Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende baharatlarimi guvenilir birinden temin ettim. Bugun market harcamasi olmadi oglum babasi eli boş gelince poset nerde diye agladi valla cok güldük ya :))

Az önce 50 tl aidat ödedik 6 tl eşim markete gidip geldi . Banka evin sigorta şu bu parasını çekmiş hesapta 130 tl kalmış onu maaş hesabımıza aktaracağız

Sular kesikti yeni geldi bulaşıkları yıkadım çay demledim yanına bişeyler hazırladım bugün ben para harcamadım ama eşim süt krema 2 tane krem şanti bulaşık süngeri çocuklara süt üzüm iki çeşit aldı

Bugun bahsettıgınız tuvalet kagıdı hangi marketteydı pure hazel soka gıttım aksam 16 lı tuvalet kagıdı 21 lıra bu durumda senın bahsettıgın cok da karlı

Yarin ise gitmemeye karar verdim bugun cok hirpalandim sirtim agriyor sol koluma cok vuruyor oda kalp aklina getiriyor tutulursa hic iyilesemiyorum mudure msj attim yrn gitmeyecegim.
Sabah evime gecer dinlenirim
Once carsiyada gidebilirim yapmam gerekenler var belki dr a gozukurum
Ellerim kolum ayagim ve gobegim alerji oldu kasinmaktan su topladi
Ben niye bu kdr hassas oldum ufacik stresi kaldiramiyorum
Disarida balik yiyecektik ama sanirim yemek yaparim balik programi onumuzdeki haftaya kalir

Baharat konuşulmuş benim babamın dükkanı vardı tonla onlara gelir öğütür verirdi her tur baharati ne hileler yapılıyor muş
Toz biberin içine kiremit tozu katarlarmış
Farkli agac köklerini öğütüp agir gelsin diye içine katarlarmış
Babam bize en kalitelisini güvendiği firmalardan getirirdi hala babacığım baharatlarini kullanıyorum artik çalışmıyor emekli

Bugün yemeği dışardan yedik etli kuru fasulyeyi yarin yapacagim
Yemek 60 TL
Dibek kahvesi 20 TL
3 tane alışveriş çantası 9 TL evde de bir tane vardı 2 tanesini arabaya koydum diğer ikisi de evde çantaya atarız
Toplam 89 TL tuttu
Dönüşte eşim 150 TL mazot aldı
Daha büyük market alışverişi yapmadik evde acil eksik olmadığı için acele etmiyorum ama yapilmasi gerekiyor
İçli köfte siparişi verdim ona da 210 vericem önümüzdeki hafta fark yatar gibime geliyor harçlık olur rahatlatır bizi
Son olarak Aksam arkadaslarla oturduk iyi geldi sohbet muhabbet, çocuklarda guzel vakit geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…