- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.401
rica ederim canım, bunu tüp bebek doktorları içiriyorlar.sağlıklı yumurta ve sperm için. zararlı olsa vermezlerdi.korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum aslında.bal alerjisi yoksa rahatlıkla kullanılır.hem de bağışıklık sistemini de çok güçlendiren bi karışım... inşallah en yakın zamanda müjdeli haberini alırızduymustum bunu ama arastirmadm canim bitkisel seylerden nedense korkuyorum bn hep yanlis etki yapar diye.bunu arastircam cok tsk ederim
:))) sinirim geçince nicki değiştireyim tatlı bir şeyler olayım bari dedim :))))ben de baktim gecen ama eski ismi gorememistim canim simdi anlastik
bu arada canım propolis olmasın bu karışımda, bazıları propolisli satılıyor, o antibiyotik görevi görüyormuş bebek için propolissiz olanını kullandırmış doktoru, arkadaşıma yazdım şimdi de o böyle cevap vermiş.duymustum bunu ama arastirmadm canim bitkisel seylerden nedense korkuyorum bn hep yanlis etki yapar diye.bunu arastircam cok tsk ederim
http://www.aribilim.com/gebelik-ari-sutu-polen.html buradan da okuyabilirsin canım arı sütü bal polen faydasınıben de baktim gecen ama eski ismi gorememistim canim simdi anlastik
Ooo bana da beklerim :))Görümceler kartepeye gidelim diyorlar ama bakalim.kalabalikla vakit gecirmek istemiyorum pek
sagolasin canim ya ugrasip bulmussun cok tskkurlerhttp://www.aribilim.com/gebelik-ari-sutu-polen.html buradan da okuyabilirsin canım arı sütü bal polen faydasını
rica ederim tatlım, ne demek.inşallah faydasını görürsünüz.sagolasin canim ya ugrasip bulmussun cok tskkurler
Canimm 27. Günüm benim. Ayin 15inde yatiriyorum bin lira.pure hazel canim nasi gidiyo kk kullanmama ben de 100 tlnin altnda kullanmicam diye karar aldm yilbasinda bugun 11.gunum
Ben de aynı durumdayım canım şükür işe girdim ilk maaşımı yeni aldım ama o kadar borç var ki gecikmede olan kredilerimiz taksitlerimiz var ufacık kenarı para ayırsam üstüme başıma almam gerekenler varken ( ilk defa ofis işinde çalışcam hiç uygun kıyafetim yok) sürekli borç ödeme derdine düştüm. Allah yardımcımız olsunDün telefonuma kırılmaz cam bide kılıf aldım her ikiside kırılmıştı 65 tl verdimama mecburdum çünkü ekran kırılsa zararım daha çok olurdu
Birde kredi kartımı dokunmuyorum ya nakitim erimeye başlıyor yavaş yavaş
Oysa bu ay kendime bot bakacaktım tek bir ayakkabıyla işe gidip geliyorum insan özzeniyor haliyle
Kışlık ihtiyaçlarım var ama indirimi bekliyorum hepside yüksek tutarlı. Kaban ,mont,bot,ayakkabı
Bazen içim sıkışıyor sanki, elhamdüllillah eşimle çalışıyoruz, kenara koymaya çalışıyoruz ama bi yandan bekleyen ihtiyaçlar. Öyle gezen tozan bi çiftte değiliz. Bazen yaşamıyormuşuz gibi hissediyorum . Ev-iş. İşte çalış evde çalış kendine bişey yapma. Bİr tek kuaför masrafı oda mecburi :)
Kusura bakmayın çok uzatmışım.
Hepinize hayırlı cumalar
Ben de aynı durumdayım canım şükür işe girdim ilk maaşımı yeni aldım ama o kadar borç var ki gecikmede olan kredilerimiz taksitlerimiz var ufacık kenarı para ayırsam üstüme başıma almam gerekenler varken ( ilk defa ofis işinde çalışcam hiç uygun kıyafetim yok) sürekli borç ödeme derdine düştüm. Allah yardımcımız olsun
Ben de aynı durumdayım canım şükür işe girdim ilk maaşımı yeni aldım ama o kadar borç var ki gecikmede olan kredilerimiz taksitlerimiz var ufacık kenarı para ayırsam üstüme başıma almam gerekenler varken ( ilk defa ofis işinde çalışcam hiç uygun kıyafetim yok) sürekli borç ödeme derdine düştüm. Allah yardımcımız olsun
Sizi çok iyi anlıyorum. Çalışıyoruz şık şıkırdak gitmeyi çok istiyorum. Kışlıklarım hep öğrencilikten kalma yada lcw den en fazla. Botum haftanın 5 günü ayağımda,tek bir montum var çok şükür tabiki am amalesef ye kürküm ye dünyasındayız. Dış görünüşümüz ne kadar kaliteliyse ona göre saygı görüyoruz ne yazıkki..
vallahi kızlar hiç kendinizi üzüp sıkıntıya sokup emeklerinizi çula çaputa yatırmayın,benden size bir tavsiye...
yıllarca üst düzey yönetici olarak plazalarda çok şık ortamlarda çalıştım ve kıyafete o kadar çok para döktüm ki anlatamam.şimdiki aklım olsa, asla ama asla yapmazdım. o kadar basit taktiklerle tarz ve şık olabilirsiniz ki.
ben artık şöyle yapıyorum:
şık 2 adet pantolon (siyah ve lacivert) ( ya da 1 adet dizden çok hafif üste kalem etek) üstlerine 2 adet uzun kollu isteğe bağlı boğazlı ya da yuvarlak yaka düz bluz (siyah ve lacivert tercih ediyorum) , ve bunlarla kombinleyeceğim 3-4 adet hırka. bordo,tatlı bir kahverengi ve gri olabilir.... ve aksesuar. gümüş rengi, altın rengi iri küpeler,sallanan ya da halka. ayrıca uzun kolyeler. küpe ve kolyeleri farklı günlerde kullanıyorum. ve bir kaç tane fular.
saçlar bakımlı olsun yeter. hiç bir şey yapamazsam tepede prenses topuz yapıyorum, inanılmaz tarz duruyor.ve hafif makyaj..inanın çok para dökmeden de çok sade,şık ve zarif görünebilirsiniz.
yavaş yavaş kendinizi zorlamadan oturtursunuz tarzınızı...
aaa bu arada çok sevdiğim bir söz vardır; """insanlar kıyafetleri ile karşılanır, düşünceleri ile uğurlanır."""" çok d takılmamak lazım bu konularayeni işleriniz hayırlı olsun,bol kazançlar dilerim...
rica ederim. tabi ki bu benim görüşüm ve deneyimlerime dayanarak paylaşmak istedimİyi niyetli yorumunuz için çok teşekkürler
rica ederim. tabi ki bu benim görüşüm ve deneyimlerime dayanarak paylaşmak istedim
:))) Allah bol ve bereketli kazanç versin de tüm istediğiniz o kıyafetlere ve gönlünüzden geçenlere kavuşun inşallah. ama biraz zaman varsa bunun için basit taktikler çoğu zaman işe yarayabiliyor. ben çok para döktüm kıyafete o yüzden benim pişmanlığımı kimse yaşasın istemem. nefs işte can her şeyi çekiyor ama inanın en önemsiz dertmiş "bugün ne giysem" derdi :))) Rabbim başka dertler vermesin hiçbirimize.Çokta güzel yaptınız,hertürlü fikre açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?