Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla karıştırmış unutmuş fark etmemiş olabilirim şekerim herşeyi okuduğumu nereden çıkarttın istersen sende okuyup takip etmeyebilirsin beni

Valla karıştırmış unutmuş fark etmemiş olabilirim şekerim herşeyi okuduğumu nereden çıkarttın istersen sende okuyup takip etmeyebilirsin beni
Her seyi okuyorsun dedigimi nerden cikarttin.... 'beni okumuyorsun demek' dedim... ya tuce herkese uslubundan dem vuruyorsun da senin uslubun da cok dogru oldugu soylenemez.. bi atar bi gider.. herkes seni anlamali sana hak vermeli gibi mi dusunuyorsun anlamadim.. merak etme kimi takip edip etmeyecegimi ben bilirim...

Valla karşılıksız baba bile evladına para vermiyor onların bize verecekleri var ondan istedi öyle olmasa da borç olarak alırdı zaten 30 TL bile olsa geri verdik şimdiye kadar bundan sonra da öyle olur
Öyle tabi dünya çıkar Dünyası olmuş bazıları için . 1 tl varsa kenara atacaksın geleceğin bize neler göstereceği belli değil ne yazıkki . Eşimin eniştesi yani görümcemin kocası Kargo şirketinde çalışıyordu. Kv de bize küçük bir kargo yollayacaktı Damada vermiş kargolasın diye . Oda bi müşteri üzerinden yollamış 8 tl tutmuş . Onu da karşı ödemeli yollamış insan utanır ya 8 tl nereye gitmiş te gelmemiş . Ben onun evine ellerim dolu dolu gittim kendi evimde fıstık yemedim ona hediye götürdüm ayıp olmasın diye . Ama o 8 tl yi veremedi . O zaman anladım ki çıkar dünyası olmuş herşey . Arabayı aldık kaskoya paramız yetişmedi gittim altınımdan bozdurdum annem kızım ben veririm 2000 tl değil mi dedi de yok anne hiç gerek yok dedim almadım. Her ay 2300 tl ev kredisi ödüyoruz 800 tl ev kirası ödediğim evde kv oturuyor bir kere aklımdan geçirmedim niye diye .

Kimin üslubuna konuşmuşum ben bi söyler misin

Mesaj içeriğindeki; “Bayan değil kadın o” Ayrıntısı için teşekkürler

Daha neler neler yaşadık gitti hepsini
Allah bir daha düşürmesin ya çok zor . Şimdi böyle ise diyorum ya o zamanı düşünmek daha zor . Bazen kendimi mahrumiyet bölgesinde gibi hissettiğim oluyor . Ama buna şükür

İnsanların yaptıkları bir hatayı böyle yüksek sesle söyleyince çok mutlu huzurlu olanlar var . Maşallah ya alkışlıyorum herkesi aman ne güzel ne güzel başınız göğe ermiştir .

Epilasyonu da ciddi arastiriyorum.
Gec bile kaldik ya ben baslamistim kizima hamile oldugumu ogrendim. Kaldi
Simdide istiyorum ama bebek olursa diye kaliyor..
Dun kuaforde o isleri de hallettim dolarliymis ya yine zam gelmis 60 tl. komplesi cok degil mi yaa... bir de kk ile olursa daha fazla aliyor ustune bi 10tl koyuyor...
Saclarim icin de isiltiliydi saclarim degisiklik yapmak istemistim.. kendisi de dedi ki daha yeni yaptik biraz dursun ya biraz daha belirginlestiririz ya da istedigin renge doneriz sanki boyle konusmamisiz gibi gitti koyulastirdi basi da kalabalikti dalginligina geldi... ama sozunu verdi biraz kullan begenmezsen sozum olsun dedi isilti...

Zaten mecbur beyazlar icin dip boyaya gitmistim keyfi degisiklik degil yani.:)
Cok bariz olmasa da var yani beyazlar...
yas kaç canım
Benim kahkul kismimda saçlarım sari olmaya başladı sac rengim açık kahve o sarıya dönenler beyaz mi olacak diye düşünüyorum ama 2 senedir sari boyayı sevmiyorum yıpratıyor saçı 3 kere boyattim saçımı bu zamana kadar oda değişiklik olsun diye ama beyazlarsa mecbur boyatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…