Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 3600e aldım 4gece 5gun ets puanı 8.6 yorumları çok güzel Google yorumlarıda güzel Kuşadası’ndan aldık biz.Ama ets erken rezervasyon yenılendıkce fıyatlarıda gerçekten artıyor.
İkinci turda alacağız bizde Marmaris . Bizim uçak ve taşıma ile ilgili sorunumuz var ne yazkki bilet baktım Batman’dan dalamana 1600 tl Haziran aynında gidiş dönüş . Arabayla gezerek gideceğiz. Zaten çocuk olunca böyle bir macera da zor olur hayatımızdan değişik birşey yapalım dedik bakalım 2 şöförüz zaten dinlenerek gideriz

Dalaman marmaris arasi gitme ztn en iyisi araban olur.
Ciddi transfer problemi var.

günaydın kızımın karnesini aldık beraber kuruma geldik o gezmeye başladı odaları akşama kadar zor duruyor ama idare etcem artık dosyalancak evraklarım çok onlarla uğraşcam bugün kısmetse
biz de aldık karnemizi işe geldik beraber... ver dosyalasın işte.. delsin bir defa göster öğrenir hemen:)

reçel yerdim ben hep diyetteyken peksimet diyor eşim kuru ekmek çıtır çıktır biraz sert 1 ay boyunca çay reçel o kuru ekmekten yedim süt alrjisi için diyet yaparken
Süt için altinbasak iyiydi ama şimdi süt koymuşlar içine. Doritos baharatlı da süt yok atıştırmalık isterseniz

delgeçi verince oyun sanıyor heryeri delmeye çalışıyor biraz yaramaz :)
:)) müsvette ver eline katlasın onla şekil yapsın bayılırdı kızım ona :)
kuzu iyi çalışıyor bizde valla...tarama fotokopi zımbalama... pc programı kullanarak hesapları düzenleme falan... nerdeyse maaş alacak ben memur olacağım diyor

Merhabalar
Bugun ınanılmaz yoğun ve karışık bır gun.
Bugun harcama yok ama aksama pazarımız var. Ev butcesınden gıdecek rahatım

Evimdeyim sirtim daha iyi ama kasidigim yerler mor ve su toplamis esim kizacak
Gelirken kucuk bir tereyagi sut portakal bazlama yulafli biskuvi marul aldom 32 tl harcadim.
Aksama balik yemege cikacagiz.
Nevresimlerimi attim hava sahane kurur.

Eveet Elektrik Faturamiz geldi buyrun bilgiler :)

2018/12
Tüketim: 166,572
Br fiyatı: 0,345316
Enerji bedeli: 57,52
TOPLAM:99,50 TL

2019/01
Tüketim:163,051
Br fiyatı:0,308063
Enerji bedeli:50,23
TOPLAM:91,90 TL

Dunden beri gunluk gibi oldu, biraz kalkarsam sirtim burdayim dur demeye basliyor yatarsam iyi sabit yatarsam yine basliyor lutfen tutulmasin lutfen

Merhabalar ay temizlik yaptım annemle konuştuk pazardayım dedi anne allah aşkına buraya geliyorsunuz pazarda ne işin var diyince bana orjinal nar ekşisi , ev yapımı biber salçası hediye almış . Biz seviyoruz ama bitti burada bulamadık diye sonra birde komşumuz otelin bahçesinden kaktüs gibi bir bitki getirecek burada saksıma dikmek için ben seviyorum diye browni yapacağım şimdi yemek için de herşeyi ayarlayacağım eşim çıkınca patatesi ve tavuğu kızartırım sıcak yenir bu ay birikim yok kızlar bizde otele karar verdik 27-26 Ocak gibi ödeme yapacağız tazminat yatsın da

O zaman ozellikle dikdortgenden istiyorum diyce z gr isteyince hep yuvarlak veriyorlar ben de netteki fiyattan hep uyguna uyguna aliyorum tanidik diye indirim yapio saniodum
dıkdortgen yada yuvarlak olması onemli degıl canım 24ayar dicen alırken ustune de bakarsın yazar 22ayar daha uygun ama bozarken farkı daha çok

maşallah seninkine benimkide resim yaptı duvara yapıştrdı biraz zımbayla uğraştı diğer arkadaşlarda getirmiş çocuklarını onların yanına çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…