- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.641
Harika olurBende kuzu ciğeri istiyorum ben dokunmam eşime yaptırırım artık
Evet bende çok seviyorum bitince marketten almaya elim gitmiyor sizin kolye eşimin köy yakın olabilir gibime geliyorBizim oranın nohutu çok lezzetli gerçektrn eşim ilk evlendigimizde sizin köyün nohutundan pişirsen yesek çok lezzetli diyodu iş arkadaşlarım hep bana sipariş verir
Valla karıştırmış unutmuş fark etmemiş olabilirim şekerim herşeyi okuduğumu nereden çıkarttınNasil ya nasil bilmiyorsun.. demek okumuyorsun o kadar dedim halbuki en son cuma dedim kuzuyla isyerine geldik vs diye...hatta emekligimiz geldi diye konustuk..
senin a dan zye her seyini biliyorum ben (saten gecelik dahil) hay Allah bir daha bende okumucam seni
Aynen öyle o tarihlerde bizim buralar kesin tarlaydı. Bazılarına şaka gibi geliyor ama gerçekler böyle ne yazıkkiDoğu orası canım biz 2007_2009 arası Şırnakta marul bulamiyorduk kereviz enginar demiyorum bile
Her seyi okuyorsun dedigimi nerden cikarttin.... 'beni okumuyorsun demek' dedim... ya tuce herkese uslubundan dem vuruyorsun da senin uslubun da cok dogru oldugu soylenemez.. bi atar bi gider.. herkes seni anlamali sana hak vermeli gibi mi dusunuyorsun anlamadim.. merak etme kimi takip edip etmeyecegimi ben bilirim...Valla karıştırmış unutmuş fark etmemiş olabilirim şekerim herşeyi okuduğumu nereden çıkarttınistersen sende okuyup takip etmeyebilirsin beni
Öyle tabi dünya çıkar Dünyası olmuş bazıları için . 1 tl varsa kenara atacaksın geleceğin bize neler göstereceği belli değil ne yazıkki . Eşimin eniştesi yani görümcemin kocası Kargo şirketinde çalışıyordu. Kv de bize küçük bir kargo yollayacaktı Damada vermiş kargolasın diye . Oda bi müşteri üzerinden yollamış 8 tl tutmuş . Onu da karşı ödemeli yollamış insan utanır ya 8 tl nereye gitmiş te gelmemiş . Ben onun evine ellerim dolu dolu gittim kendi evimde fıstık yemedim ona hediye götürdüm ayıp olmasın diye . Ama o 8 tl yi veremedi . O zaman anladım ki çıkar dünyası olmuş herşey . Arabayı aldık kaskoya paramız yetişmedi gittim altınımdan bozdurdum annem kızım ben veririm 2000 tl değil mi dedi de yok anne hiç gerek yok dedim almadım. Her ay 2300 tl ev kredisi ödüyoruz 800 tl ev kirası ödediğim evde kv oturuyor bir kere aklımdan geçirmedim niye diye .Valla karşılıksız baba bile evladına para vermiyor onların bize verecekleri var ondan istedi öyle olmasa da borç olarak alırdı zaten 30 TL bile olsa geri verdik şimdiye kadar bundan sonra da öyle olur
Kimin üslubuna konuşmuşum ben bi söyler misinHer seyi okuyorsun dedigimi nerden cikarttin.... 'beni okumuyorsun demek' dedim... ya tuce herkese uslubundan dem vuruyorsun da senin uslubun da cok dogru oldugu soylenemez.. bi atar bi gider.. herkes seni anlamali sana hak vermeli gibi mi dusunuyorsun anlamadim.. merak etme kimi takip edip etmeyecegimi ben bilirim...
Mesaj içeriğindeki; “Bayan değil kadın o” Ayrıntısı için teşekkürlerGunaydin kizlar
Mutlu pazarlar.
Sebze meyveyi bilmem ama kucuk yerlerin Ankaradan uygun oldugu kesin...
ayrica istanbulda bile 65 70e fıstık bulunabiliyorken ben 90dan asagi fıstıga rastlamadim..
Butceyi kadin yapar diye bir ogretiye de rastlamadim.. butce ortaktir oyle olmasi gerekir... bir taraf cok harciyorsa onun onune gecmek gerekir.. bir cok kadin da biliyorum harcamasi kocasi tarafindan kontrolde tutulan. (Yani cok harcamasin diye...)
Bence onemli olan gereksiz harcamalardan uzak durmak.. ama artik ihtiyac olan bile gozumuze batiyor ona sinirleniyorum... nerdeyse cimri olup cikicam
Daha neler neler yaşadık gitti hepsiniAynen öyle o tarihlerde bizim buralar kesin tarlaydı. Bazılarına şaka gibi geliyor ama gerçekler böyle ne yazıkki
Allah bir daha düşürmesin ya çok zor . Şimdi böyle ise diyorum ya o zamanı düşünmek daha zor . Bazen kendimi mahrumiyet bölgesinde gibi hissettiğim oluyor . Ama buna şükürDaha neler neler yaşadık gitti hepsini
Buna ben de çok dikkat ediyorum. Daha kendi hemcinslerimizden aradaki farkı bilmemesini de dramatik buluyorum.Mesaj içeriğindeki; “Bayan değil kadın o” Ayrıntısı için teşekkürler
Mutlaka uygun bir yer bulursun, şimdiye kadar kendime yaptığın en iyi yatırım diyeceksin cidden büyük konfor.Epilasyonu da ciddi arastiriyorum.
Gec bile kaldik ya ben baslamistim kizima hamile oldugumu ogrendim. KaldiEpilasyonu da ciddi arastiriyorum.
yas kaç canımZaten mecbur beyazlar icin dip boyaya gitmistim keyfi degisiklik degil yani.:)
Cok bariz olmasa da var yani beyazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?