Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yavas yavas basliyim uzun olur
132 tl boynerden adidas spor ayakkabi. Yazlik ve cok rahat bir model
Esime 3 adet kazak 55 _ 139 tl 1 ad tshirt 40 Tl
Gratisten krem dis macunu islak mendil tatli badem cam terebentin ve sari kantaron yagi 45 tl
Carfurre dan un 3.95 nisasta cerez ve portakal toplam 19 Tl
Yinede cok olmamis ya
Ayakkabilara sevindim ama cok iyi denk geldi. Esime 180 liraya aldikta sevincten takla attik
Birde 9 mt dantel 12.5 tl kumasim var arkadasim runner dikicek

Biz de ogleden sonra yine uyuduk oglanla sıkıldık bugun tekiz.
Hicbiryere cikmadim para da harcanmadi.
Sadece 3 kg sut aldim. 1 kg ayirdim 2kg yogurt yaptim.
9 lira süte gitti.

Yarın sebze meyve alışverişi yapacağız bugün sıktı alışveriş bizi çay suyu koydum eşinde film ayarlamaya çalışıyor bakalım

Benimde eşim Kırıkkaleli kv ekimde gelirken köyden doğal petmez getirmişti büyük amcasının hacı yemeğine gitmiştik birkere köye ozaman tam bağ bozumuydu gerçekten çok güzel üzümleri vardi
Bizde bu yıl kendimiz yaptık 5 lt pekmez bitti 3 ay olmadan eşim kızım çok seviyor

Kızlar pazara gittim 8-9 TL den aşağı hiç bir şey yok bundan sonra manavdan alicam
Aynen eşimde öyle diyor ıspanak 8 tl pırasa 5 soğan 3-4 dedi soguk yemiş olanlar 3müş ayva 3 kıvırcık 5 havuç 3 herşey çok pahalı dedi 50 lira harcamış içinde sadede yemeklik balık var meyve almış

140 kuafor 140 malyaj malzemeleri
50 oyun kulubu 50 yemek 100 tl benzin.
32 tl kuzuya esofman ve swit... bir disari cikmayagor valla yaa... bir su 2 tl olmus avmde o da yarim lt yani.
En iyisi evden cikmamak
Hem hava soguk . Biraz cikmayalim. Yani kiyafet ayakkabi veya ivir zivir cok gerekli olmadikca almamak lazim.

Esime bot alicaz . Spor ayakkabi da lazim. Kiyafet...
Offff

Kizlar sezon sonu erkek kiyafet ve ayakkabi indirimi gorurseniz buradan yazin lütfen

Karne hediyesi iste... haketti takdir alinca...
Indirim diyorlar ama fiyati artir % 50 60 indirim 'de' o hesap....
Zaten senin birikimi esin goturcek gibi...

Bizde bu yıl kendimiz yaptık 5 lt pekmez bitti 3 ay olmadan eşim kızım çok seviyor
Evet bizimkilerde kendileri yapan akrabalardan alıyorlar güzel ve güvenli bide köyün nohutunu çok seviyorum ben biraz taşlı kabuklu oluyor ayıklamak yıkamak gerekiyor ama çok lezzetli

Pure boyner ve mudoda cok is goren iyi indirimler var.
Esim mavi jeans te de begendi
Henuz bedenler iyi durumda var.

Bazi magazalarda iyi urunler cok pahali kotulere indirim yapmislar yani begeneni vardir ama biz begenmedik
Birde kalite fiyat oranina baktik
Araplara cok yoneldigi icin belli magazalara girmedik

Eşime biz de Mudodan kazak pantolon alıyoruz güzel oluyor giymek için ama eşim işinde çok resmî giymiyor casual lar işini görüyor.

Is yerinde ztn tek tip kiyafet var.
Ona gunluk parcalar lazimdi eskisi gibi olmasada bence mudo iyidir

Sabahın köründen günaydın
Minik uyandırdı beni.
Kv geldik çok şükür kazasız belasız
Gelirken cocuklara alışveriş yaptım
Kışlıklarda çok indirim vardı
Büyük kızıma mont pantalon esoftman 4 tane kazak çanta çorap
Oglusa mont 1 pantalon 1 kazak 4 çorap
Minigime kız bebek reyonuna bayılıyorum
1 slopet
1 tulum
1 kot pantalon
2 citcitli
Kilotlu çorap
Toplam 800 tl ödedik
54 tl cay seti
9 tl krem
863 tl harcadık
Esim ve kendim için ayrı bir gün çıkacağız anca cocuklara alabildik yorucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…