Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bravo sana ya maşallah masallahhhhh
bende hatay usulü alacağım ıclı kofteyı.
Benım oğlumun bır arkadaşının annesı vermıstı doğumda baya yaptı. ben onları haşlayıp kızartıyordum ama bu kışı sadece kızartacaksınız dedı. sen nasıl yapıyorsun , bol yağda mı kızartıyorsun?
Mantı kılosu 35
bosnak mantısı 1 tepsı 90 lıra dedı kadın

eline sağlık canım maşallah beceriklisin.... şimdi rahat rahat misafir ağırlayabilirim diyorsun
sayfanın motive gücü var evet :)

Çok sağol canimEvet bol yağda kizartiyorum.Kaloriden korkup, yağdan kacamiyorum ama
Mantı hiç denemedim yapmayı,çok ince iş istiyor,yapana maşallah benden de:)
eline sağlık canım maşallah beceriklisin.... şimdi rahat rahat misafir ağırlayabilirim diyorsun
sayfanın motive gücü var evet :)
Teşekkür ederim caniim:) Bu dönem kaç gün okula gidicem belli değil diye,korkudan yapmaya başladım biraz da.Yoksa planda olmayan misafirin menüsü şimdiden zor
evet hem bu sayfa hem diğer takip ettiğim/iz sayfa da sağolsun

Bende usenmem yaparim ama yapabilsem yamuk yumuk bisi olur hayatta şekil veremem:)

Helal olsun! İçli kofte maharet işi. Hamuru ince olacak içi güzel yapılacak.. detayı çok eline saglık. Hemde uygun iyi biryer bulsam alacagım ama

Merhabalar arkadaşlar içli köfte muhabbeti olunca ben de katılayım dedim daha az önce yapıp buzluga attım ben Nefis Yemek tariflerinde Elif Ataların tarifi ike yapıp sekil verdim çok kolay oldu inşallah tadı da güzel olur. Daha önce de yapmıştım ama en kolay şekil verme bence bu tarifle oldu yorumlarda çok olumluydu bi bakın isterseniz

Bir de sizlerden fikir alayım Perşembe akşamı nasip olursa yemeğe misafirlerim var sizce menüm nasıl ekleme eksiltme yapmalımıyım

Mercimek çorbası
İçli köfte
Kuru patlıcan dolması + yaprak sarması
Yogurtlu mayonezli tavuk salatası
Mevsim salata
Yufkalı şiş köfte pirinç pilavı
KöZ domates biber yanına garnitür olarak
Yalancı profiterol

Ben dolma ve pilavi ayni anda yapmiyorim acaba patates puresi yada bulgur pilavi mi yapsaniz?
Onun disinda bence guzel, aslinda yenmeyebilir ama siz karar verin.
Birde havuc tarator da olabilir

Evlenirken cok fazla ortu ivir zivir almadim mutfagima bile hazir serdim mutfak masami 1.5 yil sonra almistim.
Instagramda alisveris yaptigim bir hanim var 3. Alisverisim
Kavanoz kapaklarina cok hevesliydim evvlenirken almistim
Bez keseler diktirdim ihlamur tarhana ve nane icin
Simdide keselere ilave ekmeklik bez canta ve masa ortusu runner diktirdim.
Ay sahane oldular.
Bu aksam kargoya yetisicek
Aldigi parada gayet iyi
Masa ortusu runner i misafir gelince sererim ama biraz kullanicam
Bez cantalari 4 tane diktirdim annem kardesim kv ben ( gorumceye yok avcunu yalasin saka unutmusum ali expressten aldiklarimdan veririm ) simdi 4 unede bayildim veremicem sanirim

Ben dolma ve pilavi ayni anda yapmiyorim acaba patates puresi yada bulgur pilavi mi yapsaniz?
Onun disinda bence guzel, aslinda yenmeyebilir ama siz karar verin.
Birde havuc tarator da olabilir
Aslında ben de bulgur pilavı düşündüm eşim herkes sevmeyebiliyor bulgur rahatsz edebiliyor vs dedi klasikten şaşmayayım dedim ama değiştirebilirim

Dolmayı zeytinyaglı olarak ortada servis etmeyi düşünüyorum. Havuç tarator cok sevdgm bir salata fakat tavuk salatasıda yogurtlu mayonezli ondan eklemedim çok teşekkür ederim fikriniz için

Siz misafirlere gore karar verin bende pirinc cok nadir yiyorum misafirlerimde pek yemez evet aslinda gayet yeterli menu daha vakit var simdiden kolay gelsin afiyet olsun

Siz misafirlere gore karar verin bende pirinc cok nadir yiyorum misafirlerimde pek yemez evet aslinda gayet yeterli menu daha vakit var simdiden kolay gelsin afiyet olsun

Güle güle kullanım hevesiniz buraya kadar hissettirdi ne güzel bize de verirmisiniz instagram ismini

Güle güle kullanım hevesiniz buraya kadar hissettirdi ne güzel bize de verirmisiniz instagram ismini

Tabiki
Ay resimlere bakip bakip ask yasiyorum
2 gecedir ruyama girdiler
O kdr ilgilendiki anlatamam sevdigim mutevazi tok gozlu bir insan

Kizlaaar slm kacak geldi
Sohbet cok guzel masallah ama okumaya bile vakit olmuyor bazen
Lazere basliyorum 2000 tl
Hastane ortami insallah memnun kalirim
Fiyat nasil sizce
Dogal gaz gelmis 309 tl
Iyi isindik makul bi rakam bizim icin
Aksama tavuk kizarticam birde salata ayran yaparim
Corba var
Az pilav az brokoli karnabahar haslamistim
Yeter bugunluk
Tabiki
Ay resimlere bakip bakip ask yasiyorum
2 gecedir ruyama girdiler
O kdr ilgilendiki anlatamam sevdigim mutevazi tok gozlu bir insan
E Esila09 bende isterim sayfa ismini bez canta ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…