Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de et stoğum bitti h sonu biraz alsam iyi olacak hazır transfer öncesi etle rahatça son kez haşır neşir olayım. Taze nane marketlerde görüyorum birkaç bağ alıp salondaki masada kurutmayı düşünüyorum. Bu nemli yerlerde yaşayanlar yazın buzdolabında da kurutuyorlarmış aslında o da denenebilir. Evet dondurma çok yer kaplar misal yaprak sarmaları bizim hep dondurma kutularında onlar da çok yer kaplıyor. Benim şu anki ev uygun dğil yer olsa ben de kesin alırdım altı çekmecelilerden. Kesin o zaman fazla çorbayı bile buzluğa atardım :)

Ben de,sizlere de fikir olsun diye yazayım. Bugün ar.el marka kapsül(pods) deterjan aldım hep. b.rad. dan.
Tam yazamıyorum belki yasaktır diye.
90 adet 69.90 harcadım.
Faydalanmak isteyenlere duyurulur.
Biz markaları açık açık yazıyoruz. Ancak belki site ismi vermek sıkıntı olabilir yanlış yönlendirmek istemem. Kapsül çamaşır deterjanı hiç kullanmadım sen daha önce kullandın mı? Nasıl? Normalde fiyatları nasıl oluyordu?

Ben sıvı ya da kapsül deterjan kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatları mesela 90 adet en son 119 tl ye almıştım. Şimdi 69.90 tl ye alınca müthiş kârlı oldu.

Evet evet koca bi saklama kabı lahana sarma getirdim kayınvslideden. Aşure var dondurms kabında, yaprak sarma vAr falan. Nane ve maydonozu mikrodalgada da kurutuyorlar ama ben hem yer olmadıgından hem de güvenli olup olmaması tartışılıyorken açığa çıkartmadım dolapta duruyor. Oysa cok pratik tariflerim vardı

Günaydın
Pazartesi akşamı 5.5
Salı akşamı 15 lira harcadım markette.

Bundan sonra eşime yıkılmayı düşünüyorum
benben00 biz senınle aynı seylerı ıstıyoruz galıba Bende fıyat aldım 6 seans komple bacak , genıtal bölge ve koltuk altı 1500 lıra. Hastanenın guzellık merkezı burası , 1500 lıra dedıler. bırde yanda bır hastane var ıkısıde ozel unı hastanesı orayı arayacağım bugun . Cumartesı on gorusmeye cagırdılar , ucret odenığ randevu alınıyormuş. Acaba randevu sıstemlerı nasıl bılemedım . Bırde sana elecda kaş kontörü yaptırdığı yerı soyledı sanırım oda ıstanbulda bızde
hatta bız onunla cok yakın çalışıyoruz Banada uyar dıye düşünüyorum ,

Ana ben senı benben00 ıle karıştırmışım meger

Ana ben senı benben00 ıle karıştırmışım meger
günaydınlaarr...

ahaha gene uyanamamış dedimm okuyunca
elecda ankarada dedimm benben öyle bişiy yazmadı dedim

Kavuştunuz inşallah..Gözün aydın olsun...nasıl, özlemişsindir oğlanı

bizim kuzu da iki gündür babannedeydi dün anneme bıraktık.. cuma alıcam...
dün 16,50tlye öğle yemeği yedim:)

Buarada daha once soylemıstım , kayınvalıdem böyle seyler yapmaz, yapsada vermez
Gecenlerde ıncır recelı getırmıs baya kucuk bır kavanoz annemede buyuk kavanoz.annem demıs ben kucugunu alayım buyugu onlara kalsın , yok demıs ben verırım onlara da bız hakketten kısın yıyemıyoruz reçel fılan yazın gıdıyorda kısın ıı gımtıyor.
Benım buzlukta neler var
1 kerelik bamya
1 kerelik taze fasulye
1 kerelik sarma
2 içli köfte

pilav için haşlanmış nohut
2 poşet kesilmiş biber

Misafirlik hazırladıklarımı geçiyorum .
Sanırım kıyma ve et henüz var daha .
Mozaık pastada fena olmamıştı sadece bız cok beklettık baya yumuşamıştı goruntusu cok guzeldı yarısından fazlası hala buzlukta duruyor . Iyı oldu bu ıs

Valla bu gece ustunuze afıyet uyumalara doyamadım . Cok ozlemısım aynen ama o benı ozlememıs. Daha önceden böyle gıttıgınde gecelerı yatınca aklıma gelıyordun dıyor, sımdı sadece kardesım geldı dıyor . Buyuduklerı ıcındır herhalde dımı , yoksa bızım ılıskımız cok güzel oğlumla. Umarım buyudugu ıcındır yanı

elecda ankarada degıl ya ıstanbulda degıl mı aha havalımanında ?
Ohh sende bekarsın yanııı , bızımkı sımdı geldı annem cok yakın zaten cuma aksamı fılan kalmak ısterse annemde kalabılır . Hemen bır on sokak zaten, yazlıkta babannnelerle beraberdı o sırasıı savdı . Bızımkıler bır sure sımdı orada kalacaklar .

öyle tabi büyüdüğündendir kardeşi olunca daha çok onu düşünmüştür... bizimki de özlemez yaa kalır valla çalışan anne olunca böyle oluyor galiba... sorsan özlemedin mi desen özlediim der tabi ki...
ama biz onu arıyoruz...

Ozlemedım degılde aklıma sen degılde kardesım geldı galıba sen aklıma gelmedın gecelerı dedı ya :)
Bızdede eksıklık hemen bellı oluyor ama arada bızede ıyı oluyor , kardesıde az büyüse de onuda sepetlesek 10 günde 1 , 1 gece

öyle tabi bize de iyi oluyor
ama ben ince düşünüyorum o konuda cumartesi pazar mesela dokunmamaya çalışırım anneme o da dinlensin diye.. sonuçta ananeme de bakıyorlar... kimisi düşünmez atı atı verir valla

Bak kayınvalideciğinin gunahını almışsın:) herkesin stokta içli koftesi var bi benim yok bende gecen bayat kekten şipşak pasta yaptım, marifet gerektiren birsey değil ama pratik guzel oluyor denemelisin

Ben sınav zamanları sadece ufaklığı bıraktım bır kac saat . ama başka turlude olmuyor. Bızım ufaklık cok hareketlı calısma masasına çıkıyor , defter kalem sılgı elınden alıveriyor abısının ne dıkkat kalıyor ne bısey. Ama zarurı olmalar dışında kendı keyfım ıcın bırakmadım hıc. Benımde annemler zaten bıze geliyor hafta ıcı , ancak cuma aksmaı kalır bızımkı cumartesı sabah kahvaltıya hemen eve gelır
Bırde buyuklerın hıc derdı yok sayılır , kucugu görünce oyle dıyoruz

okyonus pızzan nasıl oldu canım ?
Ben dun aksam servıste sureklı vıdeo ızledım . Hamuru mısır unuyla açtım , cok güzel ve esıt açıldı. Merdane ıle tabı. O yüzden cok kalın olmadı. Ancak ben alt katına kasar ve chedar peynırı koydum , ustunede keza bırde salam bıraz dazla kaçmış ben bu sefer cok sevedım gıttı pızzayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…