Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar kızlar
Oglumun ust dışı patlamak uzere bunla alakalımıdır bılmem gece boyu uyurken ağladı, en son yanına yattım korktuğunu düşünerek bır uyumuşum servıs saatıne 20 dk kala uyandım. Gıyındım , bebısı gıydırdım yatakları topladım hemen çıktım evden . Bu aksam buyuk gun benım ıcın malum yataklar acık vazıyette karşılamak ıstemedım buyuklerı :)

Buarada dun 5.5 lıra harcadım.
bugun yemek alacaktım yanıma ama sabah gec kalınca onuda hazırlamadığım ıcın alamadım .

Günaydın..Bugün sıfır harcama olucak ama dün harcanan şampuan,kağıt havlu,tuvalet kağıdı,buzdolabı poşeti,yoğurt,bulaşık deterjanı gibi şeylere 130 verdik.
Yemek yapılıcak,buzdolabını gözden geçirip olası misafirlere hazırlık yapılacak ama önce bir yatak keyfi

Canım çok pizza istedi oğlanda sevıyor eşime yapalımmı dedım olur dedı.Ama hamuru sen mayalayacaksın dedım Yapabılırmiyim dedi tarif ederim ben gelmeden yarım saat önce yoğurursun dedımBende gittiğimde yaparım hemen bakalım nasıl bir iş çıkacak

Gunaydın ya Bugun bende çok geçmkaldım, cay demlemedim hemen hazırlanıp çıktık kahvaltılık aldım yanına poğaça alıp iş yerinde yapacağım kahvaltıyı. HAdi gozun aydın bugun mu geliyor seninkiler:)

Ya yanımda olsa okadar yardımcı ki bana Allah razı olsunÇocukla ilgilenir herseye yardım eder şu 1.5yıl su gibi akıp geçsin inş. Dünde dip köşe temizliğimi yaptı
günaydııınnlaaar

maşallah size canım.. çok mutlu oldum valla .. inşallah zaman çabuk geçsin ama yaşlanmayın

Valla hala kendıme gelemedim neden bılmıyorum , çokta uykusuz sayılmam ama aptal gıbıyım.
Bende sabah ısyerınde kahvaltı ettım ama hıcc kesmedı.
Afıyet olsun sana.
Benımkıler 1 gıbı cıkacalarmıs yola, 5 gıbı en gec evde olurlar dıye düşünüyorum .
Mozaık pastacılar, yemedne ne kadar once çıkarmam lazım. Baya cok bısı oldu buzlukta kalmaya devam etse bozulur mu?

Bugunde pizza gunu oyleyse.
Of ben hıc onu yapmaya uğraşamam 3 tane ekmek hamuru aldırırım fırından tamam

hayırlı olsun yeni rütbesi

mozaik pastayı nasıl yapıyorsun ben istediğim gibi bir mozaik pasta yapamıyorum ya... tarifin var mı? yani verir misin :)
buzlukta dursun yiyceniz zaman çıkartırsın gerisini..bir şey olmaz sanırım..

netim btti telefondan giremedim akşam o yüzden görmedim canım geldiğini hoşgeldin

V
mozaik pastayı nasıl yapıyorsun ben istediğim gibi bir mozaik pasta yapamıyorum ya... tarifin var mı? yani verir misin :)
buzlukta dursun yiyceniz zaman çıkartırsın gerisini..bir şey olmaz sanırım..
Valla canım bende ılk kez yaptım , kızlar sık sık yapınca ılgımı cektı . Ben su tariften yaptım .

½ bardak şeker
½ bardak süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1,5 çorba kaşığı kakao
1,5 paket sade pötibör bisküvi
½ yumurta

2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın. Devamlı karıştırarak tereyağının erimesini sağlayın. Bu aşamada hem kakaoyu hemde tereyağını ocak üzerinde fazla tutmamak önemli aksi takdirde yanabilirler. Ardından ½ bardak sütü ve şekeri ilave edip şeker tüm malzemeler birbirine geçinceye kadar karıştırmaya devam edin. Dilerseniz damak tadınıza göre şekeri biraz daha az tutabilirsiniz. Kakaolu karışımı ocaktan aldıktan sonra bisküvilerin çok fazla erimemesi için oda sıcaklığına getirmeniz gerek. Oda sıcaklığına gelmiş kakaolu karışıma yarım yumurtayı çırpın ve ilave edin. Aynı tencerenin içerisine 1,5 paket pötibör bisküviyi gelişigüzel kırın. Tüm malzemeleri iyice birbirine yedirene kadar karıştırın. Mozaik pastanızı isterseniz tek parça halinde yağlı kağıda ya da küçük porsiyonlar elde etmek isterseniz buzdolabı poşeti ile kapladığınız buz kalıplarına yerleştirerek, dondurduktan sonra servis edebilirsiniz.

Sizler buzluğa neler atıyorsunuz?
Poğaca begenmıyorum ben buzluktan . 2 kılo börek sardım attım yokluklarında . Bırde mozaık pastayı koydum 3 dılım anca yerız. Kek fılanda güzel oluyor ama genelde atmalık kalmıyor

günaydın kızlar yiğenimi yemeğe götürcem bugün aslında harçlık vercektim kendi istediğini yesin diye öğlen belli olur beraber yiyelim dedi

Bugunde pizza gunu oyleyse.
Of ben hıc onu yapmaya uğraşamam 3 tane ekmek hamuru aldırırım fırından tamam
Ya ben işten çık çocuğu al 6da evde oluyorum hamur kalmaz fırında öğlen alsam buZdolabına koysak bir saat önce çıkarsak olurmu nedersin öğlen eve yemeğe gidecegım eşimle kahvaltı ediyoruz öğlenlerıÖğlen bulursam bıraksam dedim ama bilemedim

ben yumurta koymuyordum ondan mı istediğim gibi olmuyor acaba? 1/2 yumurta dediği sadece sarısını mı alıyor tabakta o mu vardı sadece...
sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…