- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.721
BiZinkide borç takıp kaçtı.Ama çok sevındım kurtulduk diye yoksa çıkartmaya uğraşacaktık.Şimdi memur harici vermeyecegız.Arıyorlar ama yok dıyorız bordro yoksa ev yok valla bezdik haciz için mal yol maaş yok 2kiracı oldu aynı şey oluyor.Bos kalsın istediğimiz biri çıkmazsa kafamız ağrımaz en azındanKesinlikle yakın bir tanıdık var adamlar kiracı yüzünden evlerini sattılar. Bir başkası da beş senedir kira alamıyor mahkemeye verdi kazandı bu sefer kiracı orta yolu bulalım diyormuş. Madem bulacaktı neden beş yıldır kira ödemiyor. İnsan direk mavi ekran hatası veriyor :s
Geçmişi okuya okuya geliyorumYemek menulerı neler bugün
Ben oğlana mozaik pasta yapıcam.Yemekte kuru fasulye Pilav çorba.Birde portakal sulu kerevız yaparım onuda dolaba atarım yarın için hazır olsun bugünden çorba falanda kalır yarına yeter.
Vay canınaaaKizlar benim komsunun eşi yazlık konservesini kurutma biberini felan kendisi yapiyo :) Benim eşim yapmaz ama yapanlar var tabi ki
Aynı ben işte:) bizde yatırımlık aldıgımız evi kiracı derdi ile uğraşamayınca sattık, iyisi denk gelmesi şans işi. Bulmuşken kaçırmayın derimKesinlikle yakın bir tanıdık var adamlar kiracı yüzünden evlerini sattılar. Bir başkası da beş senedir kira alamıyor mahkemeye verdi kazandı bu sefer kiracı orta yolu bulalım diyormuş. Madem bulacaktı neden beş yıldır kira ödemiyor. İnsan direk mavi ekran hatası veriyor :s
Bencede memur şartı koşun yada memur kefilB
BiZinkide borç takıp kaçtı.Ama çok sevındım kurtulduk diye yoksa çıkartmaya uğraşacaktık.Şimdi memur harici vermeyecegız.Arıyorlar ama yok dıyorız bordro yoksa ev yok valla bezdik haciz için mal yol maaş yok 2kiracı oldu aynı şey oluyor.Bos kalsın istediğimiz biri çıkmazsa kafamız ağrımaz en azından
Sızler nıye banlandınız anlamadım ama . Okursunuz belkıZaten mecbur beyazlar icin dip boyaya gitmistim keyfi degisiklik degil yani.:)
Cok bariz olmasa da var yani beyazlar...
Benım saclarım ombre . uzun zamandır koyu rengın uzerıne ombre yaptırıyorum . Dıb boyanmadan olmuyor cunku beyazlar var. Kas demısken 1600 lıraya fıyat aldım ema kuaför. Esım yaptır dıyor bılemedım bekliyorum başka bır yer bulursam daha uygun bulamazsam emaya yaptıracağımBen saçta sarı renk, ışıltı balyaj ombre kullanamıyorum sürekli makyaj istiyor fön istiyor gibi geliyor onlar yapılmadığında soluk hasta gibi duruyor. Kaş yaptıracam aslında ama ona da cesaret edemedim kaldı öylece. Geçen arkadaş bir yere sormuş; sonra ben sordum aynı yere, farklı fiyatlar söyleyince dedik bir standart Yok sanırım tutturabildiklerine yapıyorlar.
Dertli yaptılar bızı inan 2kıracı gördük 2side kabus gıbıydı.Birbirinden beterler.Eşim doğudan dönsün satıp gittiğim sehırde oturacağım evi almak istiyorum.Memur denk gelmezse kalsın boş valla ev eskimez başım ağrımazBencede memur şartı koşun yada memur kefil
Bende saclarima isilti attiracagim bu aralar yapmam lazim. Guvendigim tek kuafor var. Dun gidip randevu alacaktim unuttum.
Fiyatini hayal edemiyorum ama olsun
Esim kendi butcesini iyi yurutur birikimide bana verir ve ne istersen al der. Zamaninda iyi para biriktirmis ve kullanmis. Cok saglam dolabi vardi yeni yeni eksilmeye basladi. Parasi varsa en ondedir yoksa onunden gecmez ayagini uzatmayi bilir. Parayi kazanan o gece uyumayan o gunduz kosan o sabah 5 te kalkan o ben karismam bu ay bitti dese ne yaptin demem aileler konusundada rahatim cunku dugunde esimin parasi varken esime parayi arac gorup destek oldular sen evlatsin banane parandan dediler cok sukur ayni dusundugum bir aile ve es ile karsilastim Evde tum konserveyi birlikte yaptik ben neye niyetlensem tum isciligi o yapti en buyuk destegim kalabalik misafir geldi 2 odaya bolunduk niye geliyorsun ben buraya bakarim dedi. Mutfaktan ikram bile ortaya ilave etmis. Bir tek camasirlari ben yurutuyorum onuda bana pek astirmaz kollarim agrir diye ama bizde denge hic sasmadi aslinda bu ayrilik bize arti dondu bazi seylerde uyum saglamayi ogrendik.
Cuma gunleri sabah giyinir ise giderim o toparlar mutfagi halleder cikar gideriz. Baska biri olsaydi diyorum bazen nasil yapardim.. mutlaka artilar eksiler vardir baskasi ben yapamam der ama evlilik bana gore bisiklet surmek gibi bsy denge sastimi is zor. Ben ztn hic bir zaman baskin olmak istemedim istemedigimi yaptigimi kimse gormemistir ama sessiz ve yok sayarak yaparim aynaya gecer varmiyim diye kendini yoklar
bence sen başlama canım elı kulağında haber bekliyorsun. Asıl benım başlamam lazım buraların hanzosu benım . Bılmıyorum hamıleyken kullandığım çokça ılaclardan mı , kıl fışkırıyorum . Ama bu soğukta gıdıpte vallahı soyunmak hıc cazıp gelmiyor. En son perşembe aksamı epilasyona yazılmaya gıdıyorum dıye çıktım ve unuttum bugun ılk ısım telefonla fıyat öğrenmek olsunBenim de bacaklarda pek yok ama tum bacak oluyor...
bebek olursa kalirsin ondan dedim...
içli köftelerı nereden sıparıs edıyorsun canım?Eşim kuzu ciğer bulamamış yarın gelir demişler yarın alacak
Bugün sipariş ettiğim içli köfteler geldi
Hemen onu yaptım yanına salata ve ayran
Çay yaptım yanına bugün yaptığım bal kabağı tatlısı ve dün yaptığım ıslak keki koyacağım
Canım ben anladım senı . Pekı senın aılen sana ev vermedi mı? Bızde kız erkek ayrımı olmaz eger 1 tane varsa , oda paylaştırılır abıyle kardeşe. Benım aılem o konuda cok adıl, aılemdem cok memnunum maddı ve manevı olarak. Ama esımın aılesı ıcın aynı seyı söyleyemem. 3 kardeşler , hepımız oraya gıdıp esımın mesela masrafları tamamen karşılamasına anne olarak mudahele edebılır. Ya bızdende almayacak ya da diyecek kı ortak para koyun olmaz bu sekılde. Ne bılım karışık ısler. Bende sesımı çıkarmıyorum ama bızde aynı sekılde annemlerın yanına gıttıgımızde bu sekılde kalıyorsak abım ve ben ortak para koyuyoruz o sekılde alıyoruz evın alısverısını. Ustu kapalı anlatıyorum bıraz ama bılmem anlaşılıyor mu?Ayrıca esımın aılesıın durumuda oldukça ıyı , ıkısıde emeklı, kp calısıyordu yenı emeklı oldu, tarla , ev ve dükkânları var kıradaGelin düştüğü yere diye boşuna dememişler
Abim düğününde bir kuruş harcamadi kendisi mühendis ve geliride iyi evlendiğinde altında son model arabası vardı babamda iki tane ev verdi şimdiden.
Karisininda kıymetini bilen birisi
Biz düğunu kendimiz yaptık evlendikten sonra borçlarını ödedik ev yok arabamizi aldık evlendikten sonra babası elinde para olsa bile borç olarak vermiyor eşime neden çünkü kendi borçlarını ödemiyor param geri gelmez diye korkuyor bize borcu olduğu halde para istemekten utanmıyor ama önemli olan eşin bunların farkında olupta senin kıymetini biliyor mu oda yok valla çoğu konuda sanssizim galiba
Bereketli olsun canım .15gr altın aldım, altın düşüşte
Cuma almıştım yeni geldi aklıma yazayım dedim:) 222den almıştım ama daha düştü şuan 220lerde belki aksama dogru biraz daha alır ort düşürürümBereketli olsun canım .
Kaçtan aldın , benım suanda yapacak bıseyım kalmayınca pıyasayı bıle takıp etmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?