- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.601
Ay Ankara mı pahalı sence. Çünkü sebze almışlar vs 65tl tutmuş aynı listeyi ben alsam 100tl den aşağı çıkmam marketten. Dikkat ettin mi kızların listesine140 kuafor 140 malyaj malzemeleri
50 oyun kulubu 50 yemek 100 tl benzin.
32 tl kuzuya esofman ve swit... bir disari cikmayagor valla yaa... bir su 2 tl olmus avmde o da yarim lt yani.
En iyisi evden cikmamak
Sadece Ankara değil herşey böyle pahalı sebze inanılmaz pahalı hemde . Birkaç gün önce marketten sebze alıyordum. Yeşil biber , kırmızı biber 10 tl di . Patlıcan 9 tl olmuştu , ıspanak 9 tl di soğan 5 tl di bakalım bugün yine sebze alacağım fiyatları yazarımAy Ankara mı pahalı sence. Çünkü sebze almışlar vs 65tl tutmuş aynı listeyi ben alsam 100tl den aşağı çıkmam marketten. Dikkat ettin mi kızların listesine
Dün markete gittik kereviz 9,95tl pırasa 8 tl soğan 6tl brokoli 8 tl idi. Portakal aldık 3tlydi sanırım.Sadece Ankara değil herşey böyle pahalı sebze inanılmaz pahalı hemde . Birkaç gün önce marketten sebze alıyordum. Yeşil biber , kırmızı biber 10 tl di . Patlıcan 9 tl olmuştu , ıspanak 9 tl di soğan 5 tl di bakalım bugün yine sebze alacağım fiyatları yazarım
Aynı fark yok portakal burada da 3 tl ki siz büyük şehirde yaşıyorsunuz biz ise köy kadar küçük bir şehir aslında buranın daha ucuz olması lazım hiç bir zaman öyle olmadı tabiki.Dün markete gittik kereviz 9,95tl pırasa 8 tl soğan 6tl brokoli 8 tl idi. Portakal aldık 3tlydi sanırım.
Bazı Küçük şehirler daha pahalı olabiliyorAynı fark yok portakal burada da 3 tl ki siz büyük şehirde yaşıyorsunuz biz ise köy kadar küçük bir şehir aslında buranın daha ucuz olması lazım hiç bir zaman öyle olmadı tabiki.
Kereviz enginar filan burada lüks yiyecekler hayatta olmaz tatlarını unuttuk onların. Yazın vişne mesela altı üstü vişne markete yalvar yakar adanadan zorla sipariş getirttik asla olmaz . Salçalık domates asla olmaz bahçe domatesinden konserve yaptımBazı Küçük şehirler daha pahalı olabiliyor
Özür dilerim ama son cümlene güldüm bu cümle karşısında ne cevap verdi acabaKizlar gunaydin.
Cuma harcamadim. Cumartesi 9 lira sut o da zaten butce disi harcama degildi.
Bugun de disari cikmicam. Ustumde bir gerginlik. Esim nobetten döndü.onun da pek tadi yok.
Evde takiliriz harcama olmaz.
Kendisine de soyledim. Cebindeki harcligini guzel kullan. Aysonunu getiremezsen o senin problemin benden destek isteme dedim
Cnm eşini çok bunaltma bence zaten yeni kavuştunuz. Bu zamanlar bir daha geri gelmezKizlar gunaydin.
Cuma harcamadim. Cumartesi 9 lira sut o da zaten butce disi harcama degildi.
Bugun de disari cikmicam. Ustumde bir gerginlik. Esim nobetten döndü.onun da pek tadi yok.
Evde takiliriz harcama olmaz.
Kendisine de soyledim. Cebindeki harcligini guzel kullan. Aysonunu getiremezsen o senin problemin benden destek isteme dedim
Hem doldurup hem de bunalmamak lazım bence :)Bu zamanlar geri gelmez diye diye para uçup gidiyor aslında . Bu sefer başka masraflar çıkıyor ve kenarda 3 kuruş birikim olmuyor ne yazıkki testi akarken doldurmak lazım
Adamı bunaltmıyor bence adam zaten çok harcama yapıyor çok açık belli . Geçmişte de vukuatları var pure de hali ile duruma el koyuyor . Ki evde bu tarz şeyleri bayanlar yürütürHem doldurup hem de bunalmamak lazım bence :)
Bizim oranın nohutu çok lezzetli gerçektrn eşim ilk evlendigimizde sizin köyün nohutundan pişirsen yesek çok lezzetli diyodu iş arkadaşlarım hep bana sipariş verirEvet bizimkilerde kendileri yapan akrabalardan alıyorlar güzel ve güvenli bide köyün nohutunu çok seviyorum ben biraz taşlı kabuklu oluyor ayıklamak yıkamak gerekiyor ama çok lezzetli
Mutfak alışverişinin planını sizin evde kim yapıyor acabaGunaydin kizlar
Mutlu pazarlar.
Sebze meyveyi bilmem ama kucuk yerlerin Ankaradan uygun oldugu kesin...
ayrica istanbulda bile 65 70e fıstık bulunabiliyorken ben 90dan asagi fıstıga rastlamadim..
Butceyi kadin yapar diye bir ogretiye de rastlamadim.. butce ortaktir oyle olmasi gerekir... bir taraf cok harciyorsa onun onune gecmek gerekir.. bir cok kadin da biliyorum harcamasi kocasi tarafindan kontrolde tutulan. (Yani cok harcamasin diye...)
Bence onemli olan gereksiz harcamalardan uzak durmak.. ama artik ihtiyac olan bile gozumuze batiyor ona sinirleniyorum... nerdeyse cimri olup cikicam
Bizde o da ortak bazan ben giderim bazan o alir.. esim benden daha iyi bilir ne alinacagini...Mutfak alışverişinin planını sizin evde kim yapıyor acabaevlendiğimizde burada fıstık 50 tl di 2017 de şuan 120 tl bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?