- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.301
Tavsiye ederim afiyet olsun şimdidenTamam esmacım deneyeceğim bunu çok teşekkür ediyorum
hosbuldum tesekkurlerHoşgeldiniz
Tamam canim cok tesekkur ederimKabardıktsn sonra altı kısık ateşte bir 10-15 dk kadar kaynatmalısın. Asıl dikkat etmen gereken şey taşmaması:))
28 :)Efsun64 kaç yasindasin canım
Aynen ben de bekliyorum peyniri mecburen erken aldim :)Benim eşim de bugün sabah açma poğaça falan almış 15 TL de bizim gün giderimiz. Ayın 15ini bekliyorum alacaklarım birikti.
bu ay iyi bir fark alacagiz insallahHaydi müjdeyi vereyim.
Maaşa son 2 gün...
Ay evet çok az geldi gelse de artık buzdolabını bir doldursak :))Haydi müjdeyi vereyim.
Maaşa son 2 gün...
Cnm siz tatil almıştınız diye hatırlıyorum 3200tl miydi kaç gece için? Merak ettimSağlıcakla gelsın bızım oğlanlara arkadaş gelıyor güreşirler bol bolBende kız hissediyordum doktor dedı yüzde 99 erkek bşrdaha bakın dedım bak pipisi dedi ozaman ikna oldum Allah yokluklarını göstermesin erkek olmuş kız olmuş onemlı degıl sağlıcakla gelsin paşa
Tavada borek el acmasi mi olacak canim yaptiginda resim isterim borekleri cok severim :)))pazartesi tavuk iskender soslu pilav
salı peynirli spagetti corba
carsamba etli patates sulusu pilav
perşembe menemen corba
cuma manti corba
cumartesi tavada borek ayran
pazar sebzeli mucver corba kofte kizlar bende haftalik menü yaptim fikir olsun sizede
3600 tl 4gece Kuşadası’ndan aldık canımCnm siz tatil almıştınız diye hatırlıyorum 3200tl miydi kaç gece için? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?