Bugün ne aldin kaç tl harcadin

allah kabul etsin adaklarınızı kurbanlarınızı bende ufak kızıma akika kesmedik daha

Merak ettik seni.Allah kabul etsin adaklarınızı. Kaç gün izniniz?Oğlanda mutludur gezıyor diye

Şekerpareyi nasıl atıyorsun? Çıkarınca serbeti nasıl dokuyorsun? Normalde tatlı sıcak şerbet soğuk yapıyorum ben ama buzluktan çıkınca serbet mi sıcak olmalı

Bende dun 1kilo kıymadan kofte yspıp attım buzluga

Slm bayanlar ayın 12 sinde doğa kolejinin bursluluk sınavına girmişti bugün eşim bakmış puanına 476 almış sonra yanlislarini öğrenmek istiyorum diye aramış göndermişler karnesini 3 yanlışı varmış 2 matematik 1 fen mutlaka gelin görüşelim diyorlarmış geçen senede güzel puan almıştı %80 burs vermişlerdi bu yıl tayinciyiz buradaki okulla görüşmemizin anlamı yok gibi geliyor

Masallah

Maşalllah kuzuya. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama vermemeniz isabet olmuş. Burdakilerde eğitim mezunu çalıştırmıyorlar öğretmen maaşları asgari ücretin çok az üstü sigortaları da sıkıntılı diye biliyorum.

Masallah canım , kaçıncı sınıf?

Masallah
Takdir ettim . Basarilari daim olsun. Darisi ogluma olsun

Merak ettik seni.Allah kabul etsin adaklarınızı. Kaç gün izniniz?Oğlanda mutludur gezıyor diye
Hemde nasil mutlu.
Banyo yaptirdim simdi hepsini.
Kapida sira oldular
Ben banyo yaptirip havluya sarip gonderiyorum hala giydiriyor babaanne sac tariyor süper bir atmosfer
Belim agridi yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…