Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar çarşıdan geldik . 160 tl eşim bu ayki sigarasını aldı . 16 tl Migros’tan süt yoğurt aldık . 3 tl zencefil aldık . 23 tl Ordu evinde yemek yedik ama fiyatlar pahalanmıştı . Geçen ay unisex spor ayakkabı beğenmiştik tanesi 130 tl den 100 tl ye düşmüştü . Bugün mağazaya gittik almak için 80 tl ye düşmüştü eşime ve bana aldım 160 tl ödedim 40 tl oradan kar ettik zaten bu ay ki maaşımızdan bütçe ayırmıştı bunun için 2 gün önce 2 gün sonra fark etmezdi aldık .Başka bir markette 16 tl harcadık deterjan ve Limon almıştık . Yoruldum biraz

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin

Inan şok marketin bez torbasi doldu.elimizde de birkac parca birsey vardi
360tl gitti. Ne aldik diye eşimle birbirimize bakiyoruz.

Wuuuuu.
Masalahhh bebise masallah
Koca delikanli olmus da pipisini de gostermiss

Canim kaynadiktan sonra yani fokurdayinca .kepce ile savurarak 5-10 dk kadar daha kaynat

Ayakkabilarin markasi ne canim

canim gözün aydın masallah size saglikla kucağına al insallah

Sağlıcakla gelsın bızım oğlanlara arkadaş gelıyor güreşirler bol bolBende kız hissediyordum doktor dedı yüzde 99 erkek bşrdaha bakın dedım bak pipisi dedi ozaman ikna oldumAllah yokluklarını göstermesin erkek olmuş kız olmuş onemlı degıl sağlıcakla gelsin paşa

Eşimde 110 tl harcamış markette
domestos
Fasulye
Barbunye
Börülce
2 pk makarna
2 kiloluk reçel ev yapımı bitti
5 kg un
Kış çayı
Zencefil
Sirke
Tuz
Çubuk kraker
Bulgur
2 kg kepekli un
Kahve
Sıcak çikolata
Sarelle
Epey de almış şöyle yazınca

Evet maşallah az tutmuş alışveriş

Kabardıktsn sonra altı kısık ateşte bir 10-15 dk kadar kaynatmalısın. Asıl dikkat etmen gereken şey taşmaması:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…