- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.041
Solgarin folik asidi 400 ug lik olanini aliyorum.Cnm hangi folik asit kullanıyorsun?
Bizde cay kulturu yok , kahve ıcerız bız yemekten sonra kısmet olursa oda bebegın durumuna bağlı.Turşu garnetür gibi birşey ya masada hep var zaten her gün . Etimek te akşam 6 da yemek yedik etimek 9 da yenildi normal tatlı siz yemiyor musunuz tatlıbiz çayın yanında hep yeriz hiç boş çay içilmez
Dün kuaföre gıdıp 60 lıraya sac kestıren sen mıydın bu aradaGünaydın tasarrufdaşlarımAltın alırım belki bugün.Ögle arası kuaföre gidecegım gece 1de eşim geliyor çok şükür 22gun iZni var akşam heyecandan uyumadım.Yarın ıkısını uyurken bırakıp mesaiye gelırım oğlan şaşıracak babasını görünce 2gun babasıyla kalır haftaya isterse gider okula
Eşim düzgün çay içmez ya şimdi şöyle yapıyoruz yemekten sonra Türk kahvesi içiyoruz aradan biraz zaman geçince kuru yemiş çay tatlı . Ama çayı çok az demlerim herkese 1 bardakBizde cay kulturu yok , kahve ıcerız bız yemekten sonra kısmet olursa oda bebegın durumuna bağlı.
Bizde dun aksam Tavuk kızartma ve makarna vardı.
Kayınvalıdemde baya ve taze fasulye gondermıs. Bugunede bunları yerız tavuk fılanda kaldı. Ha bırde tavuk suyuna çorba vardı. Az az
Pudınglı bıskuvılı pasta yaptım ayrıcaAz pudıng cok bıskuvı.
Persembe aksamı kayınvalideme gıdecegız aksam yemegıne çocuklara o bakacak gunduz.
Ay evet bendımDün kuaföre gıdıp 60 lıraya sac kestıren sen mıydın bu arada
Ve gözün aydın şimdiden demek hazırlık var
Ay ne kadar güzel ya eşimin görev dönüşleri bende aynı heyecanda oluyordum kalbim çarpar uyuyamazdım . Şimdi de arıyor birşey lazım mı çıktım diye yine heyecanlanıyorum geliyor diye . Allah kavuştursun canımGünaydın tasarrufdaşlarımAltın alırım belki bugün.Ögle arası kuaföre gidecegım gece 1de eşim geliyor çok şükür 22gun iZni var akşam heyecandan uyumadım.Yarın ıkısını uyurken bırakıp mesaiye gelırım oğlan şaşıracak babasını görünce 2gun babasıyla kalır haftaya isterse gider okula
Ağda 40 tl normal orası zor bir bölge olduğu için . Bende ağdaya ilk düğünden 2 gün önce gitmiştim ayyy yattım Kıza dedim ki ay bak hiç konuşmayalım hemen bitirelim dedim tamam dedi . Başladı almaya o sırada kuzenim aradı birşeye ihtiyaç var öı diye onunla konuşurken ay of filan da diyemedim bitmişti hemenAy evet bendımBanada çok geldı ama kasada öğrendım 6ayda bir gidiyorum dedim sindirdim Bugünde agdaya gideceğim 40tl miş Sac falan boyatmıyorum ben manikür pediküre gitmem kas bıyık kendım hallediyorum kıl tuy kendim alırım ama bıkını bolgesı ıcın agdaya arkadaş ikna etti gidelım bklm çok rahatlıkmış ama masada kalmam ıns 6ayda bir sac için gidiyordum alışırsam ayda bır ağlayada baslarım.Kuafor sigara masrafım yok benım ama acayıp kıyafet zaafım var
Yiyorsun sonuçta çöpe gitmeyen şey neden israf olsun ki . Zamanın olmayabilir gücün olmayabilir bundan doğal birşey de olamaz . Ama yaptığımız ve yediğimiz şey israf değilDünkü menum arabası corbasi, soslu makarna ve yeşil salata vardı
Sulu yemeğim olsun çorba yapmam
Bir çeşit yemeğim olsun yanına canımız isterse pilav yaparım yoksa onu da yapmam yanına salata ya da cacık
Eskiden bende fazla fazla yapardım ama şimdi onun için vaktim yok gücümde yok israfmis gibimede geliyor
tucecim onemli olan bir öğünde çok yemek değil sık sık az yemek, yani saglıklı olan bu. Boyunda uzunsa kilon çok az dahada kilo kaybetme gibi bi riskin varsa Öğlen aç kalma canım yemek yiyemiyorsan(ki buna alışsan iyi olur)meyve saatini öğlene kaydır yada sutun yanına kek ye. Sabahtan aksama aclık çok fazla kan sekerin düşerBizim masada hep böyle oluyor . Çünkü ben sabah 11 gibi filan çok az bi kahvaltı yapıyorum tek başına birşey yenilmiyor . Ekmeğin köşesine peynir domates koymak gibi bir yumurta haşlamak gibi yada çikolata sürmek gibi . Eşimde sabah evde yemiyor şubedekiler orada kahvaltı yapıyor diye gidip iş yerinde yiyor . Öğlen yemek yemez bende öğlen birşey yemem bazen bir bardak süt belki . Sonra akşam 18:00-17:30 gibi insan hali ile çok acıkmış oluyor yiyoruz . İşte dizi izlerken de kuruyemiş çay Tatlı oluyor meyve . Bunları da yemesek valla 40 kg ya filan düşerim hemenevde zaten oturmuyorum sürekli birşeyler meşgul oluyorum
Bende solgar kullanmıştımSolgarin folik asidi 400 ug lik olanini aliyorum.
İnsan tek başına pek birşey yemek istemiyor . Sütün yanına bi kek yada kuru meyve vs yiyorum . Ama normal bir öğün şeklinde değil çorba salata gibi yemiyorum. Yapı meselesi zaten ben öyle aşırı yiyen biri değilim . Eşim güzel zevkli yer bende çeşit yapıyorum evde zamanım var mutfağı da çok seviyorum . Boyum kısa uzun değilim önerilerin için teşekkür ediyorumtucecim onemli olan bir öğünde çok yemek değil sık sık az yemek, yani saglıklı olan bu. Boyunda uzunsa kilon çok az dahada kilo kaybetme gibi bi riskin varsa Öğlen aç kalma canım yemek yiyemiyorsan(ki buna alışsan iyi olur)meyve saatini öğlene kaydır yada sutun yanına kek ye. Sabahtan aksama aclık çok fazla kan sekerin düşer
Gözün aydın meseleğin neydi sende izin patlatsaydın yarınGünaydın tasarrufdaşlarımAltın alırım belki bugün.Ögle arası kuaföre gidecegım gece 1de eşim geliyor çok şükür 22gun iZni var akşam heyecandan uyumadım.Yarın ıkısını uyurken bırakıp mesaiye gelırım oğlan şaşıracak babasını görünce 2gun babasıyla kalır haftaya isterse gider okula
İki gün yiyebilecegim yemeği bir günde yemek bana göre israfYiyorsun sonuçta çöpe gitmeyen şey neden israf olsun ki . Zamanın olmayabilir gücün olmayabilir bundan doğal birşey de olamaz . Ama yaptığımız ve yediğimiz şey israf değil
Kim geliyor canım? aileden iseler halini biliyorlar yardımcı olurlar zaten. Stres yapma hamile halinle, hslledersin inşKızlar misafir gelmek istiyor yatılı en az 5 gün kalırlar ben bu hamile halimle nasıl bakicam bunun sabahı ogleni akşamı var temizliği var nerdeyse bir aydır hastayım bu tatilde dinlenir iyileşirim diyordum normal temizliği bile zor yapiyorum
Ben aynı fikire sahip Değilim ne yazıkki çöpe gitmeyen hiç birşey benim gözümde israf değildir . Ayrıca 2 gün aynı yemeği de yemeği hiç sevmiyorum . Zevk ve düşünce meselesi tabikiİki gün yiyebilecegim yemeği bir günde yemek bana göre israf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?