Bugün ne aldin kaç tl harcadin

siz yeni misiniz ben mi yeni görüyorum? hoşgeldiniz En azından evinizi almışsınız, tebrikler. Çocuklar kaç yaşlarında?

Aminn allah herkese agiz tadi ve huzur yuvasina mutluluk versin :) onemli olan ic huzuru gerisi bos hersey olur..

Allah yardımcın olsun ailelerin yanına tayin şansınız yok mu? sıkıştığınızda yardım istersiniz hiç değilse.
Eğitimden dolayı burdayiz canım
9 senedir İstanbul'dayım bunun 5 senesi üniversite ama oğlum olduktan sonra gurbette olduğumu iliklerime kadar hissettim
Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun özellikle gurbette olanlarin

Gelin düştüğü yere diye boşuna dememişler
Abim düğününde bir kuruş harcamadi kendisi mühendis ve geliride iyi evlendiğinde altında son model arabası vardı babamda iki tane ev verdi şimdiden.
Karisininda kıymetini bilen birisi
Biz düğunu kendimiz yaptık evlendikten sonra borçlarını ödedik ev yok arabamizi aldık evlendikten sonra babası elinde para olsa bile borç olarak vermiyor eşime neden çünkü kendi borçlarını ödemiyor param geri gelmez diye korkuyor bize borcu olduğu halde para istemekten utanmıyor ama önemli olan eşin bunların farkında olupta senin kıymetini biliyor mu oda yok valla çoğu konuda sanssizim galiba

alışveriş merkezine gittim 2 ay sonra Allah'ın izniyle doğacak oğluma 110tl lik alışveriş yaptım çocuk olacak diyemi bilmiyorum ama sürekli bişeyler almak istiyorum sizde de böyle şeyler oluyormu ?
merhabalar ben de 4.ayıma gırdm cok sukur bende de oyle her seyi almamak için zor tutuyorum kendımı, kendıme alsam kıyamam el kadar seyler kac lira. elimden geldıgınce mantıklı davrnamaya calısıyorum ama ne kadar olursa artık

Allahm cocuklarından güldürsün yüzünü canım ınsAllah onlar bizlerden cok daha hayırlı evlat olurlar biz de onlara gereken anne babalıgı yapabılırız

alışveriş merkezine gittim 2 ay sonra Allah'ın izniyle doğacak oğluma 110tl lik alışveriş yaptım çocuk olacak diyemi bilmiyorum ama sürekli bişeyler almak istiyorum sizde de böyle şeyler oluyormu ?
İyi 110 çok değilmiş :) insan hevesleniyor tabi yinede küçük bedeni çok alma bence çabuk buyüyorlar, kolay dogumların olsun şimdiden

Bizde de konu şu an tam olarak bu. Şubatta zam gelmesi gerekiyor üfe ye göre hesaplıyoruz.

Benim şu an bebeğim Yok hazırlık aşaması işte kendileri portakaldaki vitaminden halliceler sürekli unisex bebek ürünleri bakıyorum :)))

Bizimde mart:) sözleşme üfe ama kanunu dayanak gosterip tüfeden fazla yapmam
Eşim de ona sinir oluyor bizim maaşlara zam da düşük diye. Zaten tüfe olsaydı da orta yolu bulurduk kiracımız çok tatlı bir kadın. Kendisi memur ayın 15 inde hemen kiramızı yatırır.

Herkes kendimce düşünüyor tabi:) yapmayın ya faZla yazık:)
Kesinlikle yakın bir tanıdık var adamlar kiracı yüzünden evlerini sattılar. Bir başkası da beş senedir kira alamıyor mahkemeye verdi kazandı bu sefer kiracı orta yolu bulalım diyormuş. Madem bulacaktı neden beş yıldır kira ödemiyor. İnsan direk mavi ekran hatası veriyor :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…