- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.321
Evet canim. Ingilizcebu ay iyi bir fark alacagiz insallah
subatta tekrar keserler mi bilmem
bu arada ingilizceydi degil mi senin brans?bransdasiz
:)) evet canim el acmasi yapiyorum ama hamuru yamuk yumuk aciyorum seklini tam yapamiyorum ama olsunduu :)) atarim tabi canim insallahTavada borek el acmasi mi olacak canim yaptiginda resim isterim borekleri cok severim :)))
acik ogretim sinavlari mi canimİyi akşamlar kızlar sınavım vardı pek iyi geçmedi yarında var ders çalışmaya çalışıyorum @kronikuykucu hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah
Ne okuyosun canim.İyi akşamlar kızlar sınavım vardı pek iyi geçmedi yarında var ders çalışmaya çalışıyorum @kronikuykucu hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah
Bilgi için teşekkürler iyi tatiller canım biz de Bodrum 5 gece 3150tl ye aldık ağız tadıyla gider geliriz inş3600 tl 4gece Kuşadası’ndan aldık canım
Bebek Durumu da benim kafamı karıştırdı sen tecrübelisin hangi tarihlere baktınız hemen gene kalsan diye mi hesap yaptınızKibris baktik kizlar.
Anilarimiz var. Ama 5binden asagi yok. Bir hafta. Ucak parasi vs derken 7binden asagi olmaz.
Baska alternatifler de bakiyoruz.
Bebek durumu da var . Bakalim nasil yapicaz.
Olsun fark etmez ben de rahatsizlanmadan once kendimce yapiyordum :)) kalin oluyoroluyordu mesela incecik olmuyordu ama lezzetli oluyordu bence guzel oluyorsur senin de :)):)) evet canim el acmasi yapiyorum ama hamuru yamuk yumuk aciyorum seklini tam yapamiyorum ama olsunduu :)) atarim tabi canim insallah
aiiy sagol canim cok tatlisin ya :) ne rahatsizligin var canim gecmis olsun allahim sifa versinOlsun fark etmez ben de rahatsizlanmadan once kendimce yapiyordum :)) kalin oluyoroluyordu mesela incecik olmuyordu ama lezzetli oluyordu bence guzel oluyorsur senin de :))
Ay mercimekli ve patlicanli boregi ozledim sanirim yaaaa :))))
Agustosta iznimiz var. Gebeysem eger o tarihlerde 7 veya 8 aylik olmus olacagim sicakta zorlar yurt dışı.Bebek Durumu da benim kafamı karıştırdı sen tecrübelisin hangi tarihlere baktınız hemen gene kalsan diye mi hesap yaptınız
Kaç haftalıkken rahat oluyor ulaşım Araba ile olacak bizim inş hamiş hamiş tatil yaparım Haziran sonu gideceğiz biz. Henüz gebelik yok 4 ya da 6 aylık gebe iken rahat olur diye tahmin yürüterek satın aldıkAgustosta iznimiz var. Gebeysem eger o tarihlerde 7 veya 8 aylik olmus olacagim sicakta zorlar yurt dışı.
Yurtici de ayni
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın cinsiyet önemli değil
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin
Wuuuuu.
Masalahhh bebise masallah
Koca delikanli olmus da pipisini de gostermiss
Sağlıcakla gelsın bızım oğlanlara arkadaş gelıyor güreşirler bol bolBende kız hissediyordum doktor dedı yüzde 99 erkek bşrdaha bakın dedım bak pipisi dedi ozaman ikna oldum Allah yokluklarını göstermesin erkek olmuş kız olmuş onemlı degıl sağlıcakla gelsin paşa
kronikuykucu gözünaydın artık isim de düşünürsünüz hazırlıklarınıza başlarsınız.
Nasıl bir gündü uçtu gitti evde.
Iyi akşamlar kızlar
kronikuykucu oğlun sağlıkla büyüsün inş.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar ,
Hoş geldiniz hepiniz.
Hepinizin bol bereketli birikimleri olsun inş.
Güzel sohbetler.....
Biz yine ailecek döner ve künefe yemeye gittik 75tl harcadım.
Cezerye aldı kızım hocalarına ve arkadaşlarına ikramlık 40 tl de oraya .
Çay, künefe ,hediyelik künefe masrafını eşim kartla ödedi .
Yarın kuaför masrafı,
Misafir,
Kültür merkezinde tiyatro izleme
Eve dönüş
Büyüğü yolcu ediş
Kayınvalide ve kayınpeder bizde kalacaklar ,
Uykuya dalış.
Oy yazarken yoruldum.
Hareketli bir gün olacak
Çok keyifli olur inş
İyi akşamlar kızlar sınavım vardı pek iyi geçmedi yarında var ders çalışmaya çalışıyorum @kronikuykucu hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah
Beni atlamisin ama sikinti yok canim..kızlar hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum tüm güzel dualarınıza amin Allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere nasıp etsın ınsAllah
Klasikler haftası var sanırım 2hafta sürüyor. suç ve cezaya biletim var diğerleri full dolu birilerinin iptal etmesini bekliyorum denk gelirse kapacağımBizde de balık ve salata vardı.benben00 hangi oyuna bilet bakıyorsun ? Ben bu sezon hiç bir oyuna gidemedim daha.
Bizde ayarlamadık ya, tatil zamanımızda belli değil zaten otel tatili değilde farklı fikirlerim var birkaç geçsin netleştiririzerken rezervasyon tatillere baktım da fiyatlar hiç uygun gelmedi bana. Bu sene de son ana kadar bir şey ayarlamayacağız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?