- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.521
tuhhhDün 8 gr aldım 223ten
3-4 aydır böyle oluyor maaştan sonra bir hafta içinde düşüyor bende 2 aydır bekleyip öyle alıyorumVay be kızlar altının gramı 220 lıra olmuş. Muthıs bır dusus. 1 gr daha alacağım ama ben bıraz daha ay sonuna doğru düşünüyorum , parasız kalmamak ıcın açıkçası ama napsa
ya canım carsamba gunu aldm ben 225.5tu 224.5tan verdi 10gram aldım kuyumcudan sımdı senden gorunce arayıp sordum 225dedıler bankayla bu kadar farklı olmuyodu şasırdımVay be kızlar altının gramı 220 lıra olmuş. Muthıs bır dusus. 1 gr daha alacağım ama ben bıraz daha ay sonuna doğru düşünüyorum , parasız kalmamak ıcın açıkçası ama napsa
Tamam canim tesekkur ederimdıkdortgen yada yuvarlak olması onemli degıl canım 24ayar dicen alırken ustune de bakarsın yazar 22ayar daha uygun ama bozarken farkı daha çok
Iyi yolculuklar, iyi tatiller olsun canımSelam kizlar
Karneleri dagittik sukur kazasiz belasiz tatile girdik.
Esim de izin aldi memlekete gidiyoruz. Oradan ankara ya gececegiz hastane islerimiz olacak insallah
Butce birikim kalmaz muhtemelen su 2 hafta boyunca
Ben de 225 den almıştım olsun :)Dün 8 gr aldım 223ten
Ağız tadıyla tatilinizi yapın cnm allah kabul etsinEvdekileri dolapta cabuk bozulan gidalari tuketecegim kizlar. Memleket yolcusuyuz . Pek dinlenemiyecegim ordada . Ziyaretler olur. Adaklar kesilecek. Yemek yapilir ..
Ama guzel gecer
Tursil sıvı hiç kullanmadım ben ortalama kaç yıkamalık oluyor onlar?Kizlar yarin a101de tursil sivi deterjan 3080 ml 22.50 tl. Tarihi uygun gelirse alirim.
Evde 5kg etimatik
8kg persil var acilmamis
Alsam cok mu olur sizce
44 yikama yziyor.Tursil sıvı hiç kullanmadım ben ortalama kaç yıkamalık oluyor onlar?
Sagol canimIyi yolculuklar, iyi tatiller olsun canım
Yuzde 300 artis neredeyse ama maaslarimiza baksan yerinde sayiyor resmen.Dün eşimle de konustuk.
2 yil once istanbula tayin oldugumuzda pazara gidince 5kg patatesi 5 liraya aliyoduk. 4 kilo sogan 5 liraydi.
5kg aliyodum iki hafta gidiyordu.
Bir defasinda pazarci 4 kgma 5 lira dedi diye almamistim.
Hey gidi gunler ..
Simdi kilosu 5 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?