Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Purecim 10 ata demiştim bu sene için ama şimdiden 2160 dolar biriktirdim. Gerçi bunun bir kısmı eşimin dış masrafına gidecek. Tl de durmasın diye dolar yapıp yapıp koyuyorum. En son dün 30 dolar daha yaptım. Maaştan sonra düşer diye bekleyip dün kalanı aldım. Bugün bir baktım daha da düşmüş
Eşim kpds ye hazırlanıyor martta sınava girecek ondan dolayı dış tedavisini mart ayına bıraktı. O zamana kadar tl yerine dolar ıyidir dolar olarak biriktirdim.
630 dolar yapmıştım maaştan arttirdigimi perşembe günü dum de 30 dolar daha yaptım. Karışık yazdım sanırim

bereketli olsn canım bizim de bi mıktar para gecıcek elime dolar mı alsam altınmı bılemedım 3000liralık kadar esımın ıkramıyesıyle 10gram altın aldm ama dustu ya pesıne

Bereketli olsun
Iyi yaptin .

bereketli olsn canım bizim de bi mıktar para gecıcek elime dolar mı alsam altınmı bılemedım 3000liralık kadar esımın ıkramıyesıyle 10gram altın aldm ama dustu ya pesıne
Senin de bereketli olsun canım...
Ben internet bankaciligindan dolar alıyorum elime geçenle ikisi de olur bence
Böyle böyle öğreneceğiz sanırım canım. Ben de 5.38 Den ve 5.37 Den aldim dolarları

Banka sůrekli mesaj gonderiyor. 3000 tl cekin 2.25 faizle 297 tl 12 ay odeyin.
500 küsür faizi olacak.
Cok sükür ihtiyacim yok.
Onceden 1000 lira nakit avans veriyordu. 4 ayda odetip . Sifir faiz

Senin de bereketli olsun canım...
Ben internet bankaciligindan dolar alıyorum elime geçenle ikisi de olur bence
Böyle böyle öğreneceğiz sanırım canım. Ben de 5.38 Den ve 5.37 Den aldim dolarları
altını zaten bozmalık almıyorum fiziki canım yani al sat yapmıyorum bebek için saklıcam ınsAllah dogumda falan lazım olur dolar alırsam hesabım var var onla al satı denerım fırsat olursa

Dün sıfır harcama bugün pazara gitcek eşim soğanım az ıspanak havuç kara lahana kıvırcık meyve alcak balık uygunsa balık bakalım ne kadar gitcek saçlarımı kestirmem lazım çok dökülüyor en azından kestirirsem yağ falan sürerim diye düşünüyorum

Sabah eşim ekmek ve sigara aldı 12.25 sonra büyük kızımla kuaföre gittik saçları çok kırılmıştı uzundu 20 lira onun kesimi benimde beyazlar çok çıkmıştı en son ağustosta boyatmistim 60 lira boya bide gelirken tavuk aldım yemeğe katmalik 9 lirada o hergün mutlaka harcanıyor

Benim de kuaföre gitmem gerekiyor,
Hiç dışarı çıkasım gelmedi,
Geç kalktık zaten, kahvaltı, sabah kahvesi ,ardından temizlik, akşam yemeği yaptım.
Ev halkının gelmesini bekliyorum,
Sabah büyük kızım gelecek inş, dönemi bitiyor .

3 kilo portakal
1 kilo kivi
1 kilo muz
1 kilo havuc
1 kilo pirasa ip
Yarım kilo ıspanak
Yarım kilo brokoli
Yarım kilo biber
Bir kilodan biraz az çeri domates
Bir kilodan biraz az salatalık
1 bağ yeşil soğan
1 bağ maydanoz
1 tane marul
1 tane mor lahana
5 tane limon
1 kilo bal kabağı
Toplam 65 TL tuttu
Eşim kapı eşikleri için mermer ve bir kaç birşey daha aldı 110
Market 100 tuttu eksik bir kaç birşey de kaldı

Merhaba kızlar alışveriş yaptık
5 kg un
100 lü buzdolabı poşeti
Lor peynir
Domestos
2 paket margarin
Köfte harcı
Susam
Kakao
1 kg beyaz peynir
20 li soda
2 tane 400 ml fairy ( indirimdeydi)
12 li 1.5 lt su
2 li puding
1 kg küp şeker
Kelebek makarna
Tel şehriye
Çikolata sosu
Kazandibi
2 li krem şanti
4 tane yarım yağlı 1 kg süt ( Migros’ta indirim )
Vileda ucu
Vileda sapı
500 gram kıyma ( carrefour da indirim vardı köfte yapıp buzluğa attım hazır olsun diye )
20 tl Ordu evinde yemek yedik
10 tl çiğ köfte aldık
Toplam 170 tl harcamışız birkaç market gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…