Bugün ne aldin kaç tl harcadin

duymustum bunu ama arastirmadm canim bitkisel seylerden nedense korkuyorum bn hep yanlis etki yapar diye.bunu arastircam cok tsk ederim
rica ederim canım, bunu tüp bebek doktorları içiriyorlar.sağlıklı yumurta ve sperm için. zararlı olsa vermezlerdi.korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum aslında.bal alerjisi yoksa rahatlıkla kullanılır.hem de bağışıklık sistemini de çok güçlendiren bi karışım... inşallah en yakın zamanda müjdeli haberini alırız

duymustum bunu ama arastirmadm canim bitkisel seylerden nedense korkuyorum bn hep yanlis etki yapar diye.bunu arastircam cok tsk ederim
bu arada canım propolis olmasın bu karışımda, bazıları propolisli satılıyor, o antibiyotik görevi görüyormuş bebek için propolissiz olanını kullandırmış doktoru, arkadaşıma yazdım şimdi de o böyle cevap vermiş.

Bugun hiç harcama yapmadan kapatacağım günümü inşAllah
Birtek yol parası oda akbil basıyorum 50 tl yüklemiştim 30-35 tl kaldı 1.5 hafta daha işimi görürür
Yarında kuaföre uğramam gerek orayada 100 tl versem
Bana kalan 50-100 arası bişey
Şu kuaför işin evde kendim yapabilseydim keşke verdiğim paraya içim acıyor resmen

pure hazel canim nasi gidiyo kk kullanmama ben de 100 tlnin altnda kullanmicam diye karar aldm yilbasinda bugun 11.gunum
Canimm 27. Günüm benim. Ayin 15inde yatiriyorum bin lira.
Karttan sadece 100 lira aidat
100 lira taksit
250 lira nakit avansim cekiliyor.
Geriye kalan 550 lira kartta birikiyor. Dokunmuyorum ona.
Mayista borc bitecek insallah.
Eylule kadar 100 lira taksitim kalacak.
Taksit bitince kapatayim diyorum.
Ama belki lazer epilasyon yaptirmaya karar verirsem fikrim degisebilir

Ben de aynı durumdayım canım şükür işe girdim ilk maaşımı yeni aldım ama o kadar borç var ki gecikmede olan kredilerimiz taksitlerimiz var ufacık kenarı para ayırsam üstüme başıma almam gerekenler varken ( ilk defa ofis işinde çalışcam hiç uygun kıyafetim yok) sürekli borç ödeme derdine düştüm. Allah yardımcımız olsun

Sizi çok iyi anlıyorum. Çalışıyoruz şık şıkırdak gitmeyi çok istiyorum. Kışlıklarım hep öğrencilikten kalma yada lcw den en fazla. Botum haftanın 5 günü ayağımda,tek bir montum var çok şükür tabiki am amalesef ye kürküm ye dünyasındayız. Dış görünüşümüz ne kadar kaliteliyse ona göre saygı görüyoruz ne yazıkki..

vallahi kızlar hiç kendinizi üzüp sıkıntıya sokup emeklerinizi çula çaputa yatırmayın,benden size bir tavsiye...
yıllarca üst düzey yönetici olarak plazalarda çok şık ortamlarda çalıştım ve kıyafete o kadar çok para döktüm ki anlatamam.şimdiki aklım olsa, asla ama asla yapmazdım. o kadar basit taktiklerle tarz ve şık olabilirsiniz ki.
ben artık şöyle yapıyorum:
şık 2 adet pantolon (siyah ve lacivert) ( ya da 1 adet dizden çok hafif üste kalem etek) üstlerine 2 adet uzun kollu isteğe bağlı boğazlı ya da yuvarlak yaka düz bluz (siyah ve lacivert tercih ediyorum) , ve bunlarla kombinleyeceğim 3-4 adet hırka. bordo,tatlı bir kahverengi ve gri olabilir.... ve aksesuar. gümüş rengi, altın rengi iri küpeler,sallanan ya da halka. ayrıca uzun kolyeler. küpe ve kolyeleri farklı günlerde kullanıyorum. ve bir kaç tane fular.
saçlar bakımlı olsun yeter. hiç bir şey yapamazsam tepede prenses topuz yapıyorum, inanılmaz tarz duruyor.ve hafif makyaj..inanın çok para dökmeden de çok sade,şık ve zarif görünebilirsiniz.

yavaş yavaş kendinizi zorlamadan oturtursunuz tarzınızı...
aaa bu arada çok sevdiğim bir söz vardır; """insanlar kıyafetleri ile karşılanır, düşünceleri ile uğurlanır."""" çok d takılmamak lazım bu konulara yeni işleriniz hayırlı olsun,bol kazançlar dilerim...

İyi niyetli yorumunuz için çok teşekkürler

Çokta güzel yaptınız, hertürlü fikre açığım
:))) Allah bol ve bereketli kazanç versin de tüm istediğiniz o kıyafetlere ve gönlünüzden geçenlere kavuşun inşallah. ama biraz zaman varsa bunun için basit taktikler çoğu zaman işe yarayabiliyor. ben çok para döktüm kıyafete o yüzden benim pişmanlığımı kimse yaşasın istemem. nefs işte can her şeyi çekiyor ama inanın en önemsiz dertmiş "bugün ne giysem" derdi :))) Rabbim başka dertler vermesin hiçbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…