- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.281
Hemen yaziyorum canimpure hazel yıllık hedef için bana da 12 ata yazabilir misin?
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsinkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
cinsiyet belli oldu doktora degısme ıhtımali yokmu ıyıce bakın haftaya bıda gelcem dıye cesıtlı cumleler kurdum
ne hıssedıyosun dedi valla kız diye ölüyorum dr hanım dedım
ama ben seni yaşatıcam yuzde 99.9 erkek ddi
sabahtan beri şoku atlatamadm
kızımda oglumda yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin yollarını gözledm cok sukur saglıkla gelsın bebısım Rabbım olmayanlara da nasıp etsın
Inan şok marketin bez torbasi doldu.elimizde de birkac parca birsey vardimerhabalar.oğlanı basketbol kursuna götürdük
oradan market alışverişine geçtik. Bingo 6 kg deterjan 30 TL familia 32 li tuvalet kağıdı 29.90 ilk marketten aldım.a101 den yumuşatıcı, klozet bloğu, sleepy ped,solo havlu kağıt ve marmarabirlik zeytin aldım. solo ve zeytin devam eden indirimlerdenmiş.zeytin umarım güzeldir.ütü masasına kılıf alacaktım. unuttum.sonra başka büyük bir markete gittik.burada oldukça yüklü alışveriş yaptık. işin kötüsü büyük parça deterjan ,sucuk,et filan da yoktu .süt urunleri peynir kasar fiyatlari cok artmis.hayat çok pahalanmis bir kez daha anladım.
Wuuuuu.kızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
cinsiyet belli oldu doktora degısme ıhtımali yokmu ıyıce bakın haftaya bıda gelcem dıye cesıtlı cumleler kurdum
kızımda oglumda yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin yollarını gözledm cok sukur saglıkla gelsın bebısım Rabbım olmayanlara da nasıp etsın
Canim kaynadiktan sonra yani fokurdayinca .kepce ile savurarak 5-10 dk kadar daha kaynatİndirimi ogrendigim iyi oldu alincaklar listemde bulgur k mercimek var halktan dan alacaktim bimden alirim o zaman :)
Evet ya pazar cok pahali pirasa 7 tl mis karnabahar 5 sogan 4-5 mis babam pazara gitmis de bugun.
Kp de sut almis bize esim onu aldi geldi simdi kaynaticam
Sut kaynatirken neye dikkat etmeliyim ve kac dk kaynatmalajyim kizlar bu zamana kadar 1 kere sut kaynattim pek bilgim yok :)
Ayakkabilarin markasi ne canimMerhaba kızlar çarşıdan geldik . 160 tl eşim bu ayki sigarasını aldı . 16 tl Migros’tan süt yoğurt aldık . 3 tl zencefil aldık . 23 tl Ordu evinde yemek yedik ama fiyatlar pahalanmıştı . Geçen ay unisex spor ayakkabı beğenmiştik tanesi 130 tl den 100 tl ye düşmüştü . Bugün mağazaya gittik almak için 80 tl ye düşmüştü eşime ve bana aldım 160 tl ödedim 40 tl oradan kar ettik zaten bu ay ki maaşımızdan bütçe ayırmıştı bunun için 2 gün önce 2 gün sonra fark etmezdi aldık .Başka bir markette 16 tl harcadık deterjan ve Limon almıştık . Yoruldum biraz
canim gözün aydın masallah size saglikla kucağına al insallahkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
Tamam canim tesekkur ederimCanim kaynadiktan sonra yani fokurdayinca .kepce ile savurarak 5-10 dk kadar daha kaynat
Kinetix canımAyakkabilarin markasi ne canim
Gule gule kullanin canim :)Kinetix canım
Teşekkür ediyorum daha iyisi size canımGule gule kullanin canim :)
Sağlıcakla gelsın bızım oğlanlara arkadaş gelıyor güreşirler bol bolkızlarrr günüm cok yogun gecti anca eve geldım aksamda arkadaslarla buluscaz hemen yazim dedim size
Teşekkür ediyorum daha iyisi size canım
Evet maşallah az tutmuş alışverişEşimde 110 tl harcamış markette
domestos
Fasulye
Barbunye
Börülce
2 pk makarna
2 kiloluk reçel ev yapımı bitti
5 kg un
Kış çayı
Zencefil
Sirke
Tuz
Çubuk kraker
Bulgur
2 kg kepekli un
Kahve
Sıcak çikolata
Sarelle
Epey de almış şöyle yazınca
Saol zeynocum daha iyisi size olsuntuce_tuce güle giyin canim
Kabardıktsn sonra altı kısık ateşte bir 10-15 dk kadar kaynatmalısın. Asıl dikkat etmen gereken şey taşmaması:))İndirimi ogrendigim iyi oldu alincaklar listemde bulgur k mercimek var halktan dan alacaktim bimden alirim o zaman :)
Evet ya pazar cok pahali pirasa 7 tl mis karnabahar 5 sogan 4-5 mis babam pazara gitmis de bugun.
Kp de sut almis bize esim onu aldi geldi simdi kaynaticam
Sut kaynatirken neye dikkat etmeliyim ve kac dk kaynatmalajyim kizlar bu zamana kadar 1 kere sut kaynattim pek bilgim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?