- 10 Ocak 2019
- 118
- 224
- 23
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.261
Allahim yardımcınız olsun canim hayirli olan vakitte yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallahBiliyorum canim. sizinki daha da zor bizden. Allah yardimciniz olsun. bizim burada 10 sene kalma durumumuz var ama sizde en fazla 5 diye biliyordum yanlis mi bilmem.
maalesef henuz sonuc alamadik. 2 defa dusugum oldu tedavisiz olmuslardi. simdi de bircok sorun cikti ameliyat olmam gerekecek tedaviden once. yine yorucu bir surec basliyor benim icin
Canim benim cok sevindim rabbim hayirli insan hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah :) saglikla kucaginiza alinkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
cinsiyet belli oldu doktora degısme ıhtımali yokmu ıyıce bakın haftaya bıda gelcem dıye cesıtlı cumleler kurdum
ne hıssedıyosun dedi valla kız diye ölüyorum dr hanım dedım
ama ben seni yaşatıcam yuzde 99.9 erkek ddi
sabahtan beri şoku atlatamadm
kızımda oglumda yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin yollarını gözledm cok sukur saglıkla gelsın bebısım Rabbım olmayanlara da nasıp etsın
Aminn canim sagol insallahhAllahim yardımcınız olsun canim hayirli olan vakitte yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah
aminn Allah razı olsum ck sagol canım bnımCanim benim cok sevindim rabbim hayirli insan hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah :) saglikla kucaginiza alin
Ayy masallah ogluuss geliyormus.. saglikla kucagina almak nasip olsun canim...kızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
cinsiyet belli oldu doktora degısme ıhtımali yokmu ıyıce bakın haftaya bıda gelcem dıye cesıtlı cumleler kurdum
kızımda oglumda yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin yollarını gözledm cok sukur saglıkla gelsın bebısım Rabbım olmayanlara da nasıp etsın
Çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç haftalıkken öğrendiniz ben de haftaya gidicem 15 haftalık olucak inşallah gösterir :)kızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
Çok teşekkür ederim :) ben de haftaya bimde indirim var nakliyat ve baharat ürünlerinde eksiklerimi alayım da genelde köfte tavuk sebze yapıyorum bakliyatta da ağırlık vericem bu aralar pazar aşırı pahalıYeni listem boyle :) yaptigim yemeklerin uzerini ciziyorum evde olan malzemelerden yaptim listemi :)
tebrik ederim.ne güzel haber.doktora da bayildımkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
İndirimi ogrendigim iyi oldu alincaklar listemde bulgur k mercimek var halktan dan alacaktim bimden alirim o zaman :)Çok teşekkür ederim :) ben de haftaya bimde indirim var nakliyat ve baharat ürünlerinde eksiklerimi alayım da genelde köfte tavuk sebze yapıyorum bakliyatta da ağırlık vericem bu aralar pazar aşırı pahalı
Gozun aydin kronikcim Rabbim anali babali buyutsun insallahh. Saglikli sihhatli hayirli olsun da tek, evladin cinsiyeti olmazkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
Haftaya salı 22 ocakta aklında bulunsunİndirimi ogrendigim iyi oldu alincaklar listemde bulgur k mercimek var halktan dan alacaktim bimden alirim o zaman :)
Evet ya pazar cok pahali pirasa 7 tl mis karnabahar 5 sogan 4-5 mis babam pazara gitmis de bugun.
Kp de sut almis bize esim onu aldi geldi simdi kaynaticam
Sut kaynatirken neye dikkat etmeliyim ve kac dk kaynatmalajyim kizlar bu zamana kadar 1 kere sut kaynattim pek bilgim yok :)
Tesekkur ederimHaftaya salı 22 ocakta aklında bulunsun
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın cinsiyet önemli değilkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
HoşgeldinizHoşbuldum senin de mesajlarını okumuştum pozitif olman ve imkanların dahilinde elinden geleni yapman çok hoşuma gitmiştisağlıkla büyüt bebeğini
HoşgeldinizAsker polis esleri paralarinin kiymetini biliyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?