Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah kabul etsin canım ne güzel islerini halletmissin

Ben olsam kuru biber patlıcan dolması yerine zeytinyağlı barbunya yapardım. Pirinç Pilavı var dolmada da pirinç var yufkalı şiş köfte de hamur var. Ama menü gayet güzel şimdiden ellerine sağlık. Yalancı profiterol nasıl oluyor ?
Bu arada ben bir ara profiterol yaptığımda pişmiş toplarından biraz denemelik buzluğa atmıştım sonra çıkardım doldurdum iyi olmuştu. Aklınızda bulunsun.
Esila sen söyleyince aklıma geldi. geçen sene kv kendine yaptırırken bana da ekmek için bez torba diktirmişti bizde ekmek çok yenilmediği ve dolayısıyla buzdolabında muhafaza edildiği için kullanmamıştım. Çekmecenin derinliklerinden çıkarıp onu alışveriş çantası yapabilirim ::))

Site acisindan sorun yasamamak

Evet olabilir cok ta iyi olur
Bende var ama eger bez / cok sefer kullanan canta olayina geciceksek 1 tane yetmiyormus onu anladim
Ben elimde ampul kutusundan cikan 1 cantayi anneme verdim ancak yetmiyor ancak gunluk eksiklere.

Misafirlerimden kuru bakliyat sevmeyen var o yüzden o tarz bir zeytinyaglı ekliyemedim malesef taze barbunya da atmamıştım buzluga ama pirinc pilavını bulgur olarak degiştirecegim bir tane bile dolma yense ikisi pirinc olmasın dogru söylediniz tesekkurler

Yalancı profiterolda ilk kez deneyecegim cok kolay geldi bana kedi dili büskivelee ile hazırlanan muhallebi karıstırılıyor üstüne cikolata sos dokuluyor instagrama yazın cıkar guzel gorunuyor

Bende geleyim mi aksam yemeğe ben beğendim menuyu

Sen şimdi tarif edince bildim evet onu biz de yaparız hem çok pratik oluyor hem de hafif diye yiyorlar.

Akşama zeytinyağlı pırasa yaptım yoğurtla yenir
Hiç halim yok sinüzit oldum ne zamandır baş göz ağrısı var sürekli burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum bugün papatya aldırdım onu denicem inşallah faydası olur

Geçmiş olsun bizde de eşim hasta maske verdim o da öyle diyor gündüz değil de gece çok kötü oluyorum tıkanıyorum diyor.

Hadi size topiğimize uygun bi mesaj yazayım bugun 5gr aldım 220den. Çay ocagına verdim 10tl . Baskada harcamam olmadı. Yarına kemik etli kurufasulye yemeğim var. yanına pilav yaparım diyordum ama yapmayacagım sanırım bugunde yedik zaten. Haftasonu pişirip sıcak kavanozladıgım tarhana corbam var onu acarım yanına sıcak sıcak içeriz. Buarada bu kullandıgım tarhana yaş tarhana, buzluk hazırlıkları konusu geçmişti bugun, anneler kuru tarhana yapamayınca ben yaş tarhana yapıp buzluga attım bu yıl. Tavsiye ederim

Benim de nanem bitmek üzere. Bana kurumuş naneyi anneler verirdi. Muhtemelen birinden aldım öbürünü atladım yoksa bitmezdi hiç:)
Bizim evde tarhana patlaması oluyor her iki taraf da verince. Ben bitiremiyorum hiç.
Bu arada buzluğu çok abartmışım diyordum ya hiç de abartmamışım bu ara sebze fiyatları coşunca full buzluktan gitmiş oldum.

Geçmiş olsun bizde de eşim hasta maske verdim o da öyle diyor gündüz değil de gece çok kötü oluyorum tıkanıyorum diyor.
Grip salgini var.
Dun haberlerde okudum. Bulgaristanda insanlar sokaga maskeyle cikiyorlarmis .bircok okul tatil edilmis cesitli onlemler alinmis vs.
Türkiyede de durum benzer.
Bende korkuyorurum yakalanacagiz diye

Yesil fasulye bamya yesilbiber patlican var benimde. Gitmeden once yerlestirdim yer actim .kafam rahat. Patlicani da yaptim.esim yemez sandim.ama cok begenip yemisti. Donunce tekrar yaparim artik

Grip salgini var.
Dun haberlerde okudum. Bulgaristanda insanlar sokaga maskeyle cikiyorlarmis .bircok okul tatil edilmis cesitli onlemler alinmis vs.
Türkiyede de durum benzer.
Bende korkuyorurum yakalanacagiz diye
Maske kesinlikle şart. Sürekli evi havalandırıyorum. Bir de çeşitli karışımlar var hiç itiraz etmiyor garibim iyi olacam diye yiyor:)) Bugün işe gitmedi zaten. Yurt dışında insan az soguk algınlığı yaşasın ne işe geliyorsun bize de mi bulaştıracaksın git iyileş öyle gel derler.

Aynen hem ucuz hem saglıklı buzluktan gitmek, ben garanti haftada 2-3yeneği ordan yapıyorum sebze olur et olur, anneler sarma falan verir. Derindondurucum 3cekmeceli yer olsada büyütsem keşke, mesela kasapta kestirip dolaba et atmak istiyorum koyacak yer yok. Dondurma cok yiyoruz biz indirim olumca falan fazla alıyorum selection serisini, onlar çok yer kaplıyor.
Tarhanayı bizimkilerdi verirdi ama yapamadılar bu yıl. Naneyi annem kurutup verdi ama bitirdim ben onu, hazır aldım yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…