Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar...

Insan bi sorar sigara temiz atlet lazim mi hatta sormaz direk getirir...
Polemikimsi icin kural ihlali demisler... ilk banimi yedim..hayirli ugurlu olsun...
Ama kim sikayet ettiyse umarim suresiz ban yer
Bugun 16 tl yemek 10 tl su 45 tl de markette harcadim...

Bugün benim de harcamam 15 lira damacana su oldu sadece. Terfi için tebrikler. Askerlerde terfiler 30 ağustos ta olmuyor muydu?
30 Ağustos ama eşim ancak fırsat buldu ztn 3-4ayda bir geliyor izne ekımde geldıgınde kıyafetı yoktu uygun şimdi gelmeden siparıs etmıs bugün geldı ancak kıyafetleri

Hoşgeldın canım

Bugun purecim zulama 1 ata aldım.
Eşime 2 kazak, ogluşa mont bot kazak pantalon kızıma tshirt aldık yemek yedik. Masraflı oldu bugünümüz. Eve gelirken de kantinimizden 4 kg daha ariel dağ esintisi dalin 3lu ıslak mendil, dalin konsantre yumuşatıcı kızıma bir tayt meyve domates salatalık aldık.
Benim küçük lavabo yani depom doldu. Ama uygun fiyatlı görünce dayanamıyorum. Deterjan vs tamam artık un bakliyat filan alacağım biraz.

Sen çalışıyorsun diye harçlık değilse bile hediye verebilirdi bence

Kişinin kendi emeğiyle sahip olduklarına bakıp ,sizin eviniz var size ev vermemize gerek yok diyenlere kızıyorum .
Yakın çevremde de var, ankarada yasarken tek maaşla hem geçinmiş hem memleketinde arsa alıp ev yaptırmış ,
Kardeşi meeketinde babasından kalan evde oturmuş tek maaşı yemiş içmiş sadece .
Şimdi miras konusunda gerginler (anne babanın adil olması gerektiğini düşünüyorum

Evlatcıgım ve beyim yarın gelıyor. Annemde yemegı yedım, hemen eve geldık ufaklıgı yedırdım. Oynadık dagıttık topladık, uyuttum.
Mozaık pasta dıye diye yaptım sonunda, umarım olur kek kalıbına strecledım. Yarın ıcın pızza malz. Hazırladım Halbukı yemek var, ama oglum cumartesi goruntulu aramada gorunce bızede bırak dedi kıyamadım. Bıberı salamı, sucugu zeytını dogradım, ayrı ayrı buzdolabı posetıne bagladım. Bırde mısırı kocanından ayırdım, hersey hazır bı sogan dogranıp pısırılecek ust malzeme. Bak kasarı rendelemedım unutmusum. Kahve ıctım, azıcık olan malyajı temizledim . Eslenecek corapları aldım elıme salona oturdum, ne zor mus ya yalnızlık hıcbıseye tutanamıyorum

Cocukları bırbırıne dusurmeyecek olan anne babadır ama bence kardes abı ablada onemlı. Ben inanmıyorum kı abım babam ona bır ev fazla verse alacagını, napıyosun baba der. Bende almam, herkes bu sagduyuda mı hayır ıste degıl. Bızde benzer bır durum var buarada basta verıldı, sonra alındı.

Sen çalışıyorsun diye harçlık değilse bile hediye verebilirdi bence
Ufak tefek hediyeleşmeler oluyor hep. Misal ben geziyorumdur bir şey görmüşümdür kendime alırken kv ye de alırım ya da o bi şey ısmarlar kendine bir fazla da bize olur. Doğum günleri anneler babalar günleri zaten atlanmaz. Bu ayrıca ek olarak harçlık işte.

Bana da ver

Hos buldum canim... cogu dagilmis ama tatil diye mi acaba...
Ee ilk banimi yedim ondan cabuk donmusumdur... 1 gunluk iste ne zmn 5gune cikiyor sen bilirsin o zaman kidemli olaraktan :)
Ben cok ban yıyorum, ık desem banlıyım bık desem banlıyım bdv konu acarım banlıyım Kızın napıyor canım tatıl nasıl gıdıyor mutlu mu, odev kaktırdılar mı

Kızlar, sabah istanbul yolcusuyuz inş,
Götürmek için kahve, (kahvenin fiatı düşmüş bu arada 35tl olmuş).
Fırında tavuk patates için tavuk 11tl,
Cacık için salatalık ,yoğurt ,ve süt aldık tam miktarı bilmiyorum
Poğaça yaptık taze taze yedik eşim kahvaltıda yer ,az da yola alırız..

Mantar da eklesen ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…