Bugün ne aldin kaç tl harcadin

maşallah kızına çok güzel puanı yinede görüşün bence tayinci oldugunuzu anlatın gideceğiniz ilde şubesi varsa orda geçerli olacaksa düşünebilirsiniz yalnız parayı gideceğiniz yerde ödemek şartınıda konuşun derim.

Hemde nasil mutlu.
Banyo yaptirdim simdi hepsini.
Kapida sira oldular
Ben banyo yaptirip havluya sarip gonderiyorum hala giydiriyor babaanne sac tariyor süper bir atmosfer
Belim agridi yalniz
çok güzel bende kızlarımla yiğenlerime öyle yapıyorum annem yıkarsa ben giydiriyorum ben yıkarsam annem giydiriyor.çokta mutlu oluyor çocuklar sıraya giiriyorlar saçları taranırken :)

Çok teşekkürler izmir seferihisardayız vallah vermemekte iyimi yaptık bilmiyorum kızım çok iyi bir öğrenci güzel yönlendirip iyi bir eğitim almasını istiyoruz ama 1.sınıfa giden bir kızım daha var ben çalışmıyorum o da iyi bir öğrenci olursa 2sini bir özele gönderemem oyuzden devlet okulu artı ingilizce geliştirerek bişeyler yapmaya calisicaz eşimle

Belki gidip görüşürüz dediğiniz gibi %kaç burs veriyorlar bu puana onu merak ediyorum geçen sene %80 vermişlerdi bizden %20lik eğitim bedeli +yol+yemek 16 bin istemişlerdi

Belki gidip görüşürüz dediğiniz gibi %kaç burs veriyorlar bu puana onu merak ediyorum geçen sene %80 vermişlerdi bizden %20lik eğitim bedeli +yol+yemek 16 bin istemişlerdi
Cıddımısın?
Acaba bu formalıte mı cunku doğanın fıyatları tas çatlasın 25 bın fılan dıye bılıyorum ben .
Oda tas çatlasın yanı seferıhısar merkezde de degıl bıldıgım kadarıyla.
Buarada kzıının ortalamaları cok güzel maşallah maşallah bızede versın allah ınsallah. Seneye 5.sınıfız bakalım

Buzluğa atmalik yaklaşık 30 içli köfte,bir o kadar poğaça hazırladım,koydum.Ani misafirlere hazırım.

Ispanaklı börek ve sarma da hazirlayabilirsem ooh keyif
İçli köfte dedınız benı can evimden vurdunuz. Bende hafta sonu tanıştığım kadından 15 tane alıp dolaba atmayı düşünüyorum bakalım .
Ben sımdı pazar gününe kadar yemek programı yaptım
Alınacak lıstesı yaptım gıda dışı
Gıda yı hafta ıcı toparlıyacagım .

Bende bu sayfadaki içinde buzluk geçen cümleleri okudukça boş durmayayim dedim
Yemek programı işi çok iyi oluyor ya,benim çok nadir önceden düşünüp yapmam
hadı ya masallahhh. Nerelısın nasıl yapmayı ogrendın. Oyle sak dıye yapılıyor mu bu meret yahu
Benım zaten ıclı köfte ıle tanışmam da surada 2 sene fılan

Şehirden şehire degisiyordur belki fiyatlar seferihisara en yakın güzelbahçe kampüsü %20 eğitim bedeli 9 bin istemişlerdi diye hatirliyorum geri kalanda yemek ve yol ücreti
Evet ortalamalari çok güzel okumayı çok sever bu da okuduğunu anlamada çok yardımcı oluyor diye düşünüyorum darısı sizin oğlunuza benim küçük kızıma inşallah

Içli köfteyi sen mi yaptin canım masallah :)
Teşekkür ederiim canimGaza gelmemi saglayan bu sayfadır ama
hadı ya masallahhh. Nerelısın nasıl yapmayı ogrendın. Oyle sak dıye yapılıyor mu bu meret yahu
Benım zaten ıclı köfte ıle tanışmam da surada 2 sene fılan
Baya bi vaktimi aldı ama yemekli bir misafir olsa ortaya koyacağım şey konusunda sıkıntı cekmektense varsın zamanım gitsin dedim canim Trabzonluyum ama içli köfteyi Hatayli komsumuzdan ogrenmistik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…