Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çorba yaparsanız yanına iyi olur bence. Hem kahvaltılık yiyecekseniz önden midenizi yumuşatır daha çabuk doyururu diğerlerine çok yüklenmememiş olursunuz

Çorba yaparsanız yanına iyi olur bence. Hem kahvaltılık yiyecekseniz önden midenizi yumuşatır daha çabuk doyururu diğerlerine çok yüklenmememiş olursunuz
Evet canim haşliyorum. Ama kahvalti hazirlamicam kizartma filan yapmaya dermanim yok. Biraz bulgir pilavi salata ayran yapayim dedim. Bakici teyzemiz de yaprak sarma getirmis biraz

Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır birikim topiklerine katılamasam da artık daha aktif olmaya karar verdim. İşe başladım çalışıyorum çok şükür ama borçlar bitmiyor bitmiyor bitmiyor... Bu yüzden hergün harcadıklarımı takip edersem daha rahat birikim yaparım diye düşündüm. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..

Hosgeldin canim. Bu topiklerden çok sey ögneccegiz hep birlikte insallah

Ben 17 TL eczaneye verdim
Pastil ve taylot aldım
A101 den su, aseton ve pamuk 7 TL
Ekmek 1 TL
Yemeğim vardı, sanırım yarına da yeter.
Bu hafta büyük market alisverisim olmayacak
Buzluktan kullanacagim
bizde haftaya yarıyıl tatiline göreceğiz ailemin yanına gidecegim o yüzden meyve hariç bu hafta bir şey almayı düşünmüyorum buzluktan pisiriirm

Hayırlı akşamlar
Geçen ki 100 tl mden 17 tl kalmıştı 6 tl daha biriktirip semt pazarına gittim
2 kilo mandalina 2 tl
1 kilo elma 1.5 tl
1 kilo ıspanak 1 tl
1 kilo pırasa 1 tl
4 kilo patates 5 tl
1 kilo sogan 1.5 tl
2 yumak ip 5 tl
Marul 2 tl
1 kilo biber 3 tl
1 bardak mısır 1 tl
1 tatlı 1 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…