- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.381
Finish sevmiyorum pure ya quantum şimdilerde daha iyidir finishin kaliteli olan serisi tabi ama ben yine de almadım. A101 de bu hafta indirimde olan finish mesela ilk çıkan ürün serisi içi boş parlatıcı yok tuz yok o yüzden o kadar ucuz. Annemin bundan 22 sene önce bulaşık makinasına aldığı oydu ve bardaklarımız bir süre sonra çizilmiş matlaşmıştı .Bilmiyorum ki canim. Fairy kullaniyordum
Bugunlerde finish quantum kullaniyorum.
pure kan testi yaptırdınmı canımEsime bi soyleyim.
Aynen zeyno boşuna para vermekten başka birşey değil bencekesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldım
anlatamadim canım mesela uzun bir kaşık takılır yada tencere kulbu pervaneye değer yıkama esnasinda temiz yikamaz demek istedimEsime bi soyleyim.
canim hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah . bence saclarini boyamak istiyosan boya . kaslarini da yaptir bence çünkü gebelikte dökülme degilde tüylenme daha cok oluyo :)) hamilelikte kullandığımız vitaminlerden midir bilmem benim saçımin dökülmesi durmustu ve saclarim gurlesmisti.Rahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)
Yarin insallah canimpure kan testi yaptırdınmı canım
Yok yok ona ozellikle dikkat ediyorum canim. Calistirmadan once birseye takiliyor mu diye pervaneyi hep ceviririmanlatamadim canım mesela uzun bir kaşık takılır yada tencere kulbu pervaneye değer yıkama esnasinda temiz yikamaz demek istedim
Evet. Finish klasik almam . Quantum diye almistimFinish sevmiyorum pure ya quantum şimdilerde daha iyidir finishin kaliteli olan serisi tabi ama ben yine de almadım. A101 de bu hafta indirimde olan finish mesela ilk çıkan ürün serisi içi boş parlatıcı yok tuz yok o yüzden o kadar ucuz. Annemin bundan 22 sene önce bulaşık makinasına aldığı oydu ve bardaklarımız bir süre sonra çizilmiş matlaşmıştı .
Valla gidip bu ay 115 li fairyye 90 tl mi ne para verdim.Evet. Finish klasik almam . Quantum diye almistim
Boya yapacam zaten ama kaşa karar veremiyorum çünkü benim yağlı cildim var kaşta yağlı ciltte akma yapıyormuş uzun gitmiyormuş. Gebelikte hormonlarla saç dökülmesi durur ama gebelik sona erince dökülmesi gerekenler birden döküldüğü için çok dökülme varmış gibi yaşanırmışcanim hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah . bence saclarini boyamak istiyosan boya . kaslarini da yaptir bence çünkü gebelikte dökülme degilde tüylenme daha cok oluyo :)) hamilelikte kullandığımız vitaminlerden midir bilmem benim saçımin dökülmesi durmustu ve saclarim gurlesmisti.
Gebelikte genelde bayanlar çok güzel besleniyorlar hergün süt yoğurt peynir yumurta meyve derken dökülme duruyor. Doğum yapıp hormonlar değişiyor uykusuzluk yorgunluk baş gösteriyor ayrıca ekstra emzirmeye de başlanıyor vücutta mineral vitamin gidiyor dökülme başlıyor işte . Kaş yaptırmak çok maliyetli birşey mi deneyebilirsin insanın havası değişiyor böyle değişiklik yaptığı zamanBoya yapacam zaten ama kaşa karar veremiyorum çünkü benim yağlı cildim var kaşta yağlı ciltte akma yapıyormuş uzun gitmiyormuş. Gebelikte hormonlarla saç dökülmesi durur ama gebelik sona erince dökülmesi gerekenler birden döküldüğü için çok dökülme varmış gibi yaşanırmış
Sirkenin parlatıcı gözüne konulmasını önermiyorlar korozyona sebep oluyormuş eğer sirke kullanilacaksa makineye deterjan gibi yıkamalık eklenmeliymiş diye okumuştum ancak geçerliliği nedir/ değildir tam bilmiyorumBen makinaya parlatıcı gözüne sirke koyuyorum hiç parlatıcı almam. Tuzda 1 kere koymuşumdur belki . Şimdi aldığımız deterjanların içinde hepsi var zaten kaliteliler yani
Valla bende biliyorum ama annem yıllardır kullanır birşey olmadı . Bende kendi makinamda kullanıyorum çok şükür bişey yok inşallahta olmaz . Ben direk makinaya dökmem galiba çünkü o sıcak suyla birlikte sanki makinada tabak bardakta o koku kalıyor gibiSirkenin parlatıcı gözüne konulmasını önermiyorlar korozyona sebep oluyormuş eğer sirke kullanilacaksa makineye deterjan gibi yıkamalık eklenmeliymiş diye okumuştum ancak geçerliliği nedir/ değildir tam bilmiyorum
Ankara icin makine markalari tuz onermiyorlar tuz kullanacak kadar suda kirec yokmus. Ben tuzu Hic kullanmam Hatta makineye nasil eklenir onu bile bilmemO sende tuzdan mı parlatıcıdan mı
Alerjik gıdaları test ederek mi tuketiyorsunuz bir Dr kontrolü var mı çok ciddi bir durum çünkü geçmiş olsun ayricaSlm kızlar
Bizdede baya eksik var eşime liste yaptım o alışveriş yapacak
Balıkta aldirdim aksama esim ve cocuklara izgaraya koyucam bana yasak geçen hafta yedigimde minigim rahatsız oldu balikta alerji yaptı
Kendimede ıspanak yapicam
aynen de öyle oldu cok asiri dökülme olmustu doğumdan sonra. sende dogumdan sonra yaptirirsin insallah canım benim kasimda da bosluklar var her gün dolduruyorum kas fariylaBoya yapacam zaten ama kaşa karar veremiyorum çünkü benim yağlı cildim var kaşta yağlı ciltte akma yapıyormuş uzun gitmiyormuş. Gebelikte hormonlarla saç dökülmesi durur ama gebelik sona erince dökülmesi gerekenler birden döküldüğü için çok dökülme varmış gibi yaşanırmış
Makinanın içinde alt kısımda yuvarlak bir kapak var onu açıp orada tuzu döküyorsunuz . Ama ben 1 kere aldım galiba birde aklıma takıldı tuzun bittiğini gösteren birşeyde yok ortada zatenAnkara icin makine markalari tuz onermiyorlar tuz kullanacak kadar suda kirec yokmus. Ben tuzu Hic kullanmam Hatta makineye nasil eklenir onu bile bilmem
bebeklerde alerjik besinleri en sağlıklı bulma yöntemi deneyerek evet yiyorum kizimda belirtilere bakıyorum sut ürünleri susam tahin balık bulduklarımAlerjik gıdaları test ederek mi tuketiyorsunuz bir Dr kontrolü var mı çok ciddi bir durum çünkü geçmiş olsun ayrica
Onlarda cesit olsun diye diyolardir... ben de yine kiz istiyorumm Allahtan hayirlisi tabi ki sagligi onemli..Hayirlisi olsun canim ben 2. Oglumun olacagini ogrendigim zamanda ilk oglumda oldugu gibi cok sevindim kizim olsun diye 2. Bebegi dusunmedim hic ayy keske kiz olsaydi diyenler oldu onlari anlamiyorum gercekten evladin cinsiyeti olmuyorkronikuykucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?