- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.361
biraksaydin giyseydi canımGünaydınlar eşime beslenme çantası yaptım o nöbete gitti bende evdeyim bütün nevresim değişecek alezi filan yıkayacağım ama nasıl kuruyacak o belli değil iştedün akşam da yeni ayakkabıları depoda en üst rafa kutuları ile yerleştirdim . Sabah beyfendi yeni aldıklarımızı giyinmek istedi bende şu soğukta ne gerek var bir sürü aşağıda ayakkabım var dedim bozuldu trio attı gitti . Valla kendi bilir bende mesaj filan yazmam aramam sormam merak etsin biraz o zaman
Bence cok dogru bir karar inan ki. Eger odenecek yuklu krediler borclar yoksa en guzeli. ilk yurudugu anı, ilk konustugunu kendin duyacaksin. Hem de maalesef guvenilir birini bulmak cok zor.Çok teşekkür ederimNasipse bir yıl daha almak istiyorum bilmiyorum çok mu pinpirikliyim ama kendini ifade edemeden kimseye guvenemiyorum bakalım inşallah çalışmaya mcbur kalacak birşey olmaz da kendim büyütürüm
Hayirli olsun transferin insallah olumlu ve hayirli sonuclanirRahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)
Bence cok dogru bir karar inan ki. Eger odenecek yuklu krediler borclar yoksa en guzeli. ilk yurudugu anı, ilk konustugunu kendin duyacaksin. Hem de maalesef guvenilir birini bulmak cok zor.
Canim mak tuzu ve parlatici da uygun fiyatliydi. Arastirdim benSelam kızlar dün A101’den 101li finish bulaşık makinası tabletini 33 TL’ye, 6,5 kg persil toz deterjanı da yaklaşık o fiyata aldım. Tablet uygun onu biliyorum ama deterjandan emin değilim
Aslinda evet dedigin gibi.Ben makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani
O sende tuzdan mı parlatıcıdan mıAslinda evet dedigin gibi.
Fakat benim bardaklar tabaklar lekeli cikmaya basladi
kesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldımBen makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani
Bilmiyorum ki canim. Fairy kullaniyordumO sende tuzdan mı parlatıcıdan mı
Ben de bir daha almamkesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor
pure pervaneleri kontrol et canım bisey takilmasin takıldığında da lekeli kalıyor dun başıma geldiAslinda evet dedigin gibi.
Fakat benim bardaklar tabaklar lekeli cikmaya basladi
Esime bi soyleyim.pure pervaneleri kontrol et canım bisey takilmasin takıldığında da lekeli kalıyor dun başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?