Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bendede kuru fasulye pilav salata yoğurt vardı.Yarın içinde portakallı kereviz yaptım attım dolaba bugünkülerden de kaldı yarına yeter.Oğlana thomas tren aldk markete girdik 50tl harcandı bugün.

Markete çıktık. Hava da çok güzel bu akşam.
Yeşil zeytin. Kahvaltılık sos. 5 kg Toz şeker.1 kg bulgur. 1 buçuk kg Yoğurt. Fairy. Süt. 2 buçuk kg Pirinç. Beyaz peynir. Ekmek. Biraz aburcubur. Eşimin sigarası. 110 tl tuttu. Bugün başka harcama yapmadık.

Bende yemekleri yaptım oğlanı yıkadım nevresımleri degistırdkm yıkandı şimdi kurutmaya atacağım.Yarın eşim temızlık yapacakPazarları temızlık yapardım bugün rahatım.Bakalım nasıl vur duygu gelınce evin temız olması.Yardımcı bayan arıyorum bayanda yok canım çıkıyor yetıstırecegım dıye

Ohh biraz dinlenin. Valla size helal olsun ya hem ev hem is hem cocuk masallah çalışan anne olmak cok zordur

Ne kadar yapsakta hazır aldığımız daha bi güzel oluyo sanki canim urfalı antepli bi usta yapsa tabi kii almayız da :)). Afiyet olsun canim

Ohh biraz dinlenin. Valla size helal olsun ya hem ev hem is hem cocuk masallah çalışan anne olmak cok zordur
Gurbette olunca daha da zor destek olan yardımcı olan kimse olmuyor annenne baksa cocuga çogu şeyini oda yapar ne bilim bir gün yorgun olsan annende yersin ama uzakta olunca bütün yük kadinda

Gurbette olunca daha da zor destek olan yardımcı olan kimse olmuyor annenne baksa cocuga çogu şeyini oda yapar ne bilim bir gün yorgun olsan annende yersin ama uzakta olunca bütün yük kadinda
Canim ben evdeyim calismiyorum aynen ben bile annem olsa keşke diyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama cok güçlüsünüz gercekten

anlatış tarzın çok hoşuma gitti, ne hoş Allah ağız tadınızı bozmasın, böyle ailelere bayılıyorum bende aynı fikirdeyim. Sabah seninle evden çıkıyor akşam giriyor gece gündüz çalışıyor parasının kıymetini de eminim bilir. Bende şahsen şunu yapma bunu yapma 30 değil bir daha 20 tl harca diye direktifler vermem kendime de ona da yakıştırmam, bütün ay çalışıp kazanıyor kardeşine 3kuruş vermiş annesinin faturasını ödemiş takılmam onlara, bana da yapılsa hoşuma gitmez. (tabi aradaki niyetler onemli ben kendi koşullarımı anlatıyorum)bütçe işini ve diğer herşeyi kafa kafaya verip ölçüp tartıp yaparız. Tabi ki bazen o birşeyleri bazen ben birşeyleri eksik yapıyoruz ama dengeyi kurup tamamlamaya çalışıyoruz, aman herşey de tasarruflu olacağım diye bütün yükü üzerime almam zaten eşit şartlardayız bütün gün bende evde yokum; yükleri paylaşıyor olmak ve dolayısıyla bana kendim ve çocuklarım için ekstra zaman kalması en büyük tasarruf diye düşünüyorum. Aslında birçok erkek de işine gelmediği için bilmiyorum yapamıyorum diyor, yoksa dışarıda onda işi beceren halleden insanlar nasıl oluyorda evde hiç birşeyden anlamıyor demiAra da çok rahat büyütülenler var tabi onları da biz kadınlar dengeye getiriyoruz biraz, biz erkek çocuklarımızı daha paylaşımcı yetiştirelim inşallah. İnsanın kadının eşin kıymetini bilsinler

bugün çok yoğun bir gündü; sabah uzayan kahvaltı seansı, sonra temizlik faslı arkasından kızları da alıp biraz yürüyüş yapıp kahve içtik. Eve dönünce yemek yapıp sıcak sıcak kavanozladım biraz hafta içi tüketiriz inşallah. Sonra kızları banyo yaptırdım şimdi babası uyutuyor bende çayı koyarım. bugün yine markete 150civarı gitti. Meyve sebze et falan aldık. Ispanak 7.95ti, kiviyi 9.95e almıştım sonra carfoursada indirime girmiş 6tl den biraz daha aldım. Haftalık menümü de hazırladım. Et,baklagil,2gün sebze koydum. Buara balığa uzak duruyordum biraz belki dışarıda balık yeriz.

Allah yardımcın olsun ailelerin yanına tayin şansınız yok mu? sıkıştığınızda yardım istersiniz hiç değilse.

kirada olan arkadaşlar yeni gelişmeleri duymuşsunuzdur sanırım, artık kira artışları üfeye göre değil tüfeye göre yapılacak. Yani şuan zam yapacak olan yüzde 25 değil en fazla yüzde 16 yapacaklar. Daha fazlasını yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…