Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı problem bende de var, 1 kez kirpik perması yaptırdım kör gibi 2 saat oturdum bir dahamı tövbe
Arada keyfim gelirse makyaj yapıyorum, en kötü 1 ruj ve allık yetiyor
Rujun içindeki kimyasalları sürekli yiyormuş hissi beni çok rahatsız ediyor. Çok beyaz tenli olduğum için de ruj sürmediğim zaman tabuttan çıkmış gelmiş gibi görünüyorum

İçeriklerindeki kimyasallar, yapılan hayvan deneyleri de ayrıca rahatsız olduğum konular. Böyle olunca epeydir makyaj malzemesi satın almadım.

Rujun içindeki kimyasalları sürekli yiyormuş hissi beni çok rahatsız ediyor. Çok beyaz tenli olduğum için de ruj sürmediğim zaman tabuttan çıkmış gelmiş gibi görünüyorum

Evet bende sapsarıyım, eşimin söylediğine göre hasta ve tatsız isem yeşeriyorum

ztn çok nadir alıyorum, eşim ilk tanıştığımızda çok şaşırıyordu. 2 tane rujum var, alsamda aynı renk ve ton alırım bana yetiyor

İçeriklerindeki kimyasallar, yapılan hayvan deneyleri de ayrıca rahatsız olduğum konular. Böyle olunca epeydir makyaj malzemesi satın almadım.
Slm cnm deepliner ı yaptırdıktan sonra kaç sene kullandın ve yaptırırken acıdı mı? Bir de nerede yaptırdın yazar mısın lütfen

Slm cnm deepliner ı yaptırdıktan sonra kaç sene kullandın ve yaptırırken acıdı mı? Bir de nerede yaptırdın yazar mısın lütfen
5 sene önce yaptırdım. 4 sene dayanır demişlerdi ama hala kullanıyorum. Yaptırırken acıyor tabi ama ben normal doğum yapıp sonrasında gidince pek etkilenmemiştim. Doğumdaki acıdan sonra diğer acıları bir küçümseme hali geldi bana:)) Özelden yazıyorum.

kızlar ankarada oturanlar su faturanız ne alemde benim geçen ayla arasında 7 tl fark var sadece yüzde 30 indirim bizim eve uğramadı galiba

Aynen oyle canım
sankı parama ortaklar

kızlar ankarada oturanlar su faturanız ne alemde benim geçen ayla arasında 7 tl fark var sadece yüzde 30 indirim bizim eve uğramadı galiba
En son gelen su faturamda 7m3 için 56 lira bedel çıktı. Ben de indirimli mi değil mi anlayamadım önümüzdeki ay daha belirgin olur dedim.

Evet kızlar mesai bitti.
Önce eve gıdecegım , nohut fılan yapmış annem kasık maması alayım ufaklığa evden, var sımdı boşu boşuna markete gırmek ıstemıyorum 2 gun 0 gecırecegım hadı bakalım uyabilecek mıyım .

Benim gözlerim küçük o yüzden çok ince bir hat çektirdim ben. Dipliner ben de beceremiyorum Normalde kalemi nasıl çekiyorsam ona çok yakın bir hat yapıldı o yüzden yabancılık çekmedim ben.
Ya yalnız çok fena kanıma girdin! Araştıracağım bu konuyu

21 ocaktan sonraki kullanımlarda indirim olacağına dair mesaj geldi. bu ay belli olacak bakalım Ankara da hep pahalı su
öylemiymiş bende diyorum hiç mi indirim yapmadınız geçen ay makinalar bu aya göre daha fazla çalışmıştı gelen fatura normal o zaman evet ankarada su pahalı adanada arkadaşım var o söyle bazen iki ev beraber kullanıyorlarmış yaz günü sürekli duş alınıyor çamaşır yıkanıyor gelen fatura 25-30

Gözlerim alerjik değil yalnız kalem pek durmuyor akıyor pahalı kalemler de dahil. Ayrıca evet benimde ara ara elim gözüme gider, sürekli tazeleyen bi tipte değilim.

Harcamasız gün bingo
Daha doğrusu harcama yapacak vaktim olmadı, kendimi eve sürüyeceğim

Harcamasız gün bingo
Daha doğrusu harcama yapacak vaktim olmadı, kendimi eve sürüyeceğim
Bende harcama olmaz dıyordım ama sıkmalık portakal katmer ekmek salatalık alırmısın dedi eşim iş çıkısı alacağım sımdı.Yarina nasip artıkKargosu geldi esımın askerî kıyafet istemiş dikim evınden rütbesi degıstı kimlik için foto cekınecek 38lirada ona verdım

Oo hayırlısı olsun, rütbe değişimi size yol-su olarak donecekse giden masrafa acımaz insan

Bugün benim de harcamam 15 lira damacana su oldu sadece. Terfi için tebrikler. Askerlerde terfiler 30 ağustos ta olmuyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…