- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.921
maşallah kızına çok güzel puanı yinede görüşün bence tayinci oldugunuzu anlatın gideceğiniz ilde şubesi varsa orda geçerli olacaksa düşünebilirsiniz yalnız parayı gideceğiniz yerde ödemek şartınıda konuşun derim.Slm bayanlar ayın 12 sinde doğa kolejinin bursluluk sınavına girmişti bugün eşim bakmış puanına 476 almış sonra yanlislarini öğrenmek istiyorum diye aramış göndermişler karnesini 3 yanlışı varmış 2 matematik 1 fen mutlaka gelin görüşelim diyorlarmış geçen senede güzel puan almıştı %80 burs vermişlerdi bu yıl tayinciyiz buradaki okulla görüşmemizin anlamı yok gibi geliyor
Keki pişirip soğuduğunda atıyorum. Içinde yumurta olmayan kurabiyelerin hepsini atıyorum canımkeki pişiridkten sonra direk atıyormusunuz hangı kurabıyelerı atıyorsunuz brıde
çok güzel bende kızlarımla yiğenlerime öyle yapıyorum annem yıkarsa ben giydiriyorum ben yıkarsam annem giydiriyor.çokta mutlu oluyor çocuklar sıraya giiriyorlar saçları taranırken :)Hemde nasil mutlu.
Banyo yaptirdim simdi hepsini.
Kapida sira oldular
Ben banyo yaptirip havluya sarip gonderiyorum hala giydiriyor babaanne sac tariyorsüper bir atmosfer
Belim agridi yalniz
Allah kabul etsin canım bi kaç gün de evinde dinlenirsin insallah
5. Sınıf karnesi de çok güzeldi matematik ortalaması 96.6 türkçe ortalaması 98.6 diğer dersleri 100 hepimizin çocukları güzel okusunlar inşallahMasallah canım , kaçıncı sınıf?
Maşalllah kuzuya. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama vermemeniz isabet olmuş. Burdakilerde eğitim mezunu çalıştırmıyorlar öğretmen maaşları asgari ücretin çok az üstü sigortaları da sıkıntılı diye biliyorum.
Amin inşallah canım hepimizin evlatları istedikleri gibi mutlu olucakları işleri olsunMasallah
Takdir ettim . Basarilari daim olsun. Darisi ogluma olsun
Belki gidip görüşürüz dediğiniz gibi %kaç burs veriyorlar bu puana onu merak ediyorum geçen sene %80 vermişlerdi bizden %20lik eğitim bedeli +yol+yemek 16 bin istemişlerdimaşallah kızına çok güzel puanı yinede görüşün bence tayinci oldugunuzu anlatın gideceğiniz ilde şubesi varsa orda geçerli olacaksa düşünebilirsiniz yalnız parayı gideceğiniz yerde ödemek şartınıda konuşun derim.
Cıddımısın?Belki gidip görüşürüz dediğiniz gibi %kaç burs veriyorlar bu puana onu merak ediyorum geçen sene %80 vermişlerdi bizden %20lik eğitim bedeli +yol+yemek 16 bin istemişlerdi
İçli köfte dedınız benı can evimden vurdunuz. Bende hafta sonu tanıştığım kadından 15 tane alıp dolaba atmayı düşünüyorum bakalım .Buzluğa atmalik yaklaşık 30 içli köfte,bir o kadar poğaça hazırladım,koydum.Ani misafirlere hazırım.
Ispanaklı börek ve sarma da hazirlayabilirsem ooh keyif
çok değil mi normalde 23-25 falan diyorlardıBelki gidip görüşürüz dediğiniz gibi %kaç burs veriyorlar bu puana onu merak ediyorum geçen sene %80 vermişlerdi bizden %20lik eğitim bedeli +yol+yemek 16 bin istemişlerdi
Içli köfteyi sen mi yaptin canım masallah :)Buzluğa atmalik yaklaşık 30 içli köfte,bir o kadar poğaça hazırladım,koydum.Ani misafirlere hazırım.
Ispanaklı börek ve sarma da hazirlayabilirsem ooh keyif
hadı ya masallahhh. Nerelısın nasıl yapmayı ogrendın. Oyle sak dıye yapılıyor mu bu meret yahuBende bu sayfadaki içinde buzluk geçen cümleleri okudukça boş durmayayim dedim
Yemek programı işi çok iyi oluyor ya,benim çok nadir önceden düşünüp yapmam
Şehirden şehire degisiyordur belki fiyatlar seferihisara en yakın güzelbahçe kampüsü %20 eğitim bedeli 9 bin istemişlerdi diye hatirliyorum geri kalanda yemek ve yol ücretiCıddımısın?
Acaba bu formalıte mı cunku doğanın fıyatları tas çatlasın 25 bın fılan dıye bılıyorum ben .
Oda tas çatlasın yanı seferıhısar merkezde de degıl bıldıgım kadarıyla.
Buarada kzıının ortalamaları cok güzel maşallah maşallah bızede versın allah ınsallah. Seneye 5.sınıfız bakalım
Teşekkür ederiim canimIçli köfteyi sen mi yaptin canım masallah :)
Baya bi vaktimi aldı ama yemekli bir misafir olsa ortaya koyacağım şey konusunda sıkıntı cekmektense varsın zamanım gitsin dedim canimhadı ya masallahhh. Nerelısın nasıl yapmayı ogrendın. Oyle sak dıye yapılıyor mu bu meret yahu
Benım zaten ıclı köfte ıle tanışmam da surada 2 sene fılan
Bilmiyorum ki 9 bin eğitim 3.5 yol 3.5 da yemek istemislerdi bu yıl nasıl acaba merak ediyorum bu yıl herşeye zam daha fazla geldiçok değil mi normalde 23-25 falan diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?