- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.881
kışlıklarım var (fasulye bezelye dolmalık biber vs) ekstra olarak y.mercimek k.fasulye haşlayıp atıyorum... dondurma peynir tereyağ... kalan pide bazlama şebit vs... dediğin gibi poğaca falan kalmıyor buzlukluk:)) hee bir de sigara böreği sarıp atıyorum...Sizler buzluğa neler atıyorsunuz?
Poğaca begenmıyorum ben buzluktan . 2 kılo börek sardım attım yokluklarında . Bırde mozaık pastayı koydum 3 dılım anca yerız. Kek fılanda güzel oluyor ama genelde atmalık kalmıyor
Benim de buzluğa kalmıyordu. 2 gün önce 2 ölçekten yapıp öyle attım buzluğa canım iyi oluyor.Sizler buzluğa neler atıyorsunuz?
Poğaca begenmıyorum ben buzluktan . 2 kılo börek sardım attım yokluklarında . Bırde mozaık pastayı koydum 3 dılım anca yerız. Kek fılanda güzel oluyor ama genelde atmalık kalmıyor
Bende oglen aldıracağım hamuru canım , bızım fırında hep oluyor aslında bekledıgınde da güzel kabarıyor hatta annem 2 saat once tepsiye yay o sekılde beklesın dıyor. 3 hamur bır tepısye cok geliyor ama 2 de cok ınce oluyor yırtılıyor .Ya ben işten çık çocuğu al 6da evde oluyorum hamur kalmaz fırında öğlen alsam buZdolabına koysak bir saat önce çıkarsak olurmu nedersin öğlen eve yemeğe gidecegım eşimle kahvaltı ediyoruz öğlenlerıÖğlen bulursam bıraksam dedim ama bilemedim
Büyük yuvarlak borcama yapsam 1tane yetermı acaba?ben öğlen alayım evde beklesın ozaman.Son 1saat kala eşim yayar tepsıye birazda öyle bekler.Kare fırın tepsisine yapıyorsun değilmi?cok kalın sevmiyoruz biz çok incede olmaz bakalım 2tane alıp tepsıye yapayım.Öglen bulurum inş hamurBende oglen aldıracağım hamuru canım , bızım fırında hep oluyor aslında bekledıgınde da güzel kabarıyor hatta annem 2 saat once tepsiye yay o sekılde beklesın dıyor. 3 hamur bır tepısye cok geliyor ama 2 de cok ınce oluyor yırtılıyor .
1 tane yuvarlak borcama normal geliyor ama bıze yetmıyorBüyük yuvarlak borcama yapsam 1tane yetermı acaba?ben öğlen alayım evde beklesın ozaman.Son 1saat kala eşim yayar tepsıye birazda öyle bekler.Kare fırın tepsisine yapıyorsun değilmi?cok kalın sevmiyoruz biz çok incede olmaz bakalım 2tane alıp tepsıye yapayım.Öglen bulurum inş hamur
Bize yeter aslında büyük yuvarlak borcam yada kare derin borcam.Kalanı soka atıyorum ben ondan büyük tepesiyle yapıyordum.Üzerine Mısır sucuk domates kasar zeytın kekık koycm.Ben hamuru yayınca üzerine ketçap dokuyorum onla kaplıyorum vur tanıdıkta yedım çok güzeldi1 tane yuvarlak borcama normal geliyor ama bıze yetmıyor
Ben kare fırın tepsısıne 3 taneden yapıyorum 2 az 3 cok hesabıbazen yarısını bolup yuvarlak kucuk borcam var klasıgın bır kucugu onada yapabılıyorum tamamen vaktime bağlı
uzerıne ne koyacaksın?
Ben cumartesı gunu kendıme dıkdortgen borcamda yaptım 2 hamurla.Bize yeter aslında büyük yuvarlak borcam yada kare derin borcam.Kalanı soka atıyorum ben ondan büyük tepesiyle yapıyordum.Üzerine Mısır sucuk domates kasar zeytın kekık koycm.Ben hamuru yayınca üzerine ketçap dokuyorum onla kaplıyorum vur tanıdıkta yedım çok güzeldiketçap kaplayıp ketcabın üzerıne kekık ekıp malzemeleri doseyıp atıyorum fırına
BekliyorumBen cumartesı gunu kendıme dıkdortgen borcamda yaptım 2 hamurla.
ben uzerını bıraz farklı yapıyorum galıba kekık yakışıyor mu?
Ben soğan kırmızı bıber yesıl bıber zeytın mısır sucuk salam hazırladım uzerıne. hepsını kavurcagım hafiften . Domates sosu ve az salca koyuyorum bır cay bardağı suyla bır kere kaynatıyorum ve suyunu cektırmeden uzeırne yayıyorum . Dur sana ozelden gecen kı pızzanın resmını atayım. ust malzeme bıraz bol ıdı . döke saca yedım :)
İçim kıyıldı ah ahBekliyorum
sen napyosun bu aksamben kekiksiz istiyorum zevk meselesi tabi:)okyonus
Ben poaca atıyorum esim giderken goturuyo canim ben seviyorum bi fark gormedim. Borek sarıyorum kek oglum icin atiyodum şekersiz yapıp. Simdi kalmiyo dediğin gibi. Bide şekerpare yaptığımda atıyorum serbetlemeden o da güzel oluyo kurabiye atıyorumSizler buzluğa neler atıyorsunuz?
Aksine canım kansizliga iyi geldiği için öneriliyorEafiyet olsun ozaman bebişe de yarar inş:) hamile iken pek önerilmiyordu sanırım bi araştır yine de, aşerdi isen o baska tabi
Ben poaca atıyorum esim giderken goturuyo canim ben seviyorum bi fark gormedim. Borek sarıyorum kek oglum icin atiyodum şekersiz yapıp. Simdi kalmiyo dediğin gibi. Bide şekerpare yaptığımda atıyorum serbetlemeden o da güzel oluyo kurabiye atıyorum
kuru fasulye pilavı dün akşam da yedik bitirdik.. yufka aldıydım dün gözleme yapıcam... belki kv. ye yıkılabiliriz :)sen napyosun bu aksam
hayrınız mubarek olsun Rabbim bereket versin evlerimize daha çok yapalım ınsAllahKizlarrr topikdaslarr merhabalar.
Biz memlekete geldik. Tezcanli esim iznini baslatmis. Bana da kisa bir sure once habe r etti. Bende toparlandim. Valizleri hazirladim. Evi temizledim. Bozulacak sebze meyve ve yogurdumu bakicimiza verdim.
Sonra avmye ugradik. Gorumcelerin cocuklarina kv ve anneme hediyeler aldik.
Esime birkac parca pantolon ve üst aldik.
Eve de birkac parca stokluk aldim fiyatlar guzeldi.
Mesela 550ml dove 9.95
2li 75ml colgate 15tl ... bunlari da stoklamis oldum.
Avm de 900 küsür gitti.
Depomuz full du zaten yola koyulduk.
Yolda kaburgaci gorduk. Esim 2 kilo yedi210da orda gitti.
Aksam memleketteydik.
Hos bes yemek derkenn bakamadim buraya.
Sabah gittiler adaklik kurbanlari aldilar.
1 oglan icin akike
1 malvarligimiz icin
1 yurtdisi gorevi icin
1de benim vardi.
4 adet küçükbaş 4 bine bagladik isi.
3ü oldugu gibi gercekten ihtiyac sahibi kisilere dagitildi .
1 akike eve getirdik. Aksama kavurma yapilacak eşimin halalari ve dayilari çağirildi. Onlara ikram edecegiz.
Bir kismini da benim aileme.
Allah kabul etsinicim huzurlu.
6bin butce ayirmistim zaten. 1000 tl gibi bi miktar kaldi.
Bekledigim para vardi o geldi 250 dolar aldim 5.36dan attim birikime
Maas farkim yatmamis henuz. Onu da burda bi ogrenciye verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?