Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bilmiyorum ki canim. Fairy kullaniyordum
Bugunlerde finish quantum kullaniyorum.
Finish sevmiyorum pure ya quantum şimdilerde daha iyidir finishin kaliteli olan serisi tabi ama ben yine de almadım. A101 de bu hafta indirimde olan finish mesela ilk çıkan ürün serisi içi boş parlatıcı yok tuz yok o yüzden o kadar ucuz. Annemin bundan 22 sene önce bulaşık makinasına aldığı oydu ve bardaklarımız bir süre sonra çizilmiş matlaşmıştı .

kesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldım
Aynen zeyno boşuna para vermekten başka birşey değil bence

canim hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah . bence saclarini boyamak istiyosan boya . kaslarini da yaptir bence çünkü gebelikte dökülme degilde tüylenme daha cok oluyo :)) hamilelikte kullandığımız vitaminlerden midir bilmem benim saçımin dökülmesi durmustu ve saclarim gurlesmisti.

Evet. Finish klasik almam . Quantum diye almistim

Boya yapacam zaten ama kaşa karar veremiyorum çünkü benim yağlı cildim var kaşta yağlı ciltte akma yapıyormuş uzun gitmiyormuş. Gebelikte hormonlarla saç dökülmesi durur ama gebelik sona erince dökülmesi gerekenler birden döküldüğü için çok dökülme varmış gibi yaşanırmış

Gebelikte genelde bayanlar çok güzel besleniyorlar hergün süt yoğurt peynir yumurta meyve derken dökülme duruyor. Doğum yapıp hormonlar değişiyor uykusuzluk yorgunluk baş gösteriyor ayrıca ekstra emzirmeye de başlanıyor vücutta mineral vitamin gidiyor dökülme başlıyor işte . Kaş yaptırmak çok maliyetli birşey mi deneyebilirsin insanın havası değişiyor böyle değişiklik yaptığı zaman

Ben makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani
Sirkenin parlatıcı gözüne konulmasını önermiyorlar korozyona sebep oluyormuş eğer sirke kullanilacaksa makineye deterjan gibi yıkamalık eklenmeliymiş diye okumuştum ancak geçerliliği nedir/ değildir tam bilmiyorum

Valla bende biliyorum ama annem yıllardır kullanır birşey olmadı . Bende kendi makinamda kullanıyorum çok şükür bişey yok inşallahta olmaz . Ben direk makinaya dökmem galiba çünkü o sıcak suyla birlikte sanki makinada tabak bardakta o koku kalıyor gibi

Alerjik gıdaları test ederek mi tuketiyorsunuz bir Dr kontrolü var mı çok ciddi bir durum çünkü geçmiş olsun ayrica

j
aynen de öyle oldu cok asiri dökülme olmustu doğumdan sonra. sende dogumdan sonra yaptirirsin insallah canım benim kasimda da bosluklar var her gün dolduruyorum kas fariyla

Ankara icin makine markalari tuz onermiyorlar tuz kullanacak kadar suda kirec yokmus. Ben tuzu Hic kullanmam Hatta makineye nasil eklenir onu bile bilmem
Makinanın içinde alt kısımda yuvarlak bir kapak var onu açıp orada tuzu döküyorsunuz . Ama ben 1 kere aldım galiba birde aklıma takıldı tuzun bittiğini gösteren birşeyde yok ortada zaten

Hayirlisi olsun canim ben 2. Oglumun olacagini ogrendigim zamanda ilk oglumda oldugu gibi cok sevindim kizim olsun diye 2. Bebegi dusunmedim hic ayy keske kiz olsaydi diyenler oldu onlari anlamiyorum gercekten evladin cinsiyeti olmuyor kronikuykucu

Alerjik gıdaları test ederek mi tuketiyorsunuz bir Dr kontrolü var mı çok ciddi bir durum çünkü geçmiş olsun ayrica
bebeklerde alerjik besinleri en sağlıklı bulma yöntemi deneyerek evet yiyorum kizimda belirtilere bakıyorum sut ürünleri susam tahin balık bulduklarım
Çocuk dr götürdüm universiteye çocuk alerjiye goturmemizi söyledi yarin randevu alıp 15 tatilde götüreceğiz canım yapilacak bisey yok aslında yemiycem
Ek gıdaya geçince neler yapmalıyız bunları konusucaz alerjik bebeklere özel mamalar var onuda yazabilir umarım yazmaz anne sütü veriyorum vermeyede devam etmek istiyorum dikkat ederek

Onlarda cesit olsun diye diyolardir... ben de yine kiz istiyorumm Allahtan hayirlisi tabi ki sagligi onemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…