Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınn.
Çok para harcadım çoook
Valla ne harcadım naptım bilemiyorum aklımda olanları yazacağım .
Cuma aksamı çıkarken cebımde 430 lıra param vardı .

Eşim pazara cıkmıstı bende ufak tefek eksıklerı tamamlamak amaçlı uğramıştım.
Yarım kilo ıspanak
Yarım kilo havuç
Yarım kilo kırmızı biber aldım
Tayt aldım kendime şu kenarı leopar seritli olanlardan ama benimki leo değil simli bişi.
Anneme babama tshirt kazak , eşarp aldım burasıda
Cumartesi günü eşim ve oğlum yazlığa gıttıler sabah erkenden .
Ben bebişle 2 gündür yalnızım . pizza için hamur , marketten biraz atıştırmalık aldım.
Exportcudan bir sweet aldım kendime.

Dün bebeği anneme 2 saatliğine bırakıp alısverıse gıttım uzerıne.
Kendime kot pantolon , sweet , küpe aldım bunların hepsi 125 lira

Ben bu paraları nereye harcadım hıc hatırlmıyorum ya cok karışık.
Dönerken yufka ,mantı fılan aldım .Elma sekerı fılan aldım çocuklara yegenlerıme.
Organik yumurta aldım komsum köyden getırmıstı.

Donuste yegenlerıme karne parası verdım. Baktım param azaldı eşimde daha 2 gün yok 200 lirada hesaptan cektım .
Suanda cebimde 160 lira para var.

430 ve 200 lıra 630 lıradan 160 lıra kaldı. Nasıl oldu anlamadım hıc . Suandada bu yazdıklarımı asagı yukarı fıyatlarını bıldıgım ıcın hesaplıyorum yok hesap çıkaramıyorum ortaya barı oğlumun karne parasını verebılseydım

Paramı kaybettım dusurdum mu naptım bılemıyorum .Moreller bozuk. Hesapta 380 lıra param kaldı. Artık oradan 1 gr altın ve oğluma karne parası verirsem 150 lıramla ay sonuna kadar bakalım nasıl ıdare edecegım.Maaşa 10 gün var daha. Kesinlikle şuanda sigaram falanda olduğu için 2 gün 0 harcamalı gecmıs olması lazım benım acımdan

Cumartesı günü kendime ve ucundan biraz bebişe pizza yaptım . Onu yedik.
Dün için cumartesi aksamından yemek yaptım .
Cumartesı gunu aspiratorumu sokup , dolabı sokup yerıne su camlı olan davlumbazlardan almıştım hemende geldı cok ıyı oldu. Onu yaptı usta baktım mutfağın anasını ağlattı. Anca temızlemekle gecınce yemeklerı erkenden yaptım .
Yeşil mercımek ve kırmızı bıberlı makarna yaptım . Ancak her ıkısıde hıc yenmedı ben pızzayı bıtırdım bebıse yedırdım anca o kadar. Bugun sabah bebısı anneme bıraktım ıse geldım. Aksam yemeklerımı alıp ona gıdecegım veya babam gündüzden alır . Oradan yıyıp eve gececgız.
Sanırım dun gece uyurken bayada erken yattım sayılmaz ama 4 gıbı rüyamda zıle basılıyor, kapıda adamlar fılan gordum sanırım korkmısım yalnız olduğumuz ıcın

B
BiZinkide borç takıp kaçtı.Ama çok sevındım kurtulduk diye yoksa çıkartmaya uğraşacaktık.Şimdi memur harici vermeyecegız.Arıyorlar ama yok dıyorız bordro yoksa ev yok valla bezdik haciz için mal yol maaş yok 2kiracı oldu aynı şey oluyor.Bos kalsın istediğimiz biri çıkmazsa kafamız ağrımaz en azından

Geçmişi okuya okuya geliyorum
Pure eşine tutumlu ol demiş, acaba benımkı ne haltlar edıyor hıc bılmıyorum . 2 kardesı oğlan ve kendısı gıttı . 1 gun sonrada kv ve kp gıttı. Esım emınım butun masrafları karşılıyordur ah ah ne dıyım

Kizlar benim komsunun eşi yazlık konservesini kurutma biberini felan kendisi yapiyo :) Benim eşim yapmaz ama yapanlar var tabi ki
Vay canınaaa Ah keşke benımkıde oyle olsa.
Ama benımkı haberdardır, ne alındı dolapta ne var ne alınacak ve bana müdahale eder. Bende sen karışma derım cok kızarım. Halı yıkatmaya verecegım daha yenı verdık der, eylülde verdık. Sen karışma dıyorum buna ben karar verırım Surtuse surtuse kaynana gıbı valla hıc hoşuma gıtmıyor karışması.

Gecen hafta 1 kılo yufkadan patateslı börek sardım , dıfrıze attım
Bu hafta 1 kılo yufkadan yıne peynırlı muska boregı sardım ama sanırım cok güzel beceremedim bılmıyorum duzgun saramadım galıba
Dun 2 yufka daha aldım az bıraz lor kaldı onlarıda sıgara boregı sarıp, dolaba atmayı düşünüyorum .
Mozaık pasta dıyorsunuz sık sık ben hıc yapmadım belkı omrumde 1 kere yemısımdır. Bu aksam yapacağım benım delıkanlılar yarın aksam gelecek onlar ıcın

Aynı ben işte:) bizde yatırımlık aldıgımız evi kiracı derdi ile uğraşamayınca sattık, iyisi denk gelmesi şans işi. Bulmuşken kaçırmayın derim

Bencede memur şartı koşun yada memur kefil

Zaten mecbur beyazlar icin dip boyaya gitmistim keyfi degisiklik degil yani.:)
Cok bariz olmasa da var yani beyazlar...
Sızler nıye banlandınız anlamadım ama . Okursunuz belkı
Bendede beyaz var . Ne cok dıyebılırım ne az. Ara ara var yanı. Benımde dıbım geldı . 15 tatılde halletmem lazım benımde. artık maaşı alınca

Benım saclarım ombre . uzun zamandır koyu rengın uzerıne ombre yaptırıyorum . Dıb boyanmadan olmuyor cunku beyazlar var. Kas demısken 1600 lıraya fıyat aldım ema kuaför. Esım yaptır dıyor bılemedım bekliyorum başka bır yer bulursam daha uygun bulamazsam emaya yaptıracağım

Bencede memur şartı koşun yada memur kefil
Dertli yaptılar bızı inan 2kıracı gördük 2side kabus gıbıydı.Birbirinden beterler.Eşim doğudan dönsün satıp gittiğim sehırde oturacağım evi almak istiyorum.Memur denk gelmezse kalsın boş valla ev eskimez başım ağrımaz

Bayıldım bayıldım son cümle esımıne yaptığım %90 lık ve onun cakmadığı kısımlar Buarada esım cok tutumlu benım , bızı kasmaz ama genel olarak harcadığı ve yaptığı seyler olur. Mesela ailelere gıdıldıgı zaman bır ekmek almalarına bıle musade etmemek bence cok gereksız. Sonucta bız mısafır degılız , aıleyız. Evet kışı sayısı artıyor ama bır bız gıtmıyoruz kayınvalıdemın başka gelınlerıde var. Hal böyle olunca 10 kısının gıderını üstlenmek benım sınırımı bozuyor ıtıraf edeyım. Suanda gıttıklerı yerde baklıyat fılan yok anca seker yag tuz fılan vardı. Dedıgım gıbı hepsını esım aldığına emınım neredeyse , bısey demedım -dememde ama hoşuma gıtmez

Günaydın hanımlar altın baya dusuk ben 223ten almıştım keşke bekleseymişim.Neyse artık 3e 5e bakmayacağım yatırım amaçlı aldım nasılsa. Oğlanı okula bıraktım akşam için yemek tatlı var eşim temızlıgı yapacak bugün

Benim de bacaklarda pek yok ama tum bacak oluyor...
bebek olursa kalirsin ondan dedim...
bence sen başlama canım elı kulağında haber bekliyorsun. Asıl benım başlamam lazım buraların hanzosu benım . Bılmıyorum hamıleyken kullandığım çokça ılaclardan mı , kıl fışkırıyorum . Ama bu soğukta gıdıpte vallahı soyunmak hıc cazıp gelmiyor. En son perşembe aksamı epilasyona yazılmaya gıdıyorum dıye çıktım ve unuttum bugun ılk ısım telefonla fıyat öğrenmek olsun

içli köftelerı nereden sıparıs edıyorsun canım?
Bende buzluğu karıstırıdm baktım 2 tane kalmış garıban once haşlayıp sonra kızartıyorsun dımı? Ben asla kendım yapamamda sıparıs bende vermek ısterım acıkcası

Canım ben anladım senı . Pekı senın aılen sana ev vermedi mı? Bızde kız erkek ayrımı olmaz eger 1 tane varsa , oda paylaştırılır abıyle kardeşe. Benım aılem o konuda cok adıl, aılemdem cok memnunum maddı ve manevı olarak. Ama esımın aılesı ıcın aynı seyı söyleyemem. 3 kardeşler , hepımız oraya gıdıp esımın mesela masrafları tamamen karşılamasına anne olarak mudahele edebılır. Ya bızdende almayacak ya da diyecek kı ortak para koyun olmaz bu sekılde. Ne bılım karışık ısler. Bende sesımı çıkarmıyorum ama bızde aynı sekılde annemlerın yanına gıttıgımızde bu sekılde kalıyorsak abım ve ben ortak para koyuyoruz o sekılde alıyoruz evın alısverısını. Ustu kapalı anlatıyorum bıraz ama bılmem anlaşılıyor mu?Ayrıca esımın aılesıın durumuda oldukça ıyı , ıkısıde emeklı, kp calısıyordu yenı emeklı oldu, tarla , ev ve dükkânları var kırada

Daha evvel tarla sattılar, parayı naptılar bılmıyoruz.
Sımdı yıne satacaklar ne yapacaklar yıne bılmıyoruz.
Evlerı ve dükkânları var demıstım . Kuzenımde evlı cocugun aılesının oyle artan doken bıseyı yok ama bayram zamanlarında aldıkları ıkramıyelerden 500 er lıra çocuklarına dağıtıyormuş. Ay denk gelemedik oylesıne valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…