- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.481
Hayirli olsun canim karneniz :)Günaydınnnn
Bugün 9 gibi kızımla ilk karnemizi almaya gideceğiz
Gelip minigimin aşısı var asm ye gideceğiz
Bugün hazırlık yapicam çamaşır yıka ütü yap çocukları yıkarım yarin yola çikarız
GunaydinGunaydin :))
Kizlar yuvarlak gramla dikdortgen gram arasinda ne fark var ?
3 TL ben 70 tane sipariş verdim Maraş içli köftesiSuveybe13 içli koftenin tsnesini kaça yaptırıyorsun?
Onların müşteriler gerantı canım yurtdışından gelenler otelın %80 nini dolduruyor.Türkler için zaten az kontenjan ayırıyorlar.Yabancılar 2018yazın gekdıklerınde 2019 için gelecekleri otelleri ayarlıyormuş çokta uyguna kalıyorlar kendı ülkemizde dışlanıyoruzTatil için otele karar verdik sayılır . Az önce ets turla görüştüm. İptal seçeneği , erken rezervasyon bitiş tarihleri ile ilgili . Bayan diyor ki 28 Ocak ta bitiyor belki uzamaz dedi. Bende güldüm 1 Ocak’ta başladı 28 gün mü sürüyor allah aşkına dedim ya uzamazsa oteller boş kalır zaten saçma sapan aşırı pahalı dedim. Gitmek istediğimiz bölgede seçenek azdı zaten ya yarım pansiyon ya sadece oda yada evet herşey dahil fakat 4000 üzeri rakamlarda. Bakalım bir risk alıyoruz
Onlar tabi ucuza kalırlar canım hiç birşey yapılmasa bile dolar euro zaten iyi yerde bizim paramız şuan değersiz konumda . Sen tatili hangi turdan aldınOnların müşteriler gerantı canım yurtdışından gelenler otelın %80 nini dolduruyor.Türkler için zaten az kontenjan ayırıyorlar.Yabancılar 2018yazın gekdıklerınde 2019 için gelecekleri otelleri ayarlıyormuş çokta uyguna kalıyorlar kendı ülkemizde dışlanıyoruz
ETS turdan aldık.Gecen yıl tatil.com dan aldık genelde ets den alıyoruzOnlar tabi ucuza kalırlar canım hiç birşey yapılmasa bile dolar euro zaten iyi yerde bizim paramız şuan değersiz konumda . Sen tatili hangi turdan aldın
Onlar tabi ucuza kalırlar canım hiç birşey yapılmasa bile dolar euro zaten iyi yerde bizim paramız şuan değersiz konumda . Sen tatili hangi turdan aldın
Bende ets den alıyorum geçen sene sezon başı gittiğimiz otel şuan 6000 den 4000 e düşüyor . İyice abartmışlar bu işi valla .ETS turdan aldık.Gecen yıl tatil.com dan aldık genelde ets den alıyoruz
Baktık canımmm fena değil bakalım şubat maaşı ile alacağız nakit . Eğer yemekleri beğenmezsek dışarıda yeriz diye risk alarak karar verdik . Bu sene kesin tatil lazım seneye bakalım ne olacak belirsiz biraz d vitamini depolamak biraz yüzmek lazımTuce hangi otel canim yorumlarina baktinmi
yuvarlaklar genelde 22ayar oluyo dugunlerde takılanlar falan ama ayarı 24 ise bı farkı yokGunaydin :))
Kizlar yuvarlak gramla dikdortgen gram arasinda ne fark var ?
Ben 3600e aldım 4gece 5gun ets puanı 8.6 yorumları çok güzel Google yorumlarıda güzel Kuşadası’ndan aldık biz.Ama ets erken rezervasyon yenılendıkce fıyatlarıda gerçekten artıyor.Bende ets den alıyorum geçen sene sezon başı gittiğimiz otel şuan 6000 den 4000 e düşüyor . İyice abartmışlar bu işi valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?