- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.861
Gunaydın ya Bugun bende çok geçmkaldım, cay demlemedim hemen hazırlanıp çıktık kahvaltılık aldım yanına poğaça alıp iş yerinde yapacağım kahvaltıyı. HAdi gozun aydın bugun mu geliyor seninkiler:)Günaydınlar kızlar
Oglumun ust dışı patlamak uzere bunla alakalımıdır bılmem gece boyu uyurken ağladı, en son yanına yattım korktuğunu düşünerek bır uyumuşum servıs saatıne 20 dk kala uyandım. Gıyındım , bebısı gıydırdım yatakları topladım hemen çıktım evden . Bu aksam buyuk gun benım ıcın malum yataklar acık vazıyette karşılamak ıstemedım buyuklerı :)
Buarada dun 5.5 lıra harcadım.
bugun yemek alacaktım yanıma ama sabah gec kalınca onuda hazırlamadığım ıcın alamadım .
Alkışlar eşine ozamanCanım çok pizza istedi oğlanda sevıyor eşime yapalımmı dedım olur dedı.Ama hamuru sen mayalayacaksın dedımYapabılırmiyim dedi tarif ederim ben gelmeden yarım saat önce yoğurursun dedım Bende gittiğimde yaparım hemen bakalım nasıl bir iş çıkacak
Ya yanımda olsa okadar yardımcı ki bana Allah razı olsunAlkışlar eşine ozaman
günaydııınnlaaarYa yanımda olsa okadar yardımcı ki bana Allah razı olsunÇocukla ilgilenir herseye yardım eder şu 1.5yıl su gibi akıp geçsin inş. Dünde dip köşe temizliğimi yaptı
Valla hala kendıme gelemedim neden bılmıyorum , çokta uykusuz sayılmam ama aptal gıbıyım.Gunaydın ya Bugun bende çok geçmkaldım, cay demlemedim hemen hazırlanıp çıktık kahvaltılık aldım yanına poğaça alıp iş yerinde yapacağım kahvaltıyı. HAdi gozun aydın bugun mu geliyor seninkiler:)
Bugunde pizza gunu oyleyse.Canım çok pizza istedi oğlanda sevıyor eşime yapalımmı dedım olur dedı.Ama hamuru sen mayalayacaksın dedımYapabılırmiyim dedi tarif ederim ben gelmeden yarım saat önce yoğurursun dedım Bende gittiğimde yaparım hemen bakalım nasıl bir iş çıkacak
hayırlı olsun yeni rütbesiBende harcama olmaz dıyordım ama sıkmalık portakal katmer ekmek salatalık alırmısın dedi eşim iş çıkısı alacağım sımdı.Yarina nasip artıkKargosu geldi esımın askerî kıyafet istemiş dikim evınden rütbesi degıstı kimlik için foto cekınecek 38lirada ona verdım
mozaik pastayı nasıl yapıyorsun ben istediğim gibi bir mozaik pasta yapamıyorum ya... tarifin var mı? yani verir misin :)Valla hala kendıme gelemedim neden bılmıyorum , çokta uykusuz sayılmam ama aptal gıbıyım.
Bende sabah ısyerınde kahvaltı ettım ama hıcc kesmedı.
Afıyet olsun sana.
Benımkıler 1 gıbı cıkacalarmıs yola, 5 gıbı en gec evde olurlar dıye düşünüyorum .
Mozaık pastacılar, yemedne ne kadar once çıkarmam lazım. Baya cok bısı oldu buzlukta kalmaya devam etse bozulur mu?
netim btti telefondan giremedim akşam o yüzden görmedim canım geldiğini hoşgeldinSelam kizlar...
Insan bi sorar sigara temiz atlet lazim mi hatta sormaz direk getirir...
Polemikimsi icin kural ihlali demisler... ilk banimi yedim..hayirli ugurlu olsun...
Ama kim sikayet ettiyse umarim suresiz ban yer
Bugun 16 tl yemek 10 tl su 45 tl de markette harcadim...
canım sağol o işin şakası hoşbuldum:)netim btti telefondan giremedim akşam o yüzden görmedim canım geldiğini hoşgeldin
Valla canım bende ılk kez yaptım , kızlar sık sık yapınca ılgımı cektı . Ben su tariften yaptım .mozaik pastayı nasıl yapıyorsun ben istediğim gibi bir mozaik pasta yapamıyorum ya... tarifin var mı? yani verir misin :)
buzlukta dursun yiyceniz zaman çıkartırsın gerisini..bir şey olmaz sanırım..
Ya ben işten çık çocuğu al 6da evde oluyorum hamur kalmaz fırında öğlen alsam buZdolabına koysak bir saat önce çıkarsak olurmu nedersin öğlen eve yemeğe gidecegım eşimle kahvaltı ediyoruz öğlenlerıBugunde pizza gunu oyleyse.
Of ben hıc onu yapmaya uğraşamam 3 tane ekmek hamuru aldırırım fırından tamam
Sağol canımhayırlı olsun yeni rütbesi
ben yumurta koymuyordum ondan mı istediğim gibi olmuyor acaba? 1/2 yumurta dediği sadece sarısını mı alıyor tabakta o mu vardı sadece...V Valla canım bende ılk kez yaptım , kızlar sık sık yapınca ılgımı cektı . Ben su tariften yaptım .
½ bardak şeker
½ bardak süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1,5 çorba kaşığı kakao
1,5 paket sade pötibör bisküvi
½ yumurta
2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın. Devamlı karıştırarak tereyağının erimesini sağlayın. Bu aşamada hem kakaoyu hemde tereyağını ocak üzerinde fazla tutmamak önemli aksi takdirde yanabilirler. Ardından ½ bardak sütü ve şekeri ilave edip şeker tüm malzemeler birbirine geçinceye kadar karıştırmaya devam edin. Dilerseniz damak tadınıza göre şekeri biraz daha az tutabilirsiniz. Kakaolu karışımı ocaktan aldıktan sonra bisküvilerin çok fazla erimemesi için oda sıcaklığına getirmeniz gerek. Oda sıcaklığına gelmiş kakaolu karışıma yarım yumurtayı çırpın ve ilave edin. Aynı tencerenin içerisine 1,5 paket pötibör bisküviyi gelişigüzel kırın. Tüm malzemeleri iyice birbirine yedirene kadar karıştırın. Mozaik pastanızı isterseniz tek parça halinde yağlı kağıda ya da küçük porsiyonlar elde etmek isterseniz buzdolabı poşeti ile kapladığınız buz kalıplarına yerleştirerek, dondurduktan sonra servis edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?