- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.981
Benim de et stoğum bitti h sonu biraz alsam iyi olacak hazır transfer öncesi etle rahatça son kez haşır neşir olayım. Taze nane marketlerde görüyorum birkaç bağ alıp salondaki masada kurutmayı düşünüyorum. Bu nemli yerlerde yaşayanlar yazın buzdolabında da kurutuyorlarmış aslında o da denenebilir. Evet dondurma çok yer kaplar misal yaprak sarmaları bizim hep dondurma kutularında onlar da çok yer kaplıyor. Benim şu anki ev uygun dğil yer olsa ben de kesin alırdım altı çekmecelilerden. Kesin o zaman fazla çorbayı bile buzluğa atardım :)Aynen hem ucuz hem saglıklı buzluktan gitmek, ben garanti haftada 2-3yeneği ordan yapıyorum sebze olur et olur, anneler sarma falan verir. Derindondurucum 3cekmeceli yer olsada büyütsem keşke, mesela kasapta kestirip dolaba et atmak istiyorum koyacak yer yok. Dondurma cok yiyoruz biz indirim olumca falan fazla alıyorum selection serisini, onlar çok yer kaplıyor.
Tarhanayı bizimkilerdi verirdi ama yapamadılar bu yıl. Naneyi annem kurutup verdi ama bitirdim ben onu, hazır aldım yeni
Biz markaları açık açık yazıyoruz. Ancak belki site ismi vermek sıkıntı olabilir yanlış yönlendirmek istemem. Kapsül çamaşır deterjanı hiç kullanmadım sen daha önce kullandın mı? Nasıl? Normalde fiyatları nasıl oluyordu?Ben de,sizlere de fikir olsun diye yazayım. Bugün ar.el marka kapsül(pods) deterjan aldım hep. b.rad. dan.
Tam yazamıyorum belki yasaktır diye.
90 adet 69.90 harcadım.
Faydalanmak isteyenlere duyurulur.
Ben sıvı ya da kapsül deterjan kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatları mesela 90 adet en son 119 tl ye almıştım. Şimdi 69.90 tl ye alınca müthiş kârlı oldu.Biz markaları açık açık yazıyoruz. Ancak belki site ismi vermek sıkıntı olabilir yanlış yönlendirmek istemem. Kapsül çamaşır deterjanı hiç kullanmadım sen daha önce kullandın mı? Nasıl? Normalde fiyatları nasıl oluyordu?
Evet evet koca bi saklama kabı lahana sarma getirdim kayınvslideden. Aşure var dondurms kabında, yaprak sarma vAr falan. Nane ve maydonozu mikrodalgada da kurutuyorlar ama ben hem yer olmadıgından hem de güvenli olup olmaması tartışılıyorken açığa çıkartmadım dolapta duruyor. Oysa cok pratik tariflerim vardıBenim de et stoğum bitti h sonu biraz alsam iyi olacak hazır transfer öncesi etle rahatça son kez haşır neşir olayım. Taze nane marketlerde görüyorum birkaç bağ alıp salondaki masada kurutmayı düşünüyorum. Bu nemli yerlerde yaşayanlar yazın buzdolabında da kurutuyorlarmış aslında o da denenebilir. Evet dondurma çok yer kaplar misal yaprak sarmaları bizim hep dondurma kutularında onlar da çok yer kaplıyor. Benim şu anki ev uygun dğil yer olsa ben de kesin alırdım altı çekmecelilerden. Kesin o zaman fazla çorbayı bile buzluğa atardım :)
Ana ben senıKizlaaar slm kacak geldi
Sohbet cok guzel masallah ama okumaya bile vakit olmuyor bazen
Lazere basliyorum 2000 tl
Hastane ortami insallah memnun kalirim
Fiyat nasil sizce
Dogal gaz gelmis 309 tl
Iyi isindik makul bi rakam bizim icin
Aksama tavuk kizarticam birde salata ayran yaparim
Corba var
Az pilav az brokoli karnabahar haslamistim
Yeter bugunluk
@Esila09 bende isterim sayfa ismini bez canta ariyorum
günaydınlaarr...Ana ben senıbenben00 ıle karıştırmışım meger
Valla bu gece ustunuze afıyet uyumalara doyamadım . Cok ozlemısım aynen ama o benı ozlememıs. Daha önceden böyle gıttıgınde gecelerı yatınca aklıma gelıyordun dıyor, sımdı sadece kardesım geldı dıyor . Buyuduklerı ıcındır herhalde dımı , yoksa bızım ılıskımız cok güzel oğlumla. Umarım buyudugu ıcındır yanıgünaydınlaarr...
ahaha gene uyanamamış dedimm okuyunca
elecda ankarada dedimm benben öyle bişiy yazmadı dedim
Kavuştunuz inşallah..Gözün aydın olsun...nasıl, özlemişsindir oğlanı
bizim kuzu da iki gündür babannedeydi dün anneme bıraktık.. cuma alıcam...
dün 16,50tlye öğle yemeği yedim:)
öyle tabi büyüdüğündendir kardeşi olunca daha çok onu düşünmüştür... bizimki de özlemez yaa kalır valla çalışan anne olunca böyle oluyor galiba... sorsan özlemedin mi desen özlediim der tabi ki...Valla bu gece ustunuze afıyet uyumalara doyamadım . Cok ozlemısım aynen ama o benı ozlememıs. Daha önceden böyle gıttıgınde gecelerı yatınca aklıma gelıyordun dıyor, sımdı sadece kardesım geldı dıyor . Buyuduklerı ıcındır herhalde dımı , yoksa bızım ılıskımız cok güzel oğlumla. Umarım buyudugu ıcındır yanı
elecda ankarada degıl ya ıstanbulda degıl mı aha havalımanında ?
Ohh sende bekarsın yanııı , bızımkı sımdı geldı annem cok yakın zaten cuma aksamı fılan kalmak ısterse annemde kalabılır . Hemen bır on sokak zaten, yazlıkta babannnelerle beraberdı o sırasıı savdı . Bızımkıler bır sure sımdı orada kalacaklar .
Ozlemedım degılde aklıma sen degılde kardesım geldı galıba sen aklıma gelmedın gecelerı dedı ya :)öyle tabi büyüdüğündendir kardeşi olunca daha çok onu düşünmüştür... bizimki de özlemez yaa kalır valla çalışan anne olunca böyle oluyor galiba... sorsan özlemedin mi desen özlediim der tabi ki...
ama biz onu arıyoruz...
öyle tabi bize de iyi oluyorOzlemedım degılde aklıma sen degılde kardesım geldı galıba sen aklıma gelmedın gecelerı dedı ya :)
Bızdede eksıklık hemen bellı oluyor ama arada bızede ıyı oluyor , kardesıde az büyüse de onuda sepetlesek 10 günde 1 , 1 gece
valla iyi yatırım ömürlük yani :) sen nerdeydin canım Ankara mıydı? merkez tavsiyesi alabilirim..
Bak kayınvalideciğinin gunahını almışsın:) herkesin stokta içli koftesi var bi benim yokBuarada daha once soylemıstım , kayınvalıdem böyle seyler yapmaz, yapsada vermez
Gecenlerde ıncır recelı getırmıs baya kucuk bır kavanoz annemede buyuk kavanoz.annem demıs ben kucugunu alayım buyugu onlara kalsın , yok demıs ben verırım onlara da bız hakketten kısın yıyemıyoruz reçel fılan yazın gıdıyorda kısın ıı gımtıyor.
Benım buzlukta neler var
1 kerelik bamya
1 kerelik taze fasulye
1 kerelik sarma
2 içli köfte
pilav için haşlanmış nohut
2 poşet kesilmiş biber
Misafirlik hazırladıklarımı geçiyorum .
Sanırım kıyma ve et henüz var daha .
Mozaık pastada fena olmamıştı sadece bız cok beklettık baya yumuşamıştıgoruntusu cok guzeldı yarısından fazlası hala buzlukta duruyor . Iyı oldu bu ıs
Ben sınav zamanları sadece ufaklığı bıraktım bır kac saat . ama başka turlude olmuyor. Bızım ufaklık cok hareketlı calısma masasına çıkıyor , defter kalem sılgı elınden alıveriyor abısının ne dıkkat kalıyor ne bısey. Ama zarurı olmalar dışında kendı keyfım ıcın bırakmadım hıc. Benımde annemler zaten bıze geliyor hafta ıcı , ancak cuma aksmaı kalır bızımkı cumartesı sabah kahvaltıya hemen eve gelıröyle tabi bize de iyi oluyor
ama ben ince düşünüyorum o konuda cumartesi pazar mesela dokunmamaya çalışırım anneme o da dinlensin diye.. sonuçta ananeme de bakıyorlar...kimisi düşünmez atı atı verir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?