- 11 Mart 2013
- 33.685
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.071
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.501
İkinci turda alacağız bizde Marmaris . Bizim uçak ve taşıma ile ilgili sorunumuz var ne yazkki bilet baktım Batman’dan dalamana 1600 tl Haziran aynında gidiş dönüş . Arabayla gezerek gideceğiz. Zaten çocuk olunca böyle bir macera da zor olur hayatımızdan değişik birşey yapalım dedik bakalım 2 şöförüz zaten dinlenerek giderizBen 3600e aldım 4gece 5gun ets puanı 8.6 yorumları çok güzel Google yorumlarıda güzel Kuşadası’ndan aldık biz.Ama ets erken rezervasyon yenılendıkce fıyatlarıda gerçekten artıyor.
İkinci turda alacağız bizde Marmaris . Bizim uçak ve taşıma ile ilgili sorunumuz var ne yazkki bilet baktım Batman’dan dalamana 1600 tl Haziran aynında gidiş dönüş . Arabayla gezerek gideceğiz. Zaten çocuk olunca böyle bir macera da zor olur hayatımızdan değişik birşey yapalım dedik bakalım 2 şöförüz zaten dinlenerek gideriz
Aynen araba ile gidiş dönüş 4 depo benzin harcarızDalaman marmaris arasi gitme ztn en iyisi araban olur.
Ciddi transfer problemi var.
biz de aldık karnemizi işe geldik beraber...günaydın kızımın karnesini aldık beraber kuruma geldik o gezmeye başladı odaları akşama kadar zor duruyor ama idare etcem artık dosyalancak evraklarım çok onlarla uğraşcam bugün kısmetse
Süt için altinbasak iyiydi ama şimdi süt koymuşlar içine. Doritos baharatlı da süt yok atıştırmalık istersenizreçel yerdim ben hep diyetteyken peksimet diyor eşim kuru ekmek çıtır çıktır biraz sert 1 ay boyunca çay reçel o kuru ekmekten yedim süt alrjisi için diyet yaparken
delgeçi verince oyun sanıyor heryeri delmeye çalışıyor biraz yaramaz :)biz de aldık karnemizi işe geldik beraber...ver dosyalasın işte.. delsin bir defa göster öğrenir hemen:)
:)) müsvette ver eline katlasın onla şekil yapsın bayılırdı kızım ona :)delgeçi verince oyun sanıyor heryeri delmeye çalışıyor biraz yaramaz :)
O zaman ozellikle dikdortgenden istiyorum diyce z gr isteyince hep yuvarlak veriyorlar ben de netteki fiyattan hep uyguna uyguna aliyorum tanidik diye indirim yapio saniodumyuvarlaklar genelde 22ayar oluyo dugunlerde takılanlar falan ama ayarı 24 ise bı farkı yok
dıkdortgen yada yuvarlak olması onemli degıl canım 24ayar dicen alırken ustune de bakarsın yazar 22ayar daha uygun ama bozarken farkı daha çokO zaman ozellikle dikdortgenden istiyorum diyce z gr isteyince hep yuvarlak veriyorlar ben de netteki fiyattan hep uyguna uyguna aliyorum tanidik diye indirim yapio saniodum
maşallah seninkine benimkide resim yaptı duvara yapıştrdı biraz zımbayla uğraştı diğer arkadaşlarda getirmiş çocuklarını onların yanına çıktı:)) müsvette ver eline katlasın onla şekil yapsın bayılırdı kızım ona :)
kuzu iyi çalışıyor bizde valla...tarama fotokopi zımbalama... pc programı kullanarak hesapları düzenleme falan... nerdeyse maaş alacakben memur olacağım diyor
Dün 8 gr aldım 223tenVay be kızlar altının gramı 220 lıra olmuş. Muthıs bır dusus. 1 gr daha alacağım ama ben bıraz daha ay sonuna doğru düşünüyorum , parasız kalmamak ıcın açıkçası ama napsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?