogretmenlerimiz de cogaldi.
Ahh krediler.
Ama bi soylenti var kredilerin dusecegine dair. Piyasa da bunu istiyor cunku satislar cok az deniliyor.
Bakalim belki bize de 2. Nasip olur.
Bende 5 yillik ogretmenim.
Kredi borcunu odedigimiz yatirimlik bir evimiz var. Araba da var ortalama bi fiyatli cok sukur.
Ha bir de eli acik koca var bendeneyse duzeldi biraz
evet hemen baktım.hedefler çok güzel.inşallah herkes fazlasıyla ulaşır. içimden her ay için bir ata geçti.12 ata altın.umarım becerebilirim.mayısta bitecek kredi borcum var.o tarihte başka büyük gider ćikmazsa rahatlayacaģız.Ilk sayfada yillik hedeflwrimiz var bak istersen
Amin.Küçük bir sehirdeyiz,krediler az bir düşse değerlendirmek için fırsat kolluyoruz.Bende 3 yıl oldu meslekte çok şükür,bizim evde harcama konusunda abartan benim.Haftanin üç günü okulum vardı neyse ki,alışverişi o ara halledip diğer günler kendimi tutmak zorunda kalıyordum umarim biz ilk evimizi,sizde ikinci evinizi alırsınız en uygun sartlarda
Biz ilk etapta borca dustuk bi sarsildik. O sarsintiyi atlattiktan sonra hemen ise koyuldum toparlandim.Hoşbulduk :) Ben de memurum evliyim çocuğum yok. Eşimle birlikte çok para harcadığımızı düşünüyorum. İnsan yanına ortak bulunca da kendini frenleyemiyor. Neredeyse hiç birikimimiz yok diyebilirim. Baktım bu böyle olmaz belli ki eşim dur demeyecek bu gidişata bari ben diyeyim dedim. Ama nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok.
menülerin güzel tucecim besleyici de olmuşPazartesi: yeşil Mercimek çorbası , kuru fasulye pirinç pilavı ,ayran , etimek tatlısı
Salı: yeşil Mercimek çorbası , İskender , etimek tatlısı
Çarşamba : şehriye çorbası , imam bayıldı , cacık , ekler
Perşembe:domates çorbası , sebzeli bulgur pilavı ,ekler pasta
Cuma:yoğurt çorbası , sinitzel, patates kızartması,browni
Cumartesi: ezogelin , Pırasa, makarna browni
Pazar: balık
Ekler pastayı, İskender ve şinitzeli ev yapımı yapacağım kızlar hazır değil. Genel anlamda böyle düşündüm günler yer değiştirebilir ama kaba taslak bu yönde. Yeşil mercimek çorbasını da ilk defa deneyeceğim açıkcası nefis yemeklerden baktım biraz
Ben direk duduklu de yapiyorum canim hamurlu en sevdigim corbadir karasimsek..Pazartesi: yeşil Mercimek çorbası , kuru fasulye pirinç pilavı ,ayran , etimek tatlısı
Cumartesi: ezogelin , Pırasa, makarna
Browni ( ıspanakta yapabilirim sadece)
Ekler pastayı, İskender ve şinitzeli ev yapımı yapacağım kızlar hazır değil. Genel anlamda böyle düşündüm günler yer değiştirebilir ama kaba taslak bu yönde. Yeşil mercimek çorbasını da ilk defa deneyeceğim açıkcası nefis yemeklerden baktım biraz
Bizim borcumuz yok. Eşime sorunca alınacak büyük bir hedefimiz de yok ona göre. Arabamız var, evimiz yok ancak ne kadar uğraşırsak uğraşalım o kadar para birikmez, bu faiz oranlarıyla kredi çekilmez diye düşündüğü için ev almak gibi bir derdi de yok. O yüzden borca girmediğimiz sürece istediğimiz kadar harcayabiliriz mantığında maalesef.Biz ilk etapta borca dustuk bi sarsildik. O sarsintiyi atlattiktan sonra hemen ise koyuldum toparlandim.
Oncelikle ki bizim icin en buyuk kalem diyebilirim disarda yemek yemeyi azalttik .
Allahim hergun disardaydik onceden.
Sonra evdeki harcamalari azalttik. Elektrik su dogalgaz tasartufa girdik. Bir yandan da arastiriyordum. Sonra kadinlar klubune uye olunca isleri sıkı takp etgim ve şuan cok şükür bin şükür toparladik.
Aynisi benim esim.Bizim borcumuz yok. Eşime sorunca alınacak büyük bir hedefimiz de yok ona göre. Arabamız var, evimiz yok ancak ne kadar uğraşırsak uğraşalım o kadar para birikmez, bu faiz oranlarıyla kredi çekilmez diye düşündüğü için ev almak gibi bir derdi de yok. O yüzden borca girmediğimiz sürece istediğimiz kadar harcayabiliriz mantığında maalesef.
biraz zor pişiyor yeşil mercimek duduklude yarim saatte pişiyorum eristelide çok güzel oluyor canimPazartesi: yeşil Mercimek çorbası , kuru fasulye pirinç pilavı ,ayran , etimek tatlısı
Cumartesi: ezogelin , Pırasa, makarna
Browni ( ıspanakta yapabilirim sadece)
Evet Zeyno onu bende düşündüm yer değişikliği yapabilirim.menülerin güzel tucecim besleyici de olmuş
Sadece pazartesi yeşil mercimekle kurufasulye yi ayni gün yerseniz mide yorulur iki gazlı yiyecek biz yiyemeyiz o şekilde
Ekler pastanın tarifini yazarmisin çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?