Bugün ne aldin kaç tl harcadin

40 dememe 4.5 ay kaldi zeynocum...
Cok yogun degil dedigim gibi... yaklasik 2 aya tekrarlamam gerekiyor bazen birakiyorum.. senin yas kacti.. gerci ırsi sanirim bu beyazlama da... kimisinin erkenden beyazliyor...
Sararma olmadi direk kircil beyaz oldu bendeki..

Ben saçta sarı renk, ışıltı balyaj ombre kullanamıyorum sürekli makyaj istiyor fön istiyor gibi geliyor onlar yapılmadığında soluk hasta gibi duruyor. Kaş yaptıracam aslında ama ona da cesaret edemedim kaldı öylece. Geçen arkadaş bir yere sormuş; sonra ben sordum aynı yere, farklı fiyatlar söyleyince dedik bir standart Yok sanırım tutturabildiklerine yapıyorlar.

Bende saclarima isilti attiracagim bu aralar yapmam lazim. Guvendigim tek kuafor var. Dun gidip randevu alacaktim unuttum.
Fiyatini hayal edemiyorum ama olsun

Esim kendi butcesini iyi yurutur birikimide bana verir ve ne istersen al der. Zamaninda iyi para biriktirmis ve kullanmis. Cok saglam dolabi vardi yeni yeni eksilmeye basladi. Parasi varsa en ondedir yoksa onunden gecmez ayagini uzatmayi bilir. Parayi kazanan o gece uyumayan o gunduz kosan o sabah 5 te kalkan o ben karismam bu ay bitti dese ne yaptin demem aileler konusundada rahatim cunku dugunde esimin parasi varken esime parayi arac gorup destek oldular sen evlatsin banane parandan dediler cok sukur ayni dusundugum bir aile ve es ile karsilastim Evde tum konserveyi birlikte yaptik ben neye niyetlensem tum isciligi o yapti en buyuk destegim kalabalik misafir geldi 2 odaya bolunduk niye geliyorsun ben buraya bakarim dedi. Mutfaktan ikram bile ortaya ilave etmis. Bir tek camasirlari ben yurutuyorum onuda bana pek astirmaz kollarim agrir diye ama bizde denge hic sasmadi aslinda bu ayrilik bize arti dondu bazi seylerde uyum saglamayi ogrendik.
Cuma gunleri sabah giyinir ise giderim o toparlar mutfagi halleder cikar gideriz. Baska biri olsaydi diyorum bazen nasil yapardim.. mutlaka artilar eksiler vardir baskasi ben yapamam der ama evlilik bana gore bisiklet surmek gibi bsy denge sastimi is zor. Ben ztn hic bir zaman baskin olmak istemedim istemedigimi yaptigimi kimse gormemistir ama sessiz ve yok sayarak yaparim aynaya gecer varmiyim diye kendini yoklar

Allah bir daha düşürmesin ya çok zor . Şimdi böyle ise diyorum ya o zamanı düşünmek daha zor . Bazen kendimi mahrumiyet bölgesinde gibi hissettiğim oluyor . Ama buna şükür
Amin inşallah bir doğu daha var ama çok kötü olacagini düşünmüyor eşim daha yukarı van Erzurum Erzincan Elazığ gibi olur diye umuyoruz Allah oralarda olan herkese yardım etsin öyle hissetmen çok normal mahrumiyet zaten tahmin edebiliyorum tabi bizden daha büyüklerimiz daha kötü günler geçirmişler dediğin gibi şükür halimize eşlerimiz yanımızda iyi olsunda gerisi bir şekilde haloluyor

Gorumcengil iki doğuyu arka arkaya aynı yerde yaptılar bu sene dönecekler araba bile almadılar doğuyu öyle değerlendirdiler
Sabah konuşuyoruz sınav görevinden gelmiş (polis) enişte 100 lira 100 lira diyor bende onu en iyi eşim bilir dedim güldüm sen bana laf mı sokuyon diyor

Ya benim iki tum bacak 6 dakikada bitti . Pek yok.
Kalin sert tuyde daha etkiliymis.
Yine de baslayacagim
Bir ara tuylu hissediyordum sonralari azaldi sanki

Mrb hanımlar. İki kişi çalışıyoruz. İyi para kazanıyoruz. Ama su gibi gidiyor vallahi.
Çok şükür evimiz arabamız var. 2 yıl daha ev kredimiz devam edecek.Yaşadığımız şehirde ev fiyatları oldukça yüksek. O yüzden ciddi bi yatırım yapmış olduk bi bakıma. Tabi kiralar da ev fiyatları gibi yüksek.
2 küçük çocuk ve çalışan bi anne olarak epey koşturuyorum.
Bugün dışarda yemek yeriz gibi konuşuyodu eşim. Ama o banyodayken öğlen ben pırasa yemeği ve makarna yaptım. Yanında turşu ve yoğurt. Şimdi pazar keyfi yapıyoruz evde

Ya benim iki tum bacak 6 dakikada bitti . Pek yok.
Kalin sert tuyde daha etkiliymis.
Yine de baslayacagim
Bir ara tuylu hissediyordum sonralari azaldi sanki
Benim tüylerim de çok yoktu hatta ince idi ama ben o dönem alexandrite laser uygulatmıştım çok etkili oldu. Tabi bundan bir 10 sene öncesi idi şimdiki epilasyon teknolojisi nasıldır bilmiyorun.

Bugün bir ekmek alındı sadece.Yarın domates ve bulaşık makinası deterjanı için çıkmam lazım dışarı.Somestr bana yarayacak gibi,boşa alışveriş yapacağımı sanmıyorum.Menu olarak kuru fasulye pilav ve fırın sütlaç yaptım.Sevdigimiz yemekleri yapmanin mutlulukla çok yakın bir ilgisi var diye çıkarım yaptim.Cok şükür bugunumuze..

Ben de kuru fasulye pilav koydum.. :)
Bence de cikarimin dogru... iyi tatiller iyi dinlenmeler..

Maşallah canım 40 yasinda yeni beyazliyorsa
Benim beyaz yok dediğim gibi sari olanlar var
31 yaşındayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…