Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allahim yardımcınız olsun canim hayirli olan vakitte yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah

kızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
cinsiyet belli oldu doktora degısme ıhtımali yokmu ıyıce bakın haftaya bıda gelcem dıye cesıtlı cumleler kurdum
ne hıssedıyosun dedi valla kız diye ölüyorum dr hanım dedım
ama ben seni yaşatıcam yuzde 99.9 erkek ddi
sabahtan beri şoku atlatamadm
kızımda oglumda yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin yollarını gözledm cok sukur saglıkla gelsın bebısım Rabbım olmayanlara da nasıp etsın

Canim benim cok sevindim rabbim hayirli insan hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah :) saglikla kucaginiza alin

Ayy masallah ogluuss geliyormus.. saglikla kucagina almak nasip olsun canim...darisi isteyen herkese olsun insalllahh..

Çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç haftalıkken öğrendiniz ben de haftaya gidicem 15 haftalık olucak inşallah gösterir :)

Yeni listem boyle :) yaptigim yemeklerin uzerini ciziyorum evde olan malzemelerden yaptim listemi :)
Çok teşekkür ederim :) ben de haftaya bimde indirim var nakliyat ve baharat ürünlerinde eksiklerimi alayım da genelde köfte tavuk sebze yapıyorum bakliyatta da ağırlık vericem bu aralar pazar aşırı pahalı

tebrik ederim.ne güzel haber.doktora da bayildımAllah sağlıkla elinevayagina kavuştursun inşallah.Allah her isteyene nasip etsin.

Çok teşekkür ederim :) ben de haftaya bimde indirim var nakliyat ve baharat ürünlerinde eksiklerimi alayım da genelde köfte tavuk sebze yapıyorum bakliyatta da ağırlık vericem bu aralar pazar aşırı pahalı
İndirimi ogrendigim iyi oldu alincaklar listemde bulgur k mercimek var halktan dan alacaktim bimden alirim o zaman :)
Evet ya pazar cok pahali pirasa 7 tl mis karnabahar 5 sogan 4-5 mis babam pazara gitmis de bugun.

Kp de sut almis bize esim onu aldi geldi simdi kaynaticam

Sut kaynatirken neye dikkat etmeliyim ve kac dk kaynatmalajyim kizlar bu zamana kadar 1 kere sut kaynattim pek bilgim yok :)

Gozun aydin kronikcim Rabbim anali babali buyutsun insallahh. Saglikli sihhatli hayirli olsun da tek, evladin cinsiyeti olmaz

Haftaya salı 22 ocakta aklında bulunsun

Merhaba kizlar aksamki sohbetten sonra sabah kendimi yataktan kazidim ve zorla evime geldim kahvalti hazirladim esim geldi sakin bir gun gecirdik yemekleri hazirladim evde eksik bir kac parca var onlari not aldim.
Aksama film keyfi var
Allah ozlediklerimize hep boyle guzel kavusmalar kismet etsin
Bu arada sirtim agriyor tutulucak ama zorla direniyor uzun zamandir tutulmamisti bir care bulmaliyim ilaclarimda azalmis tutulursam yandim saglik ocaginda yazdirayim
Cok dr gezdim ama sonra iyi bir dr buldum beni taniyor ve ozel hastahanede film bile vermiyor rapor ilac bazen tek seans fizik uyguluyor.

biraz temizlik yaptim evi toparladim. yemek yaptim yedik oglum bugun gündüz uyumadi basim döndü yeminle :) tam zamanli anne olmak zor valla kizlar :)

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın cinsiyet önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…