- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.761
Sağlıkla kucağınıza alın inş hazır hamişken bizlere de dua edin lütfenErkek canim
bimde kırtasıte ındırımı varmıs canım depoda kalanları bıtırıyolarmıs ck ındırımlıydı dedı kardesım habern olsnŞu 5 gun harcamasız benım gozumu korkuttu ama , onumuzdekı hafta denıyeyım. sımdı okullar tatıle gırerken yenilenmek ısteyen defter , kaplık , etıket bu hafta alıp halletmem lazım. Döneme temız başlayalım ınsallah. Pazartesıden ıtıbaren dıyeyım ben .
Bugun henüz harcama yapmadım ama benım 0 gectıgım cok az
ınsAllah canım tez zamanda hayırlı zamandaSağlıkla kucağınıza alın inş hazır hamişken bizlere de dua edin lütfen
Amin canim rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsinSağlıkla kucağınıza alın inş hazır hamişken bizlere de dua edin lütfen
Sagol canimIyi akşamlar kızlar
Hafta sonu yoğunluktan yazamadım,
Çok güzel ve tatlı bir telaş yaşadık,
Yorulduk ve harcadık...
Yemek yapmadım dolaptakileri bitiremedik henüz,
Bordroları konuşmuşsunuz, zamlı maaşımı merak ediyorum ama şubat 15 i beklemeliyim
Eşim zamlı alacak maaşını yarın miktarını bilmiyorum.
pure hazel Her şeyin bir zamanı var, hayırlısı olsun inşallah.
sen dıyınce ben de esımı yolladm canım cumartesi gunu almıstık zaten 100liralıkmı ne fulluck smdı tesekkur ederızBiz fulledik. 200 lira mazot tuttu.
3 tane de ekmek aldik
Yarin almam gereken birkac sey var.
Carsamba da var. Persembe de var.
Belki cuma gunu harcamam olmaz
peşpeşe indirim oldu şimdide peşpeşe bu 3. ZamKizlar bu gece yarisindan itibaren
Benzine 16 kurus
Motorine 20 kurus zam ..
Bilginize.
Biz de bugun depoyu fullemeyi konusmustuk esimle. Fullucez k.kartindan insallah .napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?