Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben cok ban yıyorum, ık desem banlıyım bık desem banlıyım bdv konu acarım banlıyım Kızın napıyor canım tatıl nasıl gıdıyor mutlu mu, odev kaktırdılar mı
Iyi sukur babannede keyifte :) odev var evet... olmaz mi Turkcesini goturdu...
Sizinkiler de donuyormus.. Allah kavustursun canim.

Iyi yolculuklar iyi tatiller.

Hoşgeldin:) şaşırdım zaten bana neyse ki çabuk döndün

Kimisi mali kimisi kardeşliği seçiyor ama en başta yine iş ana babada onların en başta buna müsade etmemeleri lazim

Sanırım ben bugun harcama yapmadım:) sanırım diyorum garipsediğimden durumu emin olamıyorım yarının yemeğini yaptım pirinç pilavı, çoban kavurma ayran yaparız turşu çıkarırkz. Kızlara aldığım ayakkabılar geldi çok sevdimhaftasonu hm indiriminden önümüzdeki yıla kaban aldım ikisine, mango indiriminden kapmıştım 2tane ama bunlar daha kalın gibiler, gelsinlerde gorelim.

Hoşgeldin tekrardan can09e
Purede memlekete gitti galiba yoksa yazardı
Bugün uzun aramalar sonucu kuzu ciğerini bulduk 70 TL idi biz 50 TL'lik aldık eşim ciğeri yaptı yanına bende salata yaptım
Ayran koydum birde
Eşim tatlı almış bir kaç tane onlarda 25 TL tutmuş ufak tefek şeyler de var hatırlamadığım toplamda 100 TL bulmuştur bugünkü harcamalar

Oyu yolculuklar iyi tatiller canım gönlünüzce geçsin

Sagol tesekkurler..
Senin canin mi cektiydi kuzu cigeri.. afiyet bal olsun kan olsun...

Bende Bugün hindi vardı suyyna uzun aradan sonra pirinç pilavı denedim; yapmayı unutmamışım. Bir de bol sarımsaklı tarhana çorbası yaptım. Yarın için de buzlktan taze fasulye pişiyor şu an.
Sen diş hekimi idin değil mi? Amalgam dolgular hakkında ne düşünüyorsun? İnsanlar büyük önlemlerle çıkarttırıyorlarmış bana biraz abartı gibi geldi.

Yaa ciğer fiyatlarını hiç bilmem pahalı değil mi 70tl, senede bir kaç kez bayramdan bayrama yerim aramam hiç. İyi mi oluyormuş kuzu ciğeri? Ya buarada sen hamile değilmiydin, ay karıştırıyorsam kusura bakma lütfen aklımda oyle kalmış

Ya yok alakam yok diş hekimliği ile, olsam iyi olurmuş ama cevaplamak isterdim merak uyandırdı sorun

Bugun menemen yaptim yarin sultan kebabı ( cok basit gorunuyor ) yapicam ilk defa deniycem yanina kremali makarna düşünüyorum

Ya yok alakam yok diş hekimliği ile, olsam iyi olurmuş ama cevaplamak isterdim merak uyandırdı sorun
Şimdi insanlar diş hekimine gidip dolgu yaptırırken özellikle amalgam olmasın şekerim diyorlar malum amalgam civa içerikli ya. Ama amalgam dolguların en dayanıklısıdır alternatifler o kadar sağlam değil diye biliyorum

Evet canım hamileyim
Normalde de çok severim eskiden ciğer etten ucuz olurdu şimdi eti sollamis kurbandan 2 poşet vardı yaptım şimdi canım istedi babam kansizim diye sürekli alırdı eve ben yiyeyim diye o yüzden seviyorum hala kansizlik var canım ondan da istiyor olabilir oğluma doğum yaptıktan sonra da böyle istemiştim
Ama bulması zor dünden beri arıyoruz en sonunda bulduk çok yer gezdik

Eafiyet olsun ozaman bebişe de yarar inş:) hamile iken pek önerilmiyordu sanırım bi araştır yine de, aşerdi isen o baska tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…