Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar eşime beslenme çantası yaptım o nöbete gitti bende evdeyim bütün nevresim değişecek alezi filan yıkayacağım ama nasıl kuruyacak o belli değil işte dün akşam da yeni ayakkabıları depoda en üst rafa kutuları ile yerleştirdim . Sabah beyfendi yeni aldıklarımızı giyinmek istedi bende şu soğukta ne gerek var bir sürü aşağıda ayakkabım var dedim bozuldu trio attı gitti . Valla kendi bilir bende mesaj filan yazmam aramam sormam merak etsin biraz o zaman

biraksaydin giyseydi canım
Belliki heveslenmiş adamcağız

Bence cok dogru bir karar inan ki. Eger odenecek yuklu krediler borclar yoksa en guzeli. ilk yurudugu anı, ilk konustugunu kendin duyacaksin. Hem de maalesef guvenilir birini bulmak cok zor.

Hayirli olsun transferin insallah olumlu ve hayirli sonuclanir
Sakıncası yoksa doktorunu ogrenebilir miyim? Ben de su sira doktor arayisindayim ama karar veremedim

Selam kızlar dün A101’den 101li finish bulaşık makinası tabletini 33 TL’ye, 6,5 kg persil toz deterjanı da yaklaşık o fiyata aldım. Tablet uygun onu biliyorum ama deterjandan emin değilim

Bence cok dogru bir karar inan ki. Eger odenecek yuklu krediler borclar yoksa en guzeli. ilk yurudugu anı, ilk konustugunu kendin duyacaksin. Hem de maalesef guvenilir birini bulmak cok zor.

Evet ev alma planımızı erteledik napalım onların canı sağolsun da devir kötü felaket tellallığı yapmak istemiyorum kim iyi kim kötü bilemez olduk Allah korusun bütün çocukları

Günaydın hanımlar
Sabah kahvaltıya mı gitsek diye dusunduk ama hemen vazgeçirdim eşimi hiç yoktan 60 lira cebimize kaldı malesef sosyal imkanlar yaşadığımız şehirde kısıtlı olduğu için dışarıya çıkmak eşittir yemek yemek gibi bişey oluyor başka seçenek yok biz de bu konuda kendimizi duzene sokmaya calısıyoruz bebeğimden dolayı öyle oluyoe ki bazen yemek yapamıyorum o açlıkla hemen dışarıda yemek cazip geliyor ama tabi ki yazık gunah

Ben makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani

Ben makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani
kesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…