Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bugün çay aldım, genel müdürünü bize aday seçtiler, yeni gelen kesin zam yapıcak biraz daha aldım, yapmazsa şubat maaşı ile de alırım.

Pazara gittim kizlar ama pek birsey almadim.
Patates aldim. Elma aldim.
Markete gectim. Marketten morlahana kuru sogan pirasa ve havuc aldim
Yarin esim evde olmicak oglanla pirasa yapar yerim.
Stokluk pirinc aldim.
Toplamda 85 küsür harcadim bugun.
Yarin harcamam olmicak insallah

ne is yapiyordun canim

ne is yapiyordun canim

Belediyede çalışıyorum fakat küçük bir yer, her an her iş ten çıkabilirim. Çıksam sorun yokta, bir kaç tane sivri, bir kaç tembel derken iş karısıyor
Şimdi biri daha geldi, yeminle masanın altına saklanıcam

Gidip bi wc kagidi daha alacagim 32li.
Daha uygunu yok o kalitede.
2 tane stogum olmus olacak
Benim 24lu vardı 4tane kullandım içinden.Soktan 25 lira alısverıse 9liraydı 8lı aldım 2tane.Benım stok bunlar.Askerı kantınde solo 32lı 37tl olmadı bide onu alayım ben.

Karşı komşum bana geçti biraz sohbet ettik kahve yaptım o gitti . Bende kilere baktım biraz toparladım eksik ne filan diye . Zeytinyağım çok az kaldı hemen bunu çözmem şart birazdan yemek yapacağım domates çorbası , bulgur pilavı ayran salata Tatlı da var dünden

Carfurresa da 17- 20 arası % 25 indirim var canım

Carfurresa da 17- 20 arası % 25 indirim var canım
Hafta sonu Bakarım ona ama hataydan ev yapımı geliyor bize . Birde bizim askeri kantinde baktım en kötü ihtimalle yani hataydan gelmezse komili sızma bakacağım carfurresa da bakayım ya belki daha ucuz olur . Teşekkür ediyorum şeker kız

Gidip bi wc kagidi daha alacagim 32li.
Daha uygunu yok o kalitede.
2 tane stogum olmus olacak
Bulsam ben de alırım o fiata, bence gayet uygun.
Un, şeker,süt, yoğurt, peynir, kimyon, mayonez, k tozu, 1 pk cips, 2 cikolata araştırmalık, peynir, kaşar peyniri aldım 70tl harcadım,
20tl de arkadaşa bıraktım yumurta gelirse benim için alsın diye.
Mercimekli bulgur pilavı yaptım dünden kurufasulye vardı,
Eşime sorarım isterse menemen yaparım çayla yeriz, açık domates konserve var,
Pilav ve kuru da yarın öğlene de yenir

Eşim ne yiyeceğiz akşam diye msj atmaya başladı bakalım Salatayı yapacak bende gelince kızartmayı yaparım dedim ben gidene kadar ancak yapar salatayıYarında oğlan karne alacak okula bırakacagım eşimde kıraya verecegız eve gidecek banyo mutfağa silikon çekecek kapıları sılecek kapıları çok. Batırmışlar boya badanada yaptırdık giriş kapısı beyaz celık yapı onu fln arıtsın bende vileda ile silerim fotolarını çeker yarın akşam sahıbındene koyarız.Allah hayırlı insanlar çıkartsın karşımıza inş.

hangi şehirde canım evin

Ben gittim hu hu
Kayınvalıdemın sevkatlı kollarına atıyorum kendımı
Esım sabah bebısı, oglen buyugu alıp bırakmış. Alısverıse saldım onu
Davlumbaz aldık trendyoldan
Rossmana gonderdım
E bebeğe gonderdım
Spor salonuna gonderdım oğlan ıcın
Bedasa gonderdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…