- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.801
Rujun içindeki kimyasalları sürekli yiyormuş hissi beni çok rahatsız ediyor. Çok beyaz tenli olduğum için de ruj sürmediğim zaman tabuttan çıkmış gelmiş gibi görünüyorumAynı problem bende de var, 1 kez kirpik perması yaptırdım kör gibi 2 saat oturdum bir dahamı tövbe
Arada keyfim gelirse makyaj yapıyorum, en kötü 1 ruj ve allık yetiyor
İçeriklerindeki kimyasallar, yapılan hayvan deneyleri de ayrıca rahatsız olduğum konular. Böyle olunca epeydir makyaj malzemesi satın almadım.Evet iyi çözmüşsün. Benim ürünlerle ilgili alerjik bir durumum yok ondan yana rahatım. Ama son birkaç seferdir dikkatimden kaçmıyor. Odaklanarak çalışınca akıldan çıkabiliyor bende de aynı durum söz konusu :)
Rujun içindeki kimyasalları sürekli yiyormuş hissi beni çok rahatsız ediyor. Çok beyaz tenli olduğum için de ruj sürmediğim zaman tabuttan çıkmış gelmiş gibi görünüyorum
Slm cnm deepliner ı yaptırdıktan sonra kaç sene kullandın ve yaptırırken acıdı mı? Bir de nerede yaptırdın yazar mısın lütfenİçeriklerindeki kimyasallar, yapılan hayvan deneyleri de ayrıca rahatsız olduğum konular. Böyle olunca epeydir makyaj malzemesi satın almadım.
5 sene önce yaptırdım. 4 sene dayanır demişlerdi ama hala kullanıyorum. Yaptırırken acıyor tabi ama ben normal doğum yapıp sonrasında gidince pek etkilenmemiştim. Doğumdaki acıdan sonra diğer acıları bir küçümseme hali geldi bana:)) Özelden yazıyorum.Slm cnm deepliner ı yaptırdıktan sonra kaç sene kullandın ve yaptırırken acıdı mı? Bir de nerede yaptırdın yazar mısın lütfen
21 ocaktan sonraki kullanımlarda indirim olacağına dair mesaj geldi. bu ay belli olacak bakalım Ankara da hep pahalı sukızlar ankarada oturanlar su faturanız ne alemde benim geçen ayla arasında 7 tl fark var sadece yüzde 30 indirim bizim eve uğramadı galiba
Aynen oyle canımSiz çalışmadan mi çok kazanıyorsunuz benim param kıymetli sabahın köründe sıcak yatağımdan çıkıp yollara düşüyorum bir sürü şeyle uğraşıyorum sanki havadan para kazanıyoruz takı meselesi bende de karşılıklıdır
En son gelen su faturamda 7m3 için 56 lira bedel çıktı. Ben de indirimli mi değil mi anlayamadım önümüzdeki ay daha belirgin olur dedim.kızlar ankarada oturanlar su faturanız ne alemde benim geçen ayla arasında 7 tl fark var sadece yüzde 30 indirim bizim eve uğramadı galiba
Ya yalnız çok fena kanıma girdin! Araştıracağım bu konuyuBenim gözlerim küçük o yüzden çok ince bir hat çektirdim ben. Dipliner ben de beceremiyorumNormalde kalemi nasıl çekiyorsam ona çok yakın bir hat yapıldı o yüzden yabancılık çekmedim ben.
öylemiymiş bende diyorum hiç mi indirim yapmadınız geçen ay makinalar bu aya göre daha fazla çalışmıştı gelen fatura normal o zaman evet ankarada su pahalı adanada arkadaşım var o söyle bazen iki ev beraber kullanıyorlarmış yaz günü sürekli duş alınıyor çamaşır yıkanıyor gelen fatura 25-3021 ocaktan sonraki kullanımlarda indirim olacağına dair mesaj geldi. bu ay belli olacak bakalım Ankara da hep pahalı su
Gözlerim alerjik değil yalnız kalem pek durmuyor akıyor pahalı kalemler de dahil. Ayrıca evet benimde ara ara elim gözüme gider, sürekli tazeleyen bi tipte değilim.Benim bazı göz kalemlerine ve rimellere alerjim var. Gözlerimde kızarma ve akma meydana geliyor. Bir de 35 yaşına geldim hala gözümü ovuşturmadan çalışmayı öğrenemedimZor bela makyaj yapıp işe gidiyordum iki dakika sonra zombiye dönüyordum:) Neyse çözdüm şükür.
bende bugün harcama yapmadım yarın mecburen yapacagım yiğenimin doğumgünü var ona bişeyler almam lazımHarcamasız gün bingo
Daha doğrusu harcama yapacak vaktim olmadı, kendimi eve sürüyeceğim
Bende harcama olmaz dıyordım ama sıkmalık portakal katmer ekmek salatalık alırmısın dedi eşim iş çıkısı alacağım sımdı.Yarina nasip artıkHarcamasız gün bingo
Daha doğrusu harcama yapacak vaktim olmadı, kendimi eve sürüyeceğim
Oo hayırlısı olsun, rütbe değişimi size yol-su olarak donecekse giden masrafa acımaz insanBende harcama olmaz dıyordım ama sıkmalık portakal katmer ekmek salatalık alırmısın dedi eşim iş çıkısı alacağım sımdı.Yarina nasip artıkKargosu geldi esımın askerî kıyafet istemiş dikim evınden rütbesi degıstı kimlik için foto cekınecek 38lirada ona verdım
Bugün benim de harcamam 15 lira damacana su oldu sadece. Terfi için tebrikler. Askerlerde terfiler 30 ağustos ta olmuyor muydu?Bende harcama olmaz dıyordım ama sıkmalık portakal katmer ekmek salatalık alırmısın dedi eşim iş çıkısı alacağım sımdı.Yarina nasip artıkKargosu geldi esımın askerî kıyafet istemiş dikim evınden rütbesi degıstı kimlik için foto cekınecek 38lirada ona verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?