- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.341
Romatoid artrit hastasiyim canim hamilelik döneminde ellerime dirseklerime yogunlasti ellerimi guc isteyen seylerde pek kullanamiyorum eskiden her an bi eklemim ttutuluyordu bazen yuruyemiyorsum bazen sacimi bile tarayamiyodum buna da sukur en azindan tam tutulma yaşamıyorum 1 senedir 1 kere oldu :)aiiy sagol canim cok tatlisin ya :) ne rahatsizligin var canim gecmis olsun allahim sifa versin
Bende hem gebelik olursa diye hem de işyerinde tatil çıkışlarını belirlememiz gerekebilir öncesinde. Bayram tatillerinde alabilirim ancak o zaman da zaten normal fiyat oluyor şimdiden almanın bir farkı olmuyor.Bizde ayarlamadık ya, tatil zamanımızda belli değil zaten otel tatili değilde farklı fikirlerim var birkaç geçsin netleştiririz
canım sen diyınce tekrar baktım mesaja ozur dılerim atlamısım ya cok tesekkur ederım ıyı dıleklerin ıcın sen de ıstıyosun bıldıgım kadarıyla Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllahBeni atlamisin ama sikinti yok canim..
aminn tesekkur ederimm ayy alısamadm oğluş demeye hala kızım dıyorumkronikuykucu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
canım gecen sordm konu karıstı galıba nası oluyo sımdı transfer hafta içi yapılınca gebelık ne zaman belli oluyor ayy hadı ınsAllahBende hem gebelik olursa diye hem de işyerinde tatil çıkışlarını belirlememiz gerekebilir öncesinde. Bayram tatillerinde alabilirim ancak o zaman da zaten normal fiyat oluyor şimdiden almanın bir farkı olmuyor.
Bu arada ben opu sonrası adeti oldum bugün. Sanırım bu h içi merkezden ararlar bizi.
Polis mşydşBugün eşim nöbetten geldi 1 ekmek aldı kahvaltı yaptık sonra biraz uyudu saat 1de kizimin doğa koleji bursluluk sınavı vardı 12 gibi oraya gittik giderken arabaya yakıt aldık 50 liralık dönerkende 41 lirada markette harcadık 15i gelsin artık
Eve geldik eşim sabah çok dinlenememisti biraz daha uyudu bende 2 makina camasir yikadim uyandı akşam yemegi yedik çay faslı şu saat oldu işte
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hastalığınız günahlarınıza kefaret olsun inşaallahRomatoid artrit hastasiyim canim hamilelik döneminde ellerime dirseklerime yogunlasti ellerimi guc isteyen seylerde pek kullanamiyorum eskiden her an bi eklemim ttutuluyordu bazen yuruyemiyorsum bazen sacimi bile tarayamiyodum buna da sukur en azindan tam tutulma yaşamıyorum 1 senedir 1 kere oldu :)
Transfer h içi yapılamaz daha. Bizim embriyolar genetik teste gitti ya onların sonuçları çıkar bu h içi onun haberi gelir. Doktorumla henüz görüşme imkanım olmadı transfer ne zaman yapılır bilmiyorum daha.canım gecen sordm konu karıstı galıba nası oluyo sımdı transfer hafta içi yapılınca gebelık ne zaman belli oluyor ayy hadı ınsAllah
Amin canim insallah Allah razi olsun :)Polis mşydş
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hastalığınız günahlarınıza kefaret olsun inşaallah
Hadi inşallah. Herşey yolunda ise regl bitimi transfer mi yapacaklar?Bende hem gebelik olursa diye hem de işyerinde tatil çıkışlarını belirlememiz gerekebilir öncesinde. Bayram tatillerinde alabilirim ancak o zaman da zaten normal fiyat oluyor şimdiden almanın bir farkı olmuyor.
Bu arada ben opu sonrası adeti oldum bugün. Sanırım bu h içi merkezden ararlar bizi.
Mesleklerimiz ayniymis :)
Allah bagislasin bebegini. Nekadar sure daha devam edeceksin izne
Bende 13ay almıştım ücretsiz izin 19aylıktı oğlum başladım işe.Guzl zamanlar evde tadını çıkar tek maaşa düşünce biraz zorlanıyorsun ama insan o tempoda yaşamayada alışır.Hoşgeldın bu aradabenım eşimde asker.Baya asker polis eşi oldu topikte ne guzl
Rahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)Hadi inşallah. Herşey yolunda ise regl bitimi transfer mi yapacaklar?
Polis mşydş
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hastalığınız günahlarınıza kefaret olsun inşaallah[/QUOT
Hayır asker eşim
Hayır asker eşimPolis mşydş
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hastalığınız günahlarınıza kefaret olsun inşaallah
Canim ben bulanti yasamadim bi bilgim yok maalesefKızlar uyuyamadım mide bulantısından kustum az önce birkaç seferdir kustuktan sonra metalik tat geliyor. Neden kaynaklı olabilir? Daha önce gebeliğinde böyle birşey yaşayan oldu mu?
gunaydın ben de olmadı ama daha evvel ck duydum bu sekılde bulantı yada kusma sonrası metalık tat, doğal süreç bnce hıc korkmayın kac haftalık sımdıKızlar uyuyamadım mide bulantısından kustum az önce birkaç seferdir kustuktan sonra metalik tat geliyor. Neden kaynaklı olabilir? Daha önce gebeliğinde böyle birşey yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?