- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.581
Portakal bile 2.5 kilosu offfkuaföre gittm kişisel temızlik 40tl
bebişe 3 üst aldık 2sini ananesi aldı bide kendıme ev için tayt aldm bunlarda 90tl
ipim bitmıstı 7.5tl ip
2kılo portakal 5tl
Bizde bu yıl kendimiz yaptık 5 lt pekmez bitti 3 ay olmadan eşim kızım çok seviyorBenimde eşim Kırıkkaleli kv ekimde gelirken köyden doğal petmez getirmişti büyük amcasının hacı yemeğine gitmiştik birkere köye ozaman tam bağ bozumuydu gerçekten çok güzel üzümleri vardi
Aynen eşimde öyle diyor ıspanak 8 tl pırasa 5 soğan 3-4 dedi soguk yemiş olanlar 3müş ayva 3 kıvırcık 5 havuç 3 herşey çok pahalı dedi 50 lira harcamış içinde sadede yemeklik balık var meyve almışKızlar pazara gittim 8-9 TL den aşağı hiç bir şey yok bundan sonra manavdan alicam
Hem hava soguk . Biraz cikmayalim. Yani kiyafet ayakkabi veya ivir zivir cok gerekli olmadikca almamak lazim.140 kuafor 140 malyaj malzemeleri
50 oyun kulubu 50 yemek 100 tl benzin.
32 tl kuzuya esofman ve swit... bir disari cikmayagor valla yaa... bir su 2 tl olmus avmde o da yarim lt yani.
En iyisi evden cikmamak
Karne hediyesi iste... haketti takdir alinca...Hem hava soguk . Biraz cikmayalim. Yani kiyafet ayakkabi veya ivir zivir cok gerekli olmadikca almamak lazim.
Esime bot alicaz . Spor ayakkabi da lazim. Kiyafet...
Offff
Kizlar sezon sonu erkek kiyafet ve ayakkabi indirimi gorurseniz buradan yazin lütfen
Evet bizimkilerde kendileri yapan akrabalardan alıyorlar güzel ve güvenli bide köyün nohutunu çok seviyorum ben biraz taşlı kabuklu oluyor ayıklamak yıkamak gerekiyor ama çok lezzetliBizde bu yıl kendimiz yaptık 5 lt pekmez bitti 3 ay olmadan eşim kızım çok seviyor
Bende nohutu köyden aldim. 8 lira ama lezzetliEvet bizimkilerde kendileri yapan akrabalardan alıyorlar güzel ve güvenli bide köyün nohutunu çok seviyorum ben biraz taşlı kabuklu oluyor ayıklamak yıkamak gerekiyor ama çok lezzetli
Hem hava soguk . Biraz cikmayalim. Yani kiyafet ayakkabi veya ivir zivir cok gerekli olmadikca almamak lazim.
Esime bot alicaz . Spor ayakkabi da lazim. Kiyafet...
Offff
Kizlar sezon sonu erkek kiyafet ve ayakkabi indirimi gorurseniz buradan yazin lütfen
Ben para vermedim kv alıyor kızına kendine bana bölüyor bu sene 5 kilo kadar verdiBende nohutu köyden aldim. 8 lira ama lezzetli
Eşime biz de Mudodan kazak pantolon alıyoruz güzel oluyor giymek için ama eşim işinde çok resmî giymiyor casual lar işini görüyor.Pure boyner ve mudoda cok is goren iyi indirimler var.
Esim mavi jeans te de begendi
Henuz bedenler iyi durumda var.
Eşime biz de Mudodan kazak pantolon alıyoruz güzel oluyor giymek için ama eşim işinde çok resmî giymiyor casual lar işini görüyor.
3 kg de biz yedik 6 kilom var daha fazla fazla yeterBizde bu yıl kendimiz yaptık 5 lt pekmez bitti 3 ay olmadan eşim kızım çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?