- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.341
Bende aksama kahvaltimi yapsak diyorum.
Sigara boregi pataes kizartma yumurta ve kahvaltiliklar var. Pek tadim yok benimde bugün. Biran önce eve gidip biraz uyumak istiyorum.
Giderken markete uğramam lazim. Tavuk mu alsam ki çorba da yapayim biraz halsizim
Evet canim haşliyorum. Ama kahvalti hazirlamicam kizartma filan yapmaya dermanim yok. Biraz bulgir pilavi salata ayran yapayim dedim. Bakici teyzemiz de yaprak sarma getirmis birazÇorba yaparsanız yanına iyi olur bence. Hem kahvaltılık yiyecekseniz önden midenizi yumuşatır daha çabuk doyururu diğerlerine çok yüklenmememiş olursunuz
Evet canim haşliyorum. Ama kahvalti hazirlamicam kizartma filan yapmaya dermanim yok. Biraz bulgir pilavi salata ayran yapayim dedim. Bakici teyzemiz de yaprak sarma getirmis biraz
Hosgeldin canim. Bu topiklerden çok sey ögneccegiz hep birlikte insallahMerhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır birikim topiklerine katılamasam da artık daha aktif olmaya karar verdim. İşe başladım çalışıyorum çok şükür ama borçlar bitmiyor bitmiyor bitmiyor... Bu yüzden hergün harcadıklarımı takip edersem daha rahat birikim yaparım diye düşündüm. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..
Ben daha bugün baktım internetten buzlukta tüketim tarihi geçse de durabilirmiş tabi tarihi geçmeden aldıysanızArkadaşlar aldigim tavugun son tüketim tarihi 2gün sonra . Buzluğa attim. Buzlukta ne kadar sure saklayabiliyoruz market tavugunu
Hoşbuldummm eminim herkesin birbirine katacağı birşeyler vardır.Hosgeldin canim. Bu topiklerden çok sey ögneccegiz hep birlikte insallah
Et ve et ürünleri 6 aya kadar, sebzeler 8 aya kadar diye biliyorum canım. Sorun olmaz. Bende bekletiyorum.Arkadaşlar aldigim tavugun son tüketim tarihi 2gün sonra . Buzluğa attim. Buzlukta ne kadar sure saklayabiliyoruz market tavugunu
Geçmis olsun canimBugün 12tl tayin pekmez aldım.
8.5tl yol parası. Annemle hastaneye gittik geldik.
10tl dayıma sigara aldım.
Bu akşam eşim almaya geliyor eve dönücem.Yarında nöbet var.
Anneme 12şubat'a gün verdiler safra kesesi ameliyatı olacak.
Sağol canım Allah büyük dert vermesin hiçbirimize.Geçmis olsun canim
bizde haftaya yarıyıl tatiline göreceğiz ailemin yanına gidecegim o yüzden meyve hariç bu hafta bir şey almayı düşünmüyorum buzluktan pisiriirmBen 17 TL eczaneye verdim
Pastil ve taylot aldım
A101 den su, aseton ve pamuk 7 TL
Ekmek 1 TL
Yemeğim vardı, sanırım yarına da yeter.
Bu hafta büyük market alisverisim olmayacak
Buzluktan kullanacagim
Geçmiş olsunBugün 12tl tayin pekmez aldım.
8.5tl yol parası. Annemle hastaneye gittik geldik.
10tl dayıma sigara aldım.
Bu akşam eşim almaya geliyor eve dönücem.Yarında nöbet var.
Anneme 12şubat'a gün verdiler safra kesesi ameliyatı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?