- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.421
ne is yapiyordun canimİmdaaat
Yangın var diye bağırıcam
Şimdide 1 personeli 3 yıldır yapmadığı işi, sen yapma dedin diyor
Töbe bismillah
Müfettişin karşsında, düşünürüz, kim ne demiş
Camı açıp böyle bağırıcam, yada biri ısıkları kapasın, beni saklasın
ne is yapiyordun canim
Benim 24lu vardı 4tane kullandım içinden.Soktan 25 lira alısverıse 9liraydı 8lı aldım 2tane.Benım stok bunlar.Askerı kantınde solo 32lı 37tl olmadı bide onu alayım ben.Gidip bi wc kagidi daha alacagim 32li.
Daha uygunu yok o kalitede.
2 tane stogum olmus olacak
bereketli olsun canim8gr altın aldım 223ten. 500$ aldım 5.38den. Allah bereket versın ödemelerden para artarsa eşim birazdaha atacak 2gr daha alırım inş.
Karşı komşum bana geçti biraz sohbet ettik kahve yaptım o gitti . Bende kilere baktım biraz toparladım eksik ne filan diye . Zeytinyağım çok az kaldı hemen bunu çözmem şartbirazdan yemek yapacağım domates çorbası , bulgur pilavı ayran salata Tatlı da var dünden
Hafta sonu Bakarım ona ama hataydan ev yapımı geliyor bize . Birde bizim askeri kantinde baktım en kötü ihtimalle yani hataydan gelmezse komili sızma bakacağım carfurresa da bakayım ya belki daha ucuz olur . Teşekkür ediyorum şeker kızCarfurresa da 17- 20 arası % 25 indirim var canım
bende 3000 var onunla aldım hayırlı olur umarım en azından ortalamayı düşürmek istiyorumAllah bereket versın. Benimde 4250 TL param var bende bugün dolar Euro altın hepsınden almak istiyorum
Aynen çok yükselten aldım bende ortalama düşse iyi olacakbende 3000 var onunla aldım hayırlı olur umarım en azından ortalamayı düşürmek istiyorum
Bulsam ben de alırım o fiata, bence gayet uygun.Gidip bi wc kagidi daha alacagim 32li.
Daha uygunu yok o kalitede.
2 tane stogum olmus olacak
Birikimin güzel maaşallah, artsın inş8gr altın aldım 223ten. 500$ aldım 5.38den. Allah bereket versın ödemelerden para artarsa eşim birazdaha atacak 2gr daha alırım inş.
hangi şehirde canım evinEşim ne yiyeceğiz akşam diye msj atmaya başladı bakalımSalatayı yapacak bende gelince kızartmayı yaparım dedim ben gidene kadar ancak yapar salatayı Yarında oğlan karne alacak okula bırakacagım eşimde kıraya verecegız eve gidecek banyo mutfağa silikon çekecek kapıları sılecek kapıları çok. Batırmışlar boya badanada yaptırdık giriş kapısı beyaz celık yapı onu fln arıtsın bende vileda ile silerim fotolarını çeker yarın akşam sahıbındene koyarız.Allah hayırlı insanlar çıkartsın karşımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?