- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.541
Biz en son 46 yıkamalık persil sıvıyı en son zamlarla 24-25 liraya filan almıştık. Ben renkli çamaşırlarda sıvı deterjan kullanıyorum memnunum. Ancak hiç bir zaman sıvı deterjan toz deterjan kadar bereketli olmaz; bunu bil.44 yikama yziyor.
Bende sivi deterjan hic kullanmadim
Zaten ozellikle bizler gibi orta gelirli insanlari daha cok etkilecek diyor.Yuzde 300 artis neredeyse ama maaslarimiza baksan yerinde sayiyor resmen.
Bu yil okuldaki arkadaslarin hepsi yakiniyor ilk kez maasimiz yetmiyor ayni yeme icme ayni harcamaya diyorlar
Ha haa evett.https://twitter.com/twitter/statuses/1085141645534941184 kizlar şunu dbi izleyin cok güldüm ya :))
Öğleden sonra uyuduğun icin muhtemelen canim :)Hic uykum yok
Evet ondanÖğleden sonra uyuduğun icin muhtemelen canim :)
Vazgectim bende canim yaa.Gunaydinlaarr
Tursili tavsiye edemicem canim bi donem kullandim baktim leke cikartmiyor biraktim persil sivi da ehh di..
Toz aloya dondum geri simdilik memnunum..
Slm cnm ben de merak ediyordum giyim alışverişini. Ocak’taki İndirimleri bekliyorum diye yazmıştın bir ara. Güle güle giyCuma’nın hakkını verdim. Kuaföre gittim dip boyası kesim 70 lira tuttu. Birkaç parça kıyafet aldık eşime ve bana onlar da 1100 tuttu 20 lira da market. Günü 1200 tl ile kapattık.
Bu arada patates soğan 5,75 lira olmuş Migros’ta. Evde vardı, bayadır almıyoruz ancak bize çok artmış geldi.
Slm cnm ben de merak ediyordum giyim alışverişini. Ocak’taki İndirimleri bekliyorum diye yazmıştın bir ara. Güle güle giybebiş olmadan saçını boyatman da iyi olmuş. Organik boyaya geçseydin yavaştan[/
Teşekkürler. zamansız parçalar almaya çalıştım pantolon biraz ekstra oldu biliyorum seneye bedenden kesin giyemem ama aklım kalmıştı. Bugün de kardeşimle çıkacağız.
Organik boya için henüz gerek olmadığına kanaat getirdik doktorla :))
Ben senelerdir rinso kullanıyorum memnunum cnmBende rinsoyu soracaktım kullanıp memnun kalan var mı bime bime gelecek oda
Aferin!Dün gece mudodaki indirime dayanamayıp iki tane iki katlı kurabiyelik stand iki adet supla(bebek olursa kutlama masasına atıştırmadık koymak için )
makyaj malzemelerini koyacağım düzenleyici yüzükleri koyabileceğim aksesuar 190tl
Eşime de sweatshirt 250tl
Bugün hedefim sıfır harcama kızlar
Dünden kalan bulgur pilavı
Karnıyarık
Salata
Belki tatlı da yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?