Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çalıştığı halde neden çeyrek taktı ki, çok mu düşüktü maaşı saçma. Allah aratmasın da ben ne kardesime ne eşimin kardesine durumun varken çeyrek takıp geçmem

Canım ya iki taraftan da yüzün gülmemiş senin boşver takma kafana elbet bi gören var bunları, umarım kısa zamanda eşinde farkına varır

Canım ya iki taraftan da yüzün gülmemiş senin boşver takma kafana elbet bi gören var bunları, umarım kısa zamanda eşinde farkına varır
Taksam ne degisek o yüzden bende umursamiyorum eşimde farkında ama dile getirmez ne desem hemen üste çıkmaya calışır anasıyla babasıyla kötü olsun istemiyorum bende ama benimde azıcık kıymetimi bilsin inşallah bilir

uyanık aklınca kv bizim düğünde takılanları bize ödetiyor şimdi kendi takacaklarını kızına taktırıyor ki oğlunun borcu ödenmesn kızına gelsin neleri hesaplıyor.benim annemde kıyamam 4 kardeşiz hepsinin takısını eline verdi borçları annem ödüyor.

Çalıştığı halde neden çeyrek taktı ki, çok mu düşüktü maaşı saçma. Allah aratmasın da ben ne kardesime ne eşimin kardesine durumun varken çeyrek takıp geçmem
Yo degıldı ama bızlere gore maaşı dusuktu . Bılemıyorum bende bebekte aynısını yaparım ama düğünde bılezık takacağız her ıkısınede.Sonucta bız ıyı kazanıyorsakta bazı seyler benım ıcın karsılıklıdır

Son düzenleme:
Senın dedıgın sayfayı bulamadım ama makineyle ıclıkofte yapan bırıne denk geldım bızım orada oturuyor. tanesine 2 lıra dedı. Dısı sadece bulgur bende o sekılde sevıyorum ama cok ucuz degıl mı canım , sen aldığın ıcın soruyorum

Evet arkadaşım tüm malzemesi kendinden tanesini 1,5 dan yaptırdı

Siz çalışmadan mi çok kazanıyorsunuz benim param kıymetli sabahın köründe sıcak yatağımdan çıkıp yollara düşüyorum bir sürü şeyle uğraşıyorum sanki havadan para kazanıyoruz takı meselesi bende de karşılıklıdır

Bence de aynısını yap senin bebişinde sana kıymetli, hergun kuzuları bırakıp sabah sabah çıkıyoruz evden emek veriyorsun ki kazancında iyi, ama bazı aileler bunu düşünmüyor onların durumu iyi diyor geçiyor

sirkencubin kaşlarını 5 sene önce yaptırmış ve işlemi tekrarlatmamış bir insan olarak cevaplayayım:)

Benim hamilelikte kaşlarım çok döküldü ve yerlerine yenisi çıkmadı. Ben de uzun araştırmalar sonucu bir yer buldum ve kıl tekniği yöntemi ile kaşlarımı yaptırdım. Hatta gözümün üstüne ince bir dipliner çizgisi ile dudak tonuna çok yakın bir renkte dudak kontürü de yaptırdım. Sonuçtan da çok memnun kaldım.

Kaşlarım açıldı ve bazı yerleri kızardı, ancak çizgiler hala duruyor, dolayısıyla kaş kalemi ile hafif geçince güzel bir görüntü elde ettiğim üçin tekrar para ödemek istemedim.

Dudak ve göz ise olduğu gibi duruyor nerdeyse. Makyaj yapmayı sevmediğim, gözlerimi çalışırken sürekli ovuşturduğum ve çay içerken sürekli ruj yemekten rahatsız olduğum için kurtarıcım oldu bu işlemler. Sabah sadece kaş kalemi, cc krem ve dudak balmı sürüp çıkıyorum.

Bi yer de haklısın ufak seyler için kavga koparmaya gerek yok önemlimolan niyetleri niyetleri iyi olduktan sonra 3e 5e bakılmaz ama yolunacak tavuk gibi görenlerede dur demek lazım. Aynı evde iki kişi çalışıyorsa bence dışarıya gidenlere 2tarafında gonlu olmalı. Buyuk meblaları kastediyorum tabi ufak seylerin lafına değmez. Eltine harçlık olayı bizim cevrede de vardı ama ben çalışıyordum bastan boyle seyler istemiyorum demiştim

Yaptırdığın yeri bir ara öğrenmek isterim. Benim de şimdi önümde gebelik süreci olacak ya; bir kaygım da ya dökülürse ben iyice yoluk tavuk gibi durursam oluyor:)

Deeğliner ve dudak konturu dikkati mi çekti. Acaba yanancılık çeker miyim? Sürekli göz kalemi kullanırım ama deepliner çekemem güzel olabilir aslında

Bana da aile büyüğü harçlık vermeye kalkmıştı ben gerek yok teşekkürler diyip geri çevirmiştim. Bu elti şimdi bizden harçlık alıyor çalışmıyor ama iki gün sonra k biraderin bordrosunu da kuruş kuruş hesaplayabilir o potansiyel var onda:)

Yaptırdığın yeri bir ara öğrenmek isterim. Benim de şimdi önümde gebelik süreci olacak ya; bir kaygım da ya dökülürse ben iyice yoluk tavuk gibi durursam oluyor:)
Tabi özelden yazarım. Hamilelik esnasında yapmıyorlar yalnız. Ben hamileyken gitmiştim. Doğur gel dedi bana:)) Kızım 6 aylıktı gittiğimde.

Deeğliner ve dudak konturu dikkati mi çekti. Acaba yanancılık çeker miyim? Sürekli göz kalemi kullanırım ama deepliner çekemem güzel olabilir aslında
Benim gözlerim küçük o yüzden çok ince bir hat çektirdim ben. Dipliner ben de beceremiyorum Normalde kalemi nasıl çekiyorsam ona çok yakın bir hat yapıldı o yüzden yabancılık çekmedim ben.

Benim gözlerim küçük o yüzden çok ince bir hat çektirdim ben. Dipliner ben de beceremiyorum Normalde kalemi nasıl çekiyorsam ona çok yakın bir hat yapıldı o yüzden yabancılık çekmedim ben.
Ben de çok makyaj yapmam çalışırken gözümü ovuşturabiliyorum son makyaj yaptığımda sanırım gözlerime ağırlık yaptı gün sonu başım ağrıdı ve ertesi günü de baş ağrısı vardı. Ne derece doğru bilmiyorum ancak ben bunu göz kalemi ve maskarayla ilişkilendirdim.

Benim bazı göz kalemlerine ve rimellere alerjim var. Gözlerimde kızarma ve akma meydana geliyor. Bir de 35 yaşına geldim hala gözümü ovuşturmadan çalışmayı öğrenemedim Zor bela makyaj yapıp işe gidiyordum iki dakika sonra zombiye dönüyordum:) Neyse çözdüm şükür.

Evet iyi çözmüşsün. Benim ürünlerle ilgili alerjik bir durumum yok ondan yana rahatım. Ama son birkaç seferdir dikkatimden kaçmıyor. Odaklanarak çalışınca akıldan çıkabiliyor bende de aynı durum söz konusu :)

Aynı problem bende de var, 1 kez kirpik perması yaptırdım kör gibi 2 saat oturdum bir dahamı tövbe
Arada keyfim gelirse makyaj yapıyorum, en kötü 1 ruj ve allık yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…