- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.681
Bende yaptım tatlı eşim ve çocuk çok seviyorMarkete gidicez simdi galiba. Canim tatli istiyor .
Teşekkürler canımBen de kuru fasulye pilav koydum.. :)
Bence de cikarimin dogru... iyi tatiller iyi dinlenmeler..
Bende yemekleri yaptım oğlanı yıkadım nevresımleri degistırdkm yıkandı şimdi kurutmaya atacağım.Yarın eşim temızlık yapacakBugun aşırı rahat hissediyorum kendimi normalde yarın okul olunca çamaşır ütü temizlik oğlanın banyosu bakımı derken perişan oluyordum ama yarın tatil
Bugün biraz temizlik yaptım ve yiyeceğimiz yemeği o kadar
Ohh biraz dinlenin. Valla size helal olsun ya hem ev hem is hem cocuk masallah çalışan anne olmak cok zordurBugun aşırı rahat hissediyorum kendimi normalde yarın okul olunca çamaşır ütü temizlik oğlanın banyosu bakımı derken perişan oluyordum ama yarın tatil
Bugün biraz temizlik yaptım ve yiyeceğimiz yemeği o kadar
Ne kadar yapsakta hazır aldığımız daha bi güzel oluyo sanki canim urfalı antepli bi usta yapsa tabi kii almayız da :)). Afiyet olsun canimSlm kızlar sıfır harcama bugün
birazdan pizza pişireceğim gündüz uyudum biraz dengem şaştı.
Yoğurtlu kereviz
Yeşil salata
Pizza yiyeceğiz birazdan
Ya çiğ köfte hazır alıyoruz keşke becerebilsek evde yesek
Gurbette olunca daha da zor destek olan yardımcı olan kimse olmuyor annenne baksa cocuga çogu şeyini oda yapar ne bilim bir gün yorgun olsan annende yersin ama uzakta olunca bütün yük kadindaOhh biraz dinlenin. Valla size helal olsun ya hem ev hem is hem cocuk masallah çalışan anne olmak cok zordur
Canim ben evdeyim calismiyorum aynen ben bile annem olsa keşke diyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama cok güçlüsünüz gercektenGurbette olunca daha da zor destek olan yardımcı olan kimse olmuyor annenne baksa cocuga çogu şeyini oda yapar ne bilim bir gün yorgun olsan annende yersin ama uzakta olunca bütün yük kadinda
anlatış tarzın çok hoşuma gitti, ne hoş Allah ağız tadınızı bozmasın, böyle ailelere bayılıyorum bende aynı fikirdeyim. Sabah seninle evden çıkıyor akşam giriyor gece gündüz çalışıyor parasının kıymetini de eminim bilir. Bende şahsen şunu yapma bunu yapma 30 değil bir daha 20 tl harca diye direktifler vermem kendime de ona da yakıştırmam, bütün ay çalışıp kazanıyor kardeşine 3kuruş vermiş annesinin faturasını ödemiş takılmam onlara, bana da yapılsa hoşuma gitmez. (tabi aradaki niyetler onemli ben kendi koşullarımı anlatıyorum)bütçe işini ve diğer herşeyi kafa kafaya verip ölçüp tartıp yaparız. Tabi ki bazen o birşeyleri bazen ben birşeyleri eksik yapıyoruz ama dengeyi kurup tamamlamaya çalışıyoruz, aman herşey de tasarruflu olacağım diye bütün yükü üzerime almam zaten eşit şartlardayız bütün gün bende evde yokum; yükleri paylaşıyor olmak ve dolayısıyla bana kendim ve çocuklarım için ekstra zaman kalması en büyük tasarruf diye düşünüyorum.Bende saclarima isilti attiracagim bu aralar yapmam lazim. Guvendigim tek kuafor var. Dun gidip randevu alacaktim unuttum.
Fiyatini hayal edemiyorum ama olsun
Esim kendi butcesini iyi yurutur birikimide bana verir ve ne istersen al der. Zamaninda iyi para biriktirmis ve kullanmis. Cok saglam dolabi vardi yeni yeni eksilmeye basladi. Parasi varsa en ondedir yoksa onunden gecmez ayagini uzatmayi bilir. Parayi kazanan o gece uyumayan o gunduz kosan o sabah 5 te kalkan o ben karismam bu ay bitti dese ne yaptin demem aileler konusundada rahatim cunku dugunde esimin parasi varken esime parayi arac gorup destek oldular sen evlatsin banane parandan dediler cok sukur ayni dusundugum bir aile ve es ile karsilastim Evde tum konserveyi birlikte yaptik ben neye niyetlensem tum isciligi o yapti en buyuk destegim kalabalik misafir geldi 2 odaya bolunduk niye geliyorsun ben buraya bakarim dedi. Mutfaktan ikram bile ortaya ilave etmis. Bir tek camasirlari ben yurutuyorum onuda bana pek astirmaz kollarim agrir diye ama bizde denge hic sasmadi aslinda bu ayrilik bize arti dondu bazi seylerde uyum saglamayi ogrendik.
Cuma gunleri sabah giyinir ise giderim o toparlar mutfagi halleder cikar gideriz. Baska biri olsaydi diyorum bazen nasil yapardim.. mutlaka artilar eksiler vardir baskasi ben yapamam der ama evlilik bana gore bisiklet surmek gibi bsy denge sastimi is zor. Ben ztn hic bir zaman baskin olmak istemedim istemedigimi yaptigimi kimse gormemistir ama sessiz ve yok sayarak yaparim aynaya gecer varmiyim diye kendini yoklar
Allah yardımcın olsun ailelerin yanına tayin şansınız yok mu? sıkıştığınızda yardım istersiniz hiç değilse.Gurbette olunca daha da zor destek olan yardımcı olan kimse olmuyor annenne baksa cocuga çogu şeyini oda yapar ne bilim bir gün yorgun olsan annende yersin ama uzakta olunca bütün yük kadinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?