- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.381
Arkadaşlar aldigim tavugun son tüketim tarihi 2gün sonra . Buzluğa attim. Buzlukta ne kadar sure saklayabiliyoruz market tavugunu
yanlış hatırlamıyorsam kocaelideyin ben körfezdeyim burda bile fiyatlar çok yüksek. annenler nerdeÇok az param kaldı kuzum. Eşimde yoktu olsa ondam alırdım. Kredi kartıda eşimdeydi. Yoksa almak istedim gerçekten. Yalnız annemin orda pazarda çok uygun çok köylü var ama denk gelemiyorum işte.
Görümceler kartepeye gidelim diyorlar ama bakalim.kalabalikla vakit gecirmek istemiyorum pekİyi rahat olursun. Bende hazırlandım şimdi evden çıkıcam.yarıyıl tatilinde planlar var mı
Bende olsam geçirmek istemezdimGörümceler kartepeye gidelim diyorlar ama bakalim.kalabalikla vakit gecirmek istemiyorum pek
Kalabaliktan ziyade gorumce yani ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bende istemezdimGörümceler kartepeye gidelim diyorlar ama bakalim.kalabalikla vakit gecirmek istemiyorum pek
Olur insallah bebis canim.merhaba arkadaslar nasilsiniz guzel gecsin gununuz insAllah dunden beri keyfim yok bnde avm ye geldim kendime yemek ismarlim dedim.bu 7.ayimiz bebis istiyoruz ve dun yine leke geldipaylasmak istedim sizinle.esim ve bnde dr a gittik bi sorun yokmus.bnde bi kist var ama mr vs cekindim zararsiz bi kistmis gebelikle alakasi yok dedilerbeklmeye devam Allahim iyisini bilir.
canim kilolu biri degilm ck sukur esimde bnde icki sigara kullanmiyoruz folik asit iciyorum.pilatese gidiyodum biraktim ters hareketler yapiyoruz bise olur diye korktm.ne bilim hayirlisi olsn insAllah uzuluyorum acikcasi 1 yil korunduk 7aydirda bekliyoruz iste Allah aratmasn tsk ederim onerilerin icinOlur insallah bebis canim.
Kilonuz varsa kurtulun.
Sigara alkol varsa birakin
Bol bol ceviz findik fistik tüketin ozellikle sen. Gebeligi düsündugun icin folik asit hapi kullanmaya çalis yada ona gore beslen.
Spor yapmaya calisin
Bunlar gercekten faydali
Bal ve çörek otu yedir eşine her akşam bizde işe yaramıştı Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasıncanim kilolu biri degilm ck sukur esimde bnde icki sigara kullanmiyoruz folik asit iciyorum.pilatese gidiyodum biraktim ters hareketler yapiyoruz bise olur diye korktm.ne bilim hayirlisi olsn insAllah uzuluyorum acikcasi 1 yil korunduk 7aydirda bekliyoruz iste Allah aratmasn tsk ederim onerilerin icin
amin insAllah canim direkt karistirim cay kasigiyla falan mi yedirim yani bastan karisim falan yapmicaz dimi yedikceBal ve çörek otu yedir eşine her akşam bizde işe yaramıştı Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
canım çok öneri gelecektir ama ben de bi öneride bulunayım zira bunu kullanıp hamile kaldı çevremdeki herkes.hatta tüp bebek doktorları önerdiler arkadaşlarıma.sabahları aç karna sen ve eşin arı sütü bal polen karışımı satılıyor aktarda 20-25 tl civarı kavanozu.ondan alıp yemenizi öneririm.inanılmaz faydalı.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahamin insAllah canim direkt karistirim cay kasigiyla falan mi yedirim yani bastan karisim falan yapmicaz dimi yedikce
duymustum bunu ama arastirmadm canim bitkisel seylerden nedense korkuyorum bn hep yanlis etki yapar diye.bunu arastircam cok tsk ederimcanım çok öneri gelecektir ama ben de bi öneride bulunayım zira bunu kullanıp hamile kaldı çevremdeki herkes.hatta tüp bebek doktorları önerdiler arkadaşlarıma.sabahları aç karna sen ve eşin arı sütü bal polen karışımı satılıyor aktarda 20-25 tl civarı kavanozu.ondan alıp yemenizi öneririm.inanılmaz faydalı.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
bu arada ben sinirli porsuk kızlar, nick değiştirdim.yabancı değilim yanibugün sigara harici yine harcamam olmayacak inşallah.
buzlukta biraz etim vardı, garnitürlü etli pirinç pilavı,cacık ve kzözlenmiş biber salatası yapacağım.Allah bereket versin sofralarımıza, yuvalarımıza inşallah
ben de baktim gecen ama eski ismi gorememistim canim simdi anlastikbu arada ben sinirli porsuk kızlar, nick değiştirdim.yabancı değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?