- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.841
Iyi sukur babannede keyifte :) odev var evet... olmaz mi Turkcesini goturdu...Ben cok ban yıyorum, ık desem banlıyım bık desem banlıyım bdv konu acarım banlıyım Kızın napıyor canım tatıl nasıl gıdıyor mutlu mu, odev kaktırdılar mı
Iyi yolculuklar iyi tatiller.Kızlar, sabah istanbul yolcusuyuz inş,
Götürmek için kahve, (kahvenin fiatı düşmüş bu arada 35tl olmuş).
Fırında tavuk patates için tavuk 11tl,
Cacık için salatalık ,yoğurt ,ve süt aldık tam miktarı bilmiyorum
Poğaça yaptık taze taze yedik eşim kahvaltıda yer ,az da yola alırız..
Hoşgeldin:) şaşırdım zaten bana neyse ki çabuk döndünSelam kizlar...
Insan bi sorar sigara temiz atlet lazim mi hatta sormaz direk getirir...
Polemikimsi icin kural ihlali demisler... ilk banimi yedim..hayirli ugurlu olsun...
Ama kim sikayet ettiyse umarim suresiz ban yer
Bugun 16 tl yemek 10 tl su 45 tl de markette harcadim...
Hosbuldum canim:)Hoşgeldin:) şaşırdım zaten bana neyse ki çabuk döndün
Kimisi mali kimisi kardeşliği seçiyor ama en başta yine iş ana babada onların en başta buna müsade etmemeleri lazimCocukları bırbırıne dusurmeyecek olan anne babadır ama bence kardes abı ablada onemlı. Ben inanmıyorum kı abım babam ona bır ev fazla verse alacagını, napıyosun baba der. Bende almam, herkes bu sagduyuda mı hayır ıste degıl. Bızde benzer bır durum var buarada basta verıldı, sonra alındı.
Beş gün ban yiyecek kadar napıyorsun sorması ayıp
Oyu yolculuklar iyi tatiller canım gönlünüzce geçsinKızlar, sabah istanbul yolcusuyuz inş,
Götürmek için kahve, (kahvenin fiatı düşmüş bu arada 35tl olmuş).
Fırında tavuk patates için tavuk 11tl,
Cacık için salatalık ,yoğurt ,ve süt aldık tam miktarı bilmiyorum
Poğaça yaptık taze taze yedik eşim kahvaltıda yer ,az da yola alırız..
1 hafta olan var ceza puanlarin var o arttikca suren artiyor daha ustu var mi bilmiyorum...Beş gün ban yiyecek kadar napıyorsun sorması ayıp
Sagol tesekkurler..Hoşgeldin tekrardancan09e
Purede memlekete gitti galiba yoksa yazardı
Bugün uzun aramalar sonucu kuzu ciğerini bulduk 70 TL idi biz 50 TL'lik aldık eşim ciğeri yaptı yanına bende salata yaptım
Ayran koydum birde
Eşim tatlı almış bir kaç tane onlarda 25 TL tutmuş ufak tefek şeyler de var hatırlamadığım toplamda 100 TL bulmuştur bugünkü harcamalar
Bende Bugün hindi vardı suyyna uzun aradan sonra pirinç pilavı denedim; yapmayı unutmamışım. Bir de bol sarımsaklı tarhana çorbası yaptım. Yarın için de buzlktan taze fasulye pişiyor şu an.Sanırım ben bugun harcama yapmadım:) sanırım diyorum garipsediğimden durumu emin olamıyorımyarının yemeğini yaptım pirinç pilavı, çoban kavurma ayran yaparız turşu çıkarırkz. Kızlara aldığım ayakkabılar geldi çok sevdim haftasonu hm indiriminden önümüzdeki yıla kaban aldım ikisine, mango indiriminden kapmıştım 2tane ama bunlar daha kalın gibiler, gelsinlerde gorelim.
Yaa ciğer fiyatlarını hiç bilmem pahalı değil mi 70tl, senede bir kaç kez bayramdan bayrama yerim aramam hiç. İyi mi oluyormuş kuzu ciğeri? Ya buarada sen hamile değilmiydin, ay karıştırıyorsam kusura bakma lütfen aklımda oyle kalmışHoşgeldin tekrardancan09e
Purede memlekete gitti galiba yoksa yazardı
Bugün uzun aramalar sonucu kuzu ciğerini bulduk 70 TL idi biz 50 TL'lik aldık eşim ciğeri yaptı yanına bende salata yaptım
Ayran koydum birde
Eşim tatlı almış bir kaç tane onlarda 25 TL tutmuş ufak tefek şeyler de var hatırlamadığım toplamda 100 TL bulmuştur bugünkü harcamalar
Ya yok alakam yok diş hekimliği ile, olsam iyi olurmuş ama cevaplamak isterdim merak uyandırdı sorunBende Bugün hindi vardı suyyna uzun aradan sonra pirinç pilavı denedim; yapmayı unutmamışım. Bir de bol sarımsaklı tarhana çorbası yaptım. Yarın için de buzlktan taze fasulye pişiyor şu an.
Sen diş hekimi idin değil mi? Amalgam dolgular hakkında ne düşünüyorsun? İnsanlar büyük önlemlerle çıkarttırıyorlarmış bana biraz abartı gibi geldi.
Hosbuldum canim sagol:)can09e hosgeldin canım. Bidaha gitme :) bugun peynir ve yumurta aldik sadece buna da şükür
Şimdi insanlar diş hekimine gidip dolgu yaptırırken özellikle amalgam olmasın şekerim diyorlar malum amalgam civa içerikli ya. Ama amalgam dolguların en dayanıklısıdır alternatifler o kadar sağlam değil diye biliyorumYa yok alakam yok diş hekimliği ile, olsam iyi olurmuş ama cevaplamak isterdim merak uyandırdı sorun
Evet canım hamileyimYaa ciğer fiyatlarını hiç bilmem pahalı değil mi 70tl, senede bir kaç kez bayramdan bayrama yerim aramam hiç. İyi mi oluyormuş kuzu ciğeri? Ya buarada sen hamile değilmiydin, ay karıştırıyorsam kusura bakma lütfen aklımda oyle kalmış
Eafiyet olsun ozaman bebişe de yarar inş:) hamile iken pek önerilmiyordu sanırım bi araştır yine de, aşerdi isen o baska tabiEvet canım hamileyim
Normalde de çok severim eskiden ciğer etten ucuz olurdu şimdi eti sollamis kurbandan 2 poşet vardı yaptım şimdi canım istedi babam kansizim diye sürekli alırdı eve ben yiyeyim diye o yüzden seviyorum hala kansizlik var canım ondan da istiyor olabilir oğluma doğum yaptıktan sonra da böyle istemiştim
Ama bulması zor dünden beri arıyoruz en sonunda bulduk çok yer gezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?