- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.941
bravo sana ya maşallah masallahhhhhTeşekkür ederiim canim
Gaza gelmemi saglayan bu sayfadır ama
Baya bi vaktimi aldı ama yemekli bir misafir olsa ortaya koyacağım şey konusunda sıkıntı cekmektense varsın zamanım gitsin dedim canimTrabzonluyum ama içli köfteyi Hatayli komsumuzdan ogrenmistik:)
eline sağlık canım maşallah beceriklisin.... şimdi rahat rahat misafir ağırlayabilirim diyorsunTeşekkür ederiim canimGaza gelmemi saglayan bu sayfadır ama
Baya bi vaktimi aldı ama yemekli bir misafir olsa ortaya koyacağım şey konusunda sıkıntı cekmektense varsın zamanım gitsin dedim canimTrabzonluyum ama içli köfteyi Hatayli komsumuzdan ogrenmistik:)
Çok sağol canimbravo sana ya maşallah masallahhhhh
bende hatay usulü alacağım ıclı kofteyı.
Benım oğlumun bır arkadaşının annesı vermıstı doğumda baya yaptı. ben onları haşlayıp kızartıyordum ama bu kışı sadece kızartacaksınız dedı. sen nasıl yapıyorsun , bol yağda mı kızartıyorsun?
Mantı kılosu 35
bosnak mantısı 1 tepsı 90 lıra dedı kadın
Teşekkür ederim caniim:) Bu dönem kaç gün okula gidicem belli değil diye,korkudan yapmaya başladım biraz da.Yoksa planda olmayan misafirin menüsü şimdiden zoreline sağlık canım maşallah beceriklisin.... şimdi rahat rahat misafir ağırlayabilirim diyorsun
sayfanın motive gücü var evet :)
Bende usenmem yaparim ama yapabilsem yamuk yumuk bisi olur hayatta şekil veremem:)Teşekkür ederiim canimGaza gelmemi saglayan bu sayfadır ama
Kavuşmalar,cook tatliMesai bitiyooo
Benımkıler eve gelmıs. dus alıp ufaklığı annemden almaya gıdecekler.
Gelsın eskı tempo bakalım
Helal olsun! İçli kofte maharet işi. Hamuru ince olacak içi güzel yapılacak.. detayı çok eline saglık. Hemde uygun iyi biryer bulsam alacagım amaTeşekkür ederiim canimGaza gelmemi saglayan bu sayfadır ama
Bir de sizlerden fikir alayım Perşembe akşamı nasip olursa yemeğe misafirlerim var sizce menüm nasıl ekleme eksiltme yapmalımıyım
Mercimek çorbası
İçli köfte
Kuru patlıcan dolması + yaprak sarması
Yogurtlu mayonezli tavuk salatası
Mevsim salata
Yufkalı şiş köfte pirinç pilavı
KöZ domates biber yanına garnitür olarak
Yalancı profiterol
Aslında ben de bulgur pilavı düşündüm eşim herkes sevmeyebiliyor bulgur rahatsz edebiliyor vs dedi klasikten şaşmayayım dedim ama değiştirebilirimBen dolma ve pilavi ayni anda yapmiyorim acaba patates puresi yada bulgur pilavi mi yapsaniz?
Onun disinda bence guzel, aslinda yenmeyebilir ama siz karar verin.
Birde havuc tarator da olabilir
Aslında ben de bulgur pilavı düşündüm eşim herkes sevmeyebiliyor bulgur rahatsz edebiliyor vs dedi klasikten şaşmayayım dedim ama değiştirebilirim
Dolmayı zeytinyaglı olarak ortada servis etmeyi düşünüyorum. Havuç tarator cok sevdgm bir salata fakat tavuk salatasıda yogurtlu mayonezli ondan eklemedim çok teşekkür ederim fikriniz için
Aslında ben de bulgur pilavı düşündüm eşim herkes sevmeyebiliyor bulgur rahatsz edebiliyor vs dedi klasikten şaşmayayım dedim ama değiştirebilirim
Dolmayı zeytinyaglı olarak ortada servis etmeyi düşünüyorum. Havuç tarator cok sevdgm bir salata fakat tavuk salatasıda yogurtlu mayonezli ondan eklemedim çok teşekkür ederim fikriniz için
Evlenirken cok fazla ortu ivir zivir almadim mutfagima bile hazir serdim mutfak masami 1.5 yil sonra almistim.
Instagramda alisveris yaptigim bir hanim var 3. Alisverisim
Kavanoz kapaklarina cok hevesliydim evvlenirken almistim
Bez keseler diktirdim ihlamur tarhana ve nane icin
Simdide keselere ilave ekmeklik bez canta ve masa ortusu runner diktirdim.
Ay sahane oldular.
Bu aksam kargoya yetisicek
Aldigi parada gayet iyi
Masa ortusu runner i misafir gelince sererim ama biraz kullanicam
Bez cantalari 4 tane diktirdim annem kardesim kv ben ( gorumceye yok avcunu yalasinsaka unutmusum ali expressten aldiklarimdan veririm ) simdi 4 unede bayildim veremicem sanirim
Güle güle kullanım hevesiniz buraya kadar hissettirdi ne güzelbize de verirmisiniz instagram ismini
Çook teşekkürlerSiz misafirlere gore karar verin bende pirinc cok nadir yiyorum misafirlerimde pek yemez evet aslinda gayet yeterli menu daha vakit var simdiden kolay gelsin afiyet olsun
E Esila09 bende isterim sayfa ismini bez canta ariyorumTabiki
Ay resimlere bakip bakip ask yasiyorum
2 gecedir ruyama girdiler
O kdr ilgilendiki anlatamam sevdigim mutevazi tok gozlu bir insan
Oh ne güzel benim de masa örtüsü ihtiyacım var ama kavanoz örtülerine de hayır dememTabiki
Ay resimlere bakip bakip ask yasiyorum
2 gecedir ruyama girdiler
O kdr ilgilendiki anlatamam sevdigim mutevazi tok gozlu bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?