- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.321
her simit güzel olmuyor ama bidahakine haklisin simit tercih edeyimKesinlikle poğaça,açma hem çok yağlı hemde midem yanıyor sonrasında dışardan yiyeceksem eğer simit tercih ediyorum bu yüzden
her simit güzel olmuyor ama bidahakine haklisin simit tercih edeyim
ben ev kahvaltı yapmayınca doymayanlardım :))))her simit güzel olmuyor ama bidahakine haklisin simit tercih edeyim
karbonhidrat yedikçe insanin yiyesi geliyor ama daha hızlı aciktiriyor. en güzeli evde peynir yumurta kahvaltisiben ev kahvaltı yapmayınca doymayanlardım :))))
yumurta vazgeçilmezim
ev kahvaltısı yapmam lazım benim
dün mesela uyanamadım, servis şoförü arayınca apar topar evden çıktım
şirkete gelince önce bir simit sonra bir poğaça yedim ama bütün gün hem midem yandı hem de her an aç hissettim kendimi :)))
Gerçekten öyle hem sağlıklı, hem doyurucukarbonhidrat yedikçe insanin yiyesi geliyor ama daha hızlı aciktiriyor. en güzeli evde peynir yumurta kahvaltisi
Fazla yeme hem cebine hem kilona zarar :)Selam kizlar
Bn bu pizzayi ogrenmekle iyi mi yaptim kotu mu yaptim anlamadim. cok sevdik ve surekli yemek istiyrz
Bugun yine pizza yapacgm
Marketten kasar peyniri
Mantar
2 tane misir konservesi
Yas maya aldim
Biraz dinlenikten snra hamurunu yogururm
evde yapılan pizza gerçekten harika ama hem sağlık acısından bir süre sonra sıkıntılı. dönem dönem insan bir şeylere takar ve hep yaparSelam kizlar
Bn bu pizzayi ogrenmekle iyi mi yaptim kotu mu yaptim anlamadim. cok sevdik ve surekli yemek istiyrz
Bugun yine pizza yapacgm
Marketten kasar peyniri
Mantar
2 tane misir konservesi
Yas maya aldim
Biraz dinlenikten snra hamurunu yogururm
geçmiş olsun tez zamanda iyilessin insHastane ve ilaç masrafları oldu 155 lira babam ödedi..
Tesekkürler canmgeçmiş olsun tez zamanda iyilessin ins
Canım halsiz isen kahvaltı da olur. ya da sıcak bir çorba da rahatlatır. ben bugün köfte patates mantar falan yapcam. dün yapmamıştımBende aksama kahvaltimi yapsak diyorum.
Sigara boregi pataes kizartma yumurta ve kahvaltiliklar var. Pek tadim yok benimde bugün. Biran önce eve gidip biraz uyumak istiyorum.
Giderken markete uğramam lazim. Tavuk mu alsam ki çorba da yapayim biraz halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?