- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.561
Persil tursil rinso 3ü de ayni ayar galiba.Bende rinsoyu soracaktım kullanıp memnun kalan var mı bime bime gelecek oda
Eskiden beri Omo kullanıyorum ama indirimden bingo almıştım beklediğimden çok iyi cikti.omo da çok pahalı kosla aldım lekelere sürüyorum o zaman pek farketmiyor hangisini kullandigimPersil tursil rinso 3ü de ayni ayar galiba.
Sonra alomatik.
En iyiler de ariel ve omo.
Iyi tatiller iyi yolculuklar1 mak çamasir attim.
1mak bulasik bosalttim.
Evi toparladim. Yemek ve sutlac yapacagim.
Memlekete gidecegiz heyecanlaniyorum
bereketli olsn canım bizim de bi mıktar para gecıcek elime dolar mı alsam altınmı bılemedım 3000liralık kadar esımın ıkramıyesıyle 10gram altın aldm ama dustu ya pesınePurecim 10 ata demiştim bu sene için ama şimdiden 2160 dolar biriktirdim. Gerçi bunun bir kısmı eşimin dış masrafına gidecek. Tl de durmasın diye dolar yapıp yapıp koyuyorum. En son dün 30 dolar daha yaptım. Maaştan sonra düşer diye bekleyip dün kalanı aldım. Bugün bir baktım daha da düşmüş
Eşim kpds ye hazırlanıyor martta sınava girecek ondan dolayı dış tedavisini mart ayına bıraktı. O zamana kadar tl yerine dolar ıyidir dolar olarak biriktirdim.
630 dolar yapmıştım maaştan arttirdigimi perşembe günü dum de 30 dolar daha yaptım. Karışık yazdım sanırim
Bereketli olsunPurecim 10 ata demiştim bu sene için ama şimdiden 2160 dolar biriktirdim. Gerçi bunun bir kısmı eşimin dış masrafına gidecek. Tl de durmasın diye dolar yapıp yapıp koyuyorum. En son dün 30 dolar daha yaptım. Maaştan sonra düşer diye bekleyip dün kalanı aldım. Bugün bir baktım daha da düşmüş
Eşim kpds ye hazırlanıyor martta sınava girecek ondan dolayı dış tedavisini mart ayına bıraktı. O zamana kadar tl yerine dolar ıyidir dolar olarak biriktirdim.
630 dolar yapmıştım maaştan arttirdigimi perşembe günü dum de 30 dolar daha yaptım. Karışık yazdım sanırim
Senin de bereketli olsun canım...bereketli olsn canım bizim de bi mıktar para gecıcek elime dolar mı alsam altınmı bılemedım 3000liralık kadar esımın ıkramıyesıyle 10gram altın aldm ama dustu ya pesıne
altını zaten bozmalık almıyorum fiziki canım yani al sat yapmıyorum bebek için saklıcam ınsAllah dogumda falan lazım olur dolar alırsam hesabım var var onla al satı denerım fırsat olursaSenin de bereketli olsun canım...
Ben internet bankaciligindan dolar alıyorum elime geçenle ikisi de olur bence
Böyle böyle öğreneceğiz sanırım canım. Ben de 5.38 Den ve 5.37 Den aldim dolarları
Anladım canım da yine de iyice düşmüşken almak daha iyi olur başaracagiz inşaltını zaten bozmalık almıyorum fiziki canım yani al sat yapmıyorum bebek için saklıcam ınsAllah dogumda falan lazım olur dolar alırsam hesabım var var onla al satı denerım fırsat olursa
Benimde eşim Kırıkkaleli kv ekimde gelirken köyden doğal petmez getirmişti büyük amcasının hacı yemeğine gitmiştik birkere köye ozaman tam bağ bozumuydu gerçekten çok güzel üzümleri vardiankarada oturuyorum canım kendim kırıkkaleliyim sizin orası neresi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?