- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.441
canım kuru üzüm diyince bizim bu taraflarda mi yaşıyorsun üzüm diyaribende eşime sipariş verdim krem şanti alcak sarı siyah kuru üzüm bitmişti 1 er kg al dedim eve geçerkende süt ve krema alcak bimden tuvalet kağıdı var daha acil alınacak pek bişey yok olursada liste yapcam toplu alışverişte alcam pirinç azalmıştı kuru fasulyem 1 pişirimlik nohut baya var çünkü kendimiz ektik köyden tarla aldık 2 yıl önce bakçe yapmak için toprak analizi yaptırdık kısmet olursa bu yaz yapalım diyorum ama dolar arttı diye demirin kg arttı dolar düştü ama onlar düşmedi nedense
ankarada oturuyorum canım kendim kırıkkaleliyim sizin orası neresi canımcanım kuru üzüm diyince bizim bu taraflarda mi yaşıyorsun üzüm diyari
adiyamandayiz buralı değiliz eşimin işi gereği burdayizankarada oturuyorum canım kendim kırıkkaleliyim sizin orası neresi canım
reçel yerdim ben hep diyetteyken peksimet diyor eşim kuru ekmek çıtır çıktır biraz sert 1 ay boyunca çay reçel o kuru ekmekten yedim süt alrjisi için diyet yaparkenBende esimden yumurta ve kuru üzüm istedim alıştırmalık kızımın allerjisi yüzünden ne yiyecegimi şaşırdım
Püre dediğin gibi harcamasiz gün olmuyor
bizim köydede üzüm bağları çokta genelde pekmez yapılır kurutan çok az kırşehir tarafında çok oluyor üzüm kurusuadiyamandayiz buralı değiliz eşimin işi gereği burdayiz
peksimette de sut icerebilir yaziyor canimreçel yerdim ben hep diyetteyken peksimet diyor eşim kuru ekmek çıtır çıktır biraz sert 1 ay boyunca çay reçel o kuru ekmekten yedim süt alrjisi için diyet yaparken
olabilir ama eşimin akrabaları kendi tanıdıklarından alıyormuş onda yok diye almıştık.diyette baya düzelmişti kızım sonra açmaya başladım hemen eskiye döndü çok zor bir süreç umarım ek gıdaya geçince düzelirpeksimette de sut icerebilir yaziyor canim
Onada baktım
Yani bugun 85küsur artik hesap yapamiyorum. Nasil gitti ortada ne var ..Bende esimden yumurta ve kuru üzüm istedim alıştırmalık kızımın allerjisi yüzünden ne yiyecegimi şaşırdım
Püre dediğin gibi harcamasiz gün olmuyor
ahh canım keşke ek gıdaya geçince geçse 1 yaşına kadar geçse onada razıyız umarım daha fazla surmezolabilir ama eşimin akrabaları kendi tanıdıklarından alıyormuş onda yok diye almıştık.diyette baya düzelmişti kızım sonra açmaya başladım hemen eskiye döndü çok zor bir süreç umarım ek gıdaya geçince düzelir
Pek alisamadik yemek sularini istiyo yiyo muz elma yiyo ama sebze yemiyo.Efsun64 bebeğin ek gıdalara alıştı mı
Memeyi tutturmak icin meme ucuna mama surup tutturmayi denedin mi hic
O Eski bir video degil miydi ?Kizlar az once bi video izledim. Kirmizi kuru biberlerin arasinda kucuk fareler cirit atiyor. O biberler de öğütülüp paketlenip pul biber olarak yemeklerimixe giriyor
. Tarihi farkeder mi sence.O Eski bir video degil miydi ?
Kizlar az once bi video izledim. Kirmizi kuru biberlerin arasinda kucuk fareler cirit atiyor. O biberler de öğütülüp paketlenip pul biber olarak yemeklerimixe giriyor
Baska maruz kaldigimiz seyleri gordukce fare Cok masum kaliyor. Senin gibi teknoloji ve interneti aktif kullanan birisinin bunu gec gormus olmasina istinaden o eski bir video demistim:). Tarihi farkeder mi sence.
Konu tarihi mi. Zehirleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?