Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kibris baktik kizlar.
Anilarimiz var. Ama 5binden asagi yok. Bir hafta. Ucak parasi vs derken 7binden asagi olmaz.
Baska alternatifler de bakiyoruz.
Bebek durumu da var . Bakalim nasil yapicaz.

Kibris baktik kizlar.
Anilarimiz var. Ama 5binden asagi yok. Bir hafta. Ucak parasi vs derken 7binden asagi olmaz.
Baska alternatifler de bakiyoruz.
Bebek durumu da var . Bakalim nasil yapicaz.
Bebek Durumu da benim kafamı karıştırdı sen tecrübelisin hangi tarihlere baktınız hemen gene kalsan diye mi hesap yaptınız

:)) evet canim el acmasi yapiyorum ama hamuru yamuk yumuk aciyorum seklini tam yapamiyorum ama olsunduu :)) atarim tabi canim insallah
Olsun fark etmez ben de rahatsizlanmadan once kendimce yapiyordum :)) kalin oluyoroluyordu mesela incecik olmuyordu ama lezzetli oluyordu bence guzel oluyorsur senin de :))
Ay mercimekli ve patlicanli boregi ozledim sanirim yaaaa :))))

Olsun fark etmez ben de rahatsizlanmadan once kendimce yapiyordum :)) kalin oluyoroluyordu mesela incecik olmuyordu ama lezzetli oluyordu bence guzel oluyorsur senin de :))
Ay mercimekli ve patlicanli boregi ozledim sanirim yaaaa :))))
aiiy sagol canim cok tatlisin ya :) ne rahatsizligin var canim gecmis olsun allahim sifa versin

Agustosta iznimiz var. Gebeysem eger o tarihlerde 7 veya 8 aylik olmus olacagim sicakta zorlar yurt dışı.
Yurtici de ayni
Kaç haftalıkken rahat oluyor ulaşım Araba ile olacak bizim inş hamiş hamiş tatil yaparım Haziran sonu gideceğiz biz. Henüz gebelik yok 4 ya da 6 aylık gebe iken rahat olur diye tahmin yürüterek satın aldık

Bugün eşim nöbetten geldi 1 ekmek aldı kahvaltı yaptık sonra biraz uyudu saat 1de kizimin doğa koleji bursluluk sınavı vardı 12 gibi oraya gittik giderken arabaya yakıt aldık 50 liralık dönerkende 41 lirada markette harcadık 15i gelsin artık
Eve geldik eşim sabah çok dinlenememisti biraz daha uyudu bende 2 makina camasir yikadim uyandı akşam yemegi yedik çay faslı şu saat oldu işte

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın cinsiyet önemli değil

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin

Wuuuuu.
Masalahhh bebise masallah
Koca delikanli olmus da pipisini de gostermiss

kronikuykucu gözünaydın artık isim de düşünürsünüz hazırlıklarınıza başlarsınız.

Nasıl bir gündü uçtu gitti evde.

İyi akşamlar kızlar sınavım vardı pek iyi geçmedi yarında var ders çalışmaya çalışıyorum @kronikuykucu hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah

kızlar hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum tüm güzel dualarınıza amin Allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere nasıp etsın ınsAllah

erken rezervasyon tatillere baktım da fiyatlar hiç uygun gelmedi bana. Bu sene de son ana kadar bir şey ayarlamayacağız sanırım.
Bizde ayarlamadık ya, tatil zamanımızda belli değil zaten otel tatili değilde farklı fikirlerim var birkaç geçsin netleştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…