- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.001
Merkez ankarada değildi canım ya, taa üniversitede iken memlekete gidip gelip yaptırdım. Belki kapanmıştır bilevalla iyi yatırım ömürlük yani :) sen nerdeydin canım Ankara mıydı? merkez tavsiyesi alabilirim..
Alıcaz canım bızde parayla :)Bak kayınvalideciğinin gunahını almışsın:) herkesin stokta içli koftesi var bi benim yokbende gecen bayat kekten şipşak pasta yaptım, marifet gerektiren birsey değil ama pratik guzel oluyor denemelisin
Kaç seansta bıttı canım .Merkez ankarada değildi canım ya, taa üniversitede iken memlekete gidip gelip yaptırdım. Belki kapanmıştır bile
onemli olan makina diye biliyorum aleksander gibi birsey olabilir, tamamen sallıyor da olabilirim şuanbitirme garantili değildi seans bası oduyordum. Kendime yaptıgım en guzel yatırımlardan biri cidden buyuk konfor
Kardesi kıskanoyor mu? Bana bu cümlesi blöf gibi geldi birazOzlemedım degılde aklıma sen degılde kardesım geldı galıba sen aklıma gelmedın gecelerı dedı ya :)
Bızdede eksıklık hemen bellı oluyor ama arada bızede ıyı oluyor , kardesıde az büyüse de onuda sepetlesek 10 günde 1 , 1 gece
Yok kıskanmıyor , kardesı 1 yasında kendısı 9 yasında.Kardesi kıskanoyor mu? Bana bu cümlesi blöf gibi geldi biraz
Benim daha var domatesim biterse de isterim annelerden:) ben bu haftanınkini yazayım;Alıcaz canım bızde parayla :)
Domates suyum baya az kaldı sanırım son 3 kavanoz . Martı bulaydık ıyıydık tabı
Haftalık yemek programı yapan varmı?
Ben sınav zamanları sadece ufaklığı bıraktım bır kac saat . ama başka turlude olmuyor. Bızım ufaklık cok hareketlı calısma masasına çıkıyor , defter kalem sılgı elınden alıveriyor abısının ne dıkkat kalıyor ne bısey. Ama zarurı olmalar dışında kendı keyfım ıcın bırakmadım hıc. Benımde annemler zaten bıze geliyor hafta ıcı , ancak cuma aksmaı kalır bızımkı cumartesı sabah kahvaltıya hemen eve gelır
Bırde buyuklerın hıc derdı yok sayılır , kucugu görünce oyle dıyoruz
okyonus pızzan nasıl oldu canım ?
Ben dun aksam servıste sureklı vıdeo ızledım . Hamuru mısır unuyla açtım , cok güzel ve esıt açıldı. Merdane ıle tabı. O yüzden cok kalın olmadı. Ancak ben alt katına kasar ve chedar peynırı koydum , ustunede keza bırde salam bıraz dazla kaçmış ben bu sefer cok sevedım gıttı pızzayı.
güzel oldu canım bende soktan mozerella peynırı aldım rendelenmıs Sekılde gördüm bırde ondan ekledım.Ben elimle açıp bastırdım ama ekmek hamuru ıle eşim çok beğendi gidip ekmek ustasının elini öpecegım diyorBen sınav zamanları sadece ufaklığı bıraktım bır kac saat . ama başka turlude olmuyor. Bızım ufaklık cok hareketlı calısma masasına çıkıyor , defter kalem sılgı elınden alıveriyor abısının ne dıkkat kalıyor ne bısey. Ama zarurı olmalar dışında kendı keyfım ıcın bırakmadım hıc. Benımde annemler zaten bıze geliyor hafta ıcı , ancak cuma aksmaı kalır bızımkı cumartesı sabah kahvaltıya hemen eve gelır
Bırde buyuklerın hıc derdı yok sayılır , kucugu görünce oyle dıyoruz
okyonus pızzan nasıl oldu canım ?
Ben dun aksam servıste sureklı vıdeo ızledım . Hamuru mısır unuyla açtım , cok güzel ve esıt açıldı. Merdane ıle tabı. O yüzden cok kalın olmadı. Ancak ben alt katına kasar ve chedar peynırı koydum , ustunede keza bırde salam bıraz dazla kaçmış ben bu sefer cok sevedım gıttı pızzayı.
Bende mozeralla aradım ama bulamadım . Dondurulmus urunlerdeydı dımı ,a101 e de baktım ama yoktu. Kasarlıda hos olmadı ıstegüzel oldu canım bende soktan mozerella peynırı aldım rendelenmıs Sekılde gördüm bırde ondan ekledım.Ben elimle açıp bastırdım ama ekmek hamuru ıle eşim çok beğendi gidip ekmek ustasının elini öpecegım diyor
evde hamur fln yapma diyor en çokta kendisi yoguracaktı ondan yırttı ya ona sevındı
Hepsi de cok güzel gerçekten .Fasulyeye annem koyuyor kemıklı et ama , ılla dısımıze veya boğazımıza kaçan bır kıymık kemık oluyor o yüzden ben koymuyorumBenim daha var domatesim biterse de isterim annelerden:) ben bu haftanınkini yazayım;
Ptesi: kıymalı bezelye yemeği, cacık (yemek çoktu corba yada pilav yapmadım yanına, bezelye buxluktan)
Salı: çoban kavurma,pilav,vişne suyu(vişnesuyu konserve annem verdi, et buzluktan)
Cars: tarhana corbası, kemik etli kurufasulye( tarhana buzluktan, nohut-kurufasulyeye kemikli et koymuyorsanız bi deneyin krmiksuyu tadını acayip guzel yapıyor hemde saglıklı)
Pers: kayımvalidemler gelecek ama biz evde yokuzkızlara bakacaklar eşimle tiyatroya kacacagız. Onlar için kavanozda yayla çorbam var buzluktan kofte çıkaracaz, fırına patates kofte surerler
Cuma: çorba(henuz belli değil), ıspanak yemeği yapacagım
Haftasonu: belirlemedim henuz 1gun hazır yiyebiliriz
Cok parcalanmış kemik değil ama bu kavurga gibi parmak uzunlugunda ve genişliğinde.yine de dikkat etmek lazım ozellikle cocuklar daHepsi de cok güzel gerçekten .Fasulyeye annem koyuyor kemıklı et ama , ılla dısımıze veya boğazımıza kaçan bır kıymık kemık oluyor o yüzden ben koymuyorum
Şimdi teknoloji daha iyidir tabi. Benim koltukalyı ve alt bacak bitti. Üst bacak ve kollara gitmedim azlar zaten ara sıra makina ile alırım. Genitalde bitmedi ama çok azaltı, o bölge kolsy bilmiyormuş zaten. Seans çok hatırlamıyorum ya, bi seansa gidiyordum 15gun içinde ucretsiz kontrol atışı oluyordu sonra diğer ay cagırıyorlardı. Kışın evet zor olur sogukta ama yazın daha zor surekli guneşe maruz kalacaksınKaç seansta bıttı canım .
Of hıc soyunmaya hazır degılım bu kıs gunu
Benım sorduğum yerde her ıkı cıhazda varmış, tamamen kıl durumuna bağlı dedı.
Bır başka yerı daha aradım orasıda fıyat veremiyoruz , kampanyalı paket fıyatımız yok dedı. Onlarda da 3 cıhaz varmış boy kılo ve kıl durumuna gore fıyat degısır dedı
Nohutu bazen ben sen kemikli et ile ama salçasız yapıyorum öyle daha çok seviyoruz.Hepsi de cok güzel gerçekten .Fasulyeye annem koyuyor kemıklı et ama , ılla dısımıze veya boğazımıza kaçan bır kıymık kemık oluyor o yüzden ben koymuyorum
Kardeşine ben de üzüldüm esila. çalışmayan kadınlar kocalarının maaşlarını bırak bordrolarını kuruş kuruş bilip hesap yaparlarken senin kardeşinin çalıştığı halde eline beş kuruş harçlık kalmaması kötü olmuş. Ben olsam ben de kardeşimden elimi çekmezdim. Kardeş bu daha ötesi var mı?Merhaba kızlar
Bu sabah pek keyfim yok
Kardeşim öğretmen, çok şukür sabit maaşı var, işi rahat
Eşi serbest çalışıyor ve biraz gevşek
Üzerine de kredi çekip araba aldılar.
Üzüyor kardeşimi.
Kira kredi maaş gidiyor. Para yetiştiremiyorlar. Ama çok ta kötü değiller, düzensiz plansızlar. Cebine harçlık kalmıyor, öyle görmek üzüyor.
Evine gidicem boş gitmem. Birde yanlız bulsam az harçlık versem. Tatil şimdi çıkıp bir kahve içecek parası yok
Kardeşine ben de üzüldüm esila. çalışmayan kadınlar kocalarının maaşlarını bırak bordrolarını kuruş kuruş bilip hesap yaparlarken senin kardeşinin çalıştığı halde eline beş kuruş harçlık kalmaması kötü olmuş. Ben olsam ben de kardeşimden elimi çekmezdim. Kardeş bu daha ötesi var mı?
Bizler düzenli gelirle çalışanlar olarak ticaret yapanların durumu farklı geliyor. Bizde her ay eve atıyorum 5 giriyorsa onlarda bir ay 3 öteki ay 20 sonraki ay 5 oluyordur. Onun için hep daha tedbirli olmaları lazım. Enişte bey de kardeşinin maaşına güvenmiştir biraz. Sektörleri ne?Kötü niyetli değiller biliyorum, birazda hesapsız kaldılar kışın işler düşüyor hazırlıklı olmalılardı. Ama banane diyecek halim yok tabiki, içim yandı uykum kaçtı inanın.
Eşimin kardeşi de ilk iş kurduğu yıl zordaydı hep ben iteledim, eşimide alıştırdım. Kayıtsız kalamam mümkün değil içim rahat etmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?