Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşimle öğlen pide yedık 30tl ekmek alacağız eve giderken bakalım.Eşim çarşıda Sılıkon fln alacaktı ev için çok harcamamıştır inş. Oğlan karne alacak diye okula bıraktım babasıyla almaya gidecegız hep yalnız gidiyorum sevınsjn babasını görünce

Vay be kızlar altının gramı 220 lıra olmuş. Muthıs bır dusus. 1 gr daha alacağım ama ben bıraz daha ay sonuna doğru düşünüyorum , parasız kalmamak ıcın açıkçası ama napsa
3-4 aydır böyle oluyor maaştan sonra bir hafta içinde düşüyor bende 2 aydır bekleyip öyle alıyorum

Vay be kızlar altının gramı 220 lıra olmuş. Muthıs bır dusus. 1 gr daha alacağım ama ben bıraz daha ay sonuna doğru düşünüyorum , parasız kalmamak ıcın açıkçası ama napsa
ya canım carsamba gunu aldm ben 225.5tu 224.5tan verdi 10gram aldım kuyumcudan sımdı senden gorunce arayıp sordum 225dedıler bankayla bu kadar farklı olmuyodu şasırdım

Soğan, patates, domates aldım 15 tl harcadim.
Dünden kuru fasulye ve pilav vardı salata turşu yoğurt yedik, kızıma da peynirli börek yaptım hemencecik yeşillikle severek yedi o da.
Okula gitmedi, karnesini eşim aldı ,
Izindeyim 1 hafta
Yarından itibaren yolculuk hazırlığı ve tatil başlıyor inş,

Kizlar ogleden sonra 2 saat uyudum.
Oglan da uyudu.
Sonra kalktim patates kizarttim. Dolapta karniyarik patlican da vardi . Uzerine konserve domates sos yaptim baharatladim. Valla super oldu esim de cok begendi.
Bol yogurtlu birde yogurt corbasi yaptim.

Yarin oglumla tekiz. Pirasa yapacagim. Sut alacagim baska harcamam olmaz.

Bugun sifir harcama

Cuma’nın hakkını verdim. Kuaföre gittim dip boyası kesim 70 lira tuttu. Birkaç parça kıyafet aldık eşime ve bana onlar da 1100 tuttu 20 lira da market. Günü 1200 tl ile kapattık.
Bu arada patates soğan 5,75 lira olmuş Migros’ta. Evde vardı, bayadır almıyoruz ancak bize çok artmış geldi.

Dün eşimle de konustuk.
2 yil once istanbula tayin oldugumuzda pazara gidince 5kg patatesi 5 liraya aliyoduk. 4 kilo sogan 5 liraydi.
5kg aliyodum iki hafta gidiyordu.
Bir defasinda pazarci 4 kgma 5 lira dedi diye almamistim.
Hey gidi gunler ..
Simdi kilosu 5 lira

Yuzde 300 artis neredeyse ama maaslarimiza baksan yerinde sayiyor resmen.
Bu yil okuldaki arkadaslarin hepsi yakiniyor ilk kez maasimiz yetmiyor ayni yeme icme ayni harcamaya diyorlar

Ben tursil kullanıyorum güzel alınabilir . Geçen hafta alışverişte almıştım bir küçük boyunu . Yarında biraz yüklü alışveriş yapacağız stokluk bazı Şeyler var tursili alamayacağım . Tatile de para ödeyeceğimiz için sıkışmak istemiyorum açıkcası . Ama bilinçli kullanılırsa sıvı deterjan daha iyi . Migros zaten birçok şeyde aşırı pahalı ben sebze meyve filan almıyorum indirimlerini takip eder süt yoğurt filan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…