Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aiiy sagol canim cok tatlisin ya :) ne rahatsizligin var canim gecmis olsun allahim sifa versin
Romatoid artrit hastasiyim canim hamilelik döneminde ellerime dirseklerime yogunlasti ellerimi guc isteyen seylerde pek kullanamiyorum eskiden her an bi eklemim ttutuluyordu bazen yuruyemiyorsum bazen sacimi bile tarayamiyodum buna da sukur en azindan tam tutulma yaşamıyorum 1 senedir 1 kere oldu :)

Bizde ayarlamadık ya, tatil zamanımızda belli değil zaten otel tatili değilde farklı fikirlerim var birkaç geçsin netleştiririz
Bende hem gebelik olursa diye hem de işyerinde tatil çıkışlarını belirlememiz gerekebilir öncesinde. Bayram tatillerinde alabilirim ancak o zaman da zaten normal fiyat oluyor şimdiden almanın bir farkı olmuyor.
Bu arada ben opu sonrası adeti oldum bugün. Sanırım bu h içi merkezden ararlar bizi.

Beni atlamisin ama sikinti yok canim..
canım sen diyınce tekrar baktım mesaja ozur dılerim atlamısım ya cok tesekkur ederım ıyı dıleklerin ıcın sen de ıstıyosun bıldıgım kadarıyla Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ınsAllah
kronikuykucu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
aminn tesekkur ederimm ayy alısamadm oğluş demeye hala kızım dıyorum

canım gecen sordm konu karıstı galıba nası oluyo sımdı transfer hafta içi yapılınca gebelık ne zaman belli oluyor ayy hadı ınsAllah

Polis mşydş
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hastalığınız günahlarınıza kefaret olsun inşaallah

canım gecen sordm konu karıstı galıba nası oluyo sımdı transfer hafta içi yapılınca gebelık ne zaman belli oluyor ayy hadı ınsAllah
Transfer h içi yapılamaz daha. Bizim embriyolar genetik teste gitti ya onların sonuçları çıkar bu h içi onun haberi gelir. Doktorumla henüz görüşme imkanım olmadı transfer ne zaman yapılır bilmiyorum daha.

Kızlar sutu pisirirken biraz costum bi yandan vlog izledim bi yandan mutfak dolap tezgah ve fayanslarinin toplaminin 1/4 unu sildim baktim parmaklarim acimaya basladi biraktim elde yikancak bulasiklari yikadim kizimin biberonlarini yikadim ohh icim rahatladi :)
Biraz dinlenip kizimin kuriyan camasirlarini katlamayi dusunuyorum

Hadi inşallah. Herşey yolunda ise regl bitimi transfer mi yapacaklar?

Mesleklerimiz ayniymis :)
Allah bagislasin bebegini. Nekadar sure daha devam edeceksin izne

Çok teşekkür ederim Nasipse bir yıl daha almak istiyorum bilmiyorum çok mu pinpirikliyim ama kendini ifade edemeden kimseye guvenemiyorum bakalım inşallah çalışmaya mcbur kalacak birşey olmaz da kendim büyütürüm

Teşekkür ederim hoşbuldum :) ben zaten baya baya evde olmaya alıştım komşuluk ilişkilerimizde iyi gayet keyfimiz yerinde bakalım hep böyle gider inş Sizde sağlıkla büyütün yavrunuzu

Hadi inşallah. Herşey yolunda ise regl bitimi transfer mi yapacaklar?
Rahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)

Kızlar uyuyamadım mide bulantısından kustum az önce birkaç seferdir kustuktan sonra metalik tat geliyor. Neden kaynaklı olabilir? Daha önce gebeliğinde böyle birşey yaşayan oldu mu?

Kizlar eşim cok hasta olacak sanirim baya derinden oksuruyor ilac icti yatti salona siz yatak odasinda uyuyun dedi ama bisey olsa seslense ben duymam
Kendimi oyalayip oturabildigim kadar oturayim diyorum.
Camasirlari katladim.
Yerlerine yerlestirip yatak odasinda toplanmasi gereken biseyler var onlari toplicam.
Buzlukta ne var ne yok bi bakip tekrar duzenliycem.
İnsallah dayanabilirim.
:)

Aksam icin un helvasi yaptim esim sever sevinsin :)
Buzluktan et cikardim kavurma pilav ve tarhana yapicam esime esime gore olsun menu :)
Simdi kizima mamasini yediriyorum.
Yogurdum biraz eksidi onu suzulmesi icin ayarlayip yatmayı planliyorum.
Kendimi dinc tutmak icin cok yazdim bu gece buraya

Kızlar uyuyamadım mide bulantısından kustum az önce birkaç seferdir kustuktan sonra metalik tat geliyor. Neden kaynaklı olabilir? Daha önce gebeliğinde böyle birşey yaşayan oldu mu?
gunaydın ben de olmadı ama daha evvel ck duydum bu sekılde bulantı yada kusma sonrası metalık tat, doğal süreç bnce hıc korkmayın kac haftalık sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…