- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.661
40 dememe 4.5 ay kaldi zeynocum...yas kaç canım
Benim kahkul kismimda saçlarım sari olmaya başladı sac rengim açık kahve o sarıya dönenler beyaz mi olacak diye düşünüyorum ama 2 senedir sari boyayı sevmiyorum yıpratıyor saçı 3 kere boyattim saçımı bu zamana kadar oda değişiklik olsun diye ama beyazlarsa mecbur boyatirim
Amin inşallah bir doğu daha var ama çok kötü olacagini düşünmüyor eşim daha yukarı van Erzurum Erzincan Elazığ gibi olur diye umuyoruz Allah oralarda olan herkese yardım etsin öyle hissetmen çok normal mahrumiyet zaten tahmin edebiliyorum tabi bizden daha büyüklerimiz daha kötü günler geçirmişler dediğin gibi şükür halimize eşlerimiz yanımızda iyi olsunda gerisi bir şekilde haloluyorAllah bir daha düşürmesin ya çok zor . Şimdi böyle ise diyorum ya o zamanı düşünmek daha zor . Bazen kendimi mahrumiyet bölgesinde gibi hissettiğim oluyor . Ama buna şükür
Ya benim iki tum bacak 6 dakikada bitti . Pek yok.Gec bile kaldik ya ben baslamistim kizima hamile oldugumu ogrendim. Kaldi
Simdide istiyorum ama bebek olursa diye kaliyor..
Dun kuaforde o isleri de hallettim dolarliymis ya yine zam gelmis 60 tl. komplesi cok degil mi yaa... bir de kk ile olursa daha fazla aliyor ustune bi 10tl koyuyor...
Saclarim icin de isiltiliydi saclarim degisiklik yapmak istemistim.. kendisi de dedi ki daha yeni yaptik biraz dursun ya biraz daha belirginlestiririz ya da istedigin renge doneriz sanki boyle konusmamisiz gibi gitti koyulastirdi basi da kalabalikti dalginligina geldi... ama sozunu verdi biraz kullan begenmezsen sozum olsun dedi isilti...
Ohh afiyet olsun canımOğlana yogurtlu makarna hazirlayacagim.
Eşime de çigköfte yapalim dedim tamam dedi.
Nar ekşili sosumla güzel olur
Benim de bacaklarda pek yok ama tum bacak oluyor...Ya benim iki tum bacak 6 dakikada bitti . Pek yok.
Kalin sert tuyde daha etkiliymis.
Yine de baslayacagim
Bir ara tuylu hissediyordum sonralari azaldi sanki
Benim tüylerim de çok yoktu hatta ince idi ama ben o dönem alexandrite laser uygulatmıştım çok etkili oldu. Tabi bundan bir 10 sene öncesi idi şimdiki epilasyon teknolojisi nasıldır bilmiyorun.Ya benim iki tum bacak 6 dakikada bitti . Pek yok.
Kalin sert tuyde daha etkiliymis.
Yine de baslayacagim
Bir ara tuylu hissediyordum sonralari azaldi sanki
Ben de kuru fasulye pilav koydum.. :)Bugün bir ekmek alındı sadece.Yarın domates ve bulaşık makinası deterjanı için çıkmam lazım dışarı.Somestr bana yarayacak gibi,boşa alışveriş yapacağımı sanmıyorum.Menu olarak kuru fasulye pilav ve fırın sütlaç yaptım.Sevdigimiz yemekleri yapmanin mutlulukla çok yakın bir ilgisi var diye çıkarım yaptim.Cok şükür bugunumuze..
Maşallah canım 40 yasinda yeni beyazliyorsa40 dememe 4.5 ay kaldi zeynocum...
Cok yogun degil dedigim gibi... yaklasik 2 aya tekrarlamam gerekiyor bazen birakiyorum.. senin yas kacti.. gerci ırsi sanirim bu beyazlama da... kimisinin erkenden beyazliyor...
Sararma olmadi direk kircil beyaz oldu bendeki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?