Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim nerde yaşiyorsun fiyatlar uygun geldi bana

bizde haftaya yarıyıl tatiline göreceğiz ailemin yanına gidecegim o yüzden meyve hariç bu hafta bir şey almayı düşünmüyorum buzluktan pisiriirm
Ayyy ne güzel aileyle geçirilen vakit paha bicilemez
Buzluk iyiki yazın doldurmusuz
Resmen kurtarıcı
Benim de artık pazar alışverişini çok az yapıp buzlugu eritmeye başladım, meyve de hastayım diye epey almisim
Bu ay herşey zamlı olduğu için mutfak için ayirdigim paranın yarısından fazlası gitmiş, biraz daha idareli gitmeliyim maaşa kadar

Seraları su basmış. Kabaklar filan mahvolmuş yazık çiftçilerede. Asıl zam bu haftadan sonra gelir. Bakliyata buzluğa vurucaz kendimizi bu aralar :)

iyi akşamlar arkadaslar,kaç aksamdir.bildirim yapamiyorm yaziyorm ama cvpla diyince hata veriyor
pazar günü,5 tl krem, 2.5 tl puding
ptesi a101 den 9.70 tl,yerel marketten 33.77 tl ,kadayıf tatlı,5 ekmek,cikolata,tost ekmegi,cokokare
salı günü 37.93 tl,mandalina,hurma ,muz, elma,iki sütbulger,dörtlü danone,süt,2 paket luppo cikolata
çarşamba ,pogaca ,simit çeşitleri 5 tl,domates salçasi,iki pipet, 5.45 tl
bugün hic bişey almadan eve gelmekti niyetim eşim aradi gelirken tuzlu pasta bide biraz abur cubur istedi ,2 ekmek,süt,esimin siparişleriyle beraber 29.68 tl tuttu.bunların dışında mersinden ev yapimi biber salçasi siparis vermistim 5 kg 100 tl de oraya verdim,

Aynen öyle
zaten mandalinaya verdiğim paraya hala aciyorum:)
Sorma hesapta mevsimindeyiz. Yalnız annemle aynı şehirdeyiz ama aramızda 40km filan var. 3 gündür annemdeydim. Markete girdik meyve fiyatları dikkatimi çekti benim ordakiyle yarı yarıyaydı resmen :s

Sorma hesapta mevsimindeyiz. Yalnız annemle aynı şehirdeyiz ama aramızda 40km filan var. 3 gündür annemdeydim. Markete girdik meyve fiyatları dikkatimi çekti benim ordakiyle yarı yarıyaydı resmen :s
Benim ev ve işyeri farklı ilçelerde
İkisinde bile fiyatlar farklı
Alışverişini yapsaydın keşke annenin oradan

Benim ev ve işyeri farklı ilçelerde
İkisinde bile fiyatlar farklı
Alışverişini yapsaydın keşke annenin oradan
Çok az param kaldı kuzum. Eşimde yoktu olsa ondam alırdım. Kredi kartıda eşimdeydi. Yoksa almak istedim gerçekten. Yalnız annemin orda pazarda çok uygun çok köylü var ama denk gelemiyorum işte.

Çok az param kaldı kuzum. Eşimde yoktu olsa ondam alırdım. Kredi kartıda eşimdeydi. Yoksa almak istedim gerçekten. Yalnız annemin orda pazarda çok uygun çok köylü var ama denk gelemiyorum işte.
Himm başka zaman yapacak birşey yok
Köylülerden alışverişi bende seviyorum
Hem uygun hem lezzetli
Yazın bazen anneme gidince, ona yakın yerlerde bahçeler, ekip bicenler var
Denk gelince alıyorum da nasıl lezzet farkı oluyor

Bnde memlekete gidince pazarimi oradan yapiyorum gercekten yari yariya fark ediyor.
Bizim burada pazar cok uzak.o yuzden cuma gunleri markette halk gunu oraya gidiyorum

Haftanin son iş gününden herkese günaydin.
Yarin normalde kursum vardi ama ögrenci gelmez diye iptal oldu
Hava cok soğuk okula gitmem lazim ögrenciler cok az rahatiz okulda kitap okuyoruz
Aksama ne pisirsem telaşi oluştu yine.harcamasiz bir gün olur inşallah

Günaydın canım. Okullar haftaya mı tatile giriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…