Bugün ne aldin kaç tl harcadin

44 yikama yziyor.
Bende sivi deterjan hic kullanmadim
Biz en son 46 yıkamalık persil sıvıyı en son zamlarla 24-25 liraya filan almıştık. Ben renkli çamaşırlarda sıvı deterjan kullanıyorum memnunum. Ancak hiç bir zaman sıvı deterjan toz deterjan kadar bereketli olmaz; bunu bil.

Yuzde 300 artis neredeyse ama maaslarimiza baksan yerinde sayiyor resmen.
Bu yil okuldaki arkadaslarin hepsi yakiniyor ilk kez maasimiz yetmiyor ayni yeme icme ayni harcamaya diyorlar
Zaten ozellikle bizler gibi orta gelirli insanlari daha cok etkilecek diyor.
Ayni muhabbetler bixim okulda da dönůyor.
Tasarruf birikim şart.

Kizlar günaydin.
Erken kalktim eşimi nöbete yolladim.
Hava biraz ilisin kahvaltidan sonra stok icin markete gidecegim.

gunaydın kızlar persembe gecesınden beri gribim esim 2gece ayrı yatmasına ragmen ondan gecti bana ilaçta alamıyorum haftasonu yatarak ıyılesmeyı planlıyorum ınsAllah dun mısafırın vardı sehırdısından yemek yapmaya falan halım yoktu dısarı cıktık yemege

Gunaydinlaarr

Tursili tavsiye edemicem canim bi donem kullandim baktim leke cikartmiyor biraktim persil sivi da ehh di..
Toz aloya dondum geri simdilik memnunum..
Vazgectim bende canim yaa.
Evde var. Cok stok da iyi degil. Bozulma tarihi gecme riski oluyor.
Şuan kullandigim deterjan var 5 kiloluk bidonda.
5 kg etimatik
7 kg veya 8 persil var.
Yeter ..

Slm cnm ben de merak ediyordum giyim alışverişini. Ocak’taki İndirimleri bekliyorum diye yazmıştın bir ara. Güle güle giy bebiş olmadan saçını boyatman da iyi olmuş. Organik boyaya geçseydin yavaştan

Dün gece mudodaki indirime dayanamayıp iki tane iki katlı kurabiyelik stand iki adet supla(bebek olursa kutlama masasına atıştırmadık koymak için )
makyaj malzemelerini koyacağım düzenleyici yüzükleri koyabileceğim aksesuar 190tl
Eşime de sweatshirt 250tl
Bugün hedefim sıfır harcama kızlar
Dünden kalan bulgur pilavı
Karnıyarık
Salata
Belki tatlı da yaparım

Aferin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…