Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Fotografcılık
Kışın işler olsada para dönüşü yavaşlıyor
Birde makine ve lens fln almışlardı sanırım onunda borcu var.
Bize de karşı hep saygılı ve vericidir, düğün nişan fotolarım sayesinde harika oldu en güzel anılar olarak kaldı albüm maliyetini bile almamıştı.

bugün harcama yapmamayı düşünüyorum kartlara çok yüklendim eşiminkide öyle arabanın mtv kasko trafik gaz falan derken aldı başını gidiyor muayene bez doğum günleri hediyeleri derken elimde para kalmadı

havalardandır canım yaa.. insan yataktan zor kalkıyor... uyudukça da uyuyası geliyor insanın....
biz hediyeleşmeyi bıraktık gibi... ufak tefek şeyler alınıyor alınsa da... bu zamana kadar kimseyi atlamadım...ama artık durumlar hiç müsait değil..

Canım Ankara’dayım ben, havalimanı kısmı doğru ama

Hiçbir şey almadımm almayı da düşünmüyorum. Geçen ay cumburlop batış yaşadım. Bu ay evet inanıyorum eksi hesaba hiç düşmeden 15 şubatı göreceğiz. Yes I believe

Güneşli ilik bir günden günaydin kizlar.
Burdayiz ama yine de bütçeye dikkat edecegim. Eşimi de uyardim. Büyük islerimizi hallettik. Hediyeler halloldu.
Artik sadece dönüste burdan evimiz icin alacagimiz malzemelere para harcamak kaldi.
Ailelerle zaman gecirecegiz zaten .kafe veya avm olayi olmaz.

benimki biraz farklı abim eşinden ayrıldı yiğenim iki haftada bir geliyor çok üzülüyorum keşke ayrılmasaydı diyorum sonra huzursuz ortamda o çocuk nasıl büyüycekti diyorum öyle işte yiğenimde çok tatlı herşeyi alasım geliyor

Hic uzmeyin onu. Simdi cok hassas cok kirilgandir yavrucak.

aynen:)

bu ara aylık market pazar giderleriniz kaç tl
Bu aralar tavsiyem buzluktan gidin. Konserveletinizi kullanin. Etli kurubaklagil vs tuketimine agirlik verin.
Domates pirasa havuc sogan biber el yakiyor. 10tlden asagi dusmuyor.

1 haftalik memleket havasi almaya geldim ben . Market pazar giderleri yazqmiyorum bu yuzden

aynen, bende oyle dusunuyorum. pırasa bu hafta marketten sadece 1 tane aldım oda bebegıme yedırmek ıcn : )

Anladim canlari sagolsun kimse istemez yuvasi bozulsun dagilsin ama olmayinca olmuyor iste..
Arayi cok iyi saglamak lazim her sey normal gibi davranmak daha dogru olur gibi... tek anne baba ayrilan onlar degil.. cok hassas davranmak her istedigini yapmak ters tepebilir..kac yasinda?

Kızlar günaydın,
Bir şey soracağım benim extrem 1800 küsür gelmişti. Ödemeden biri borç istedi kırmak istemiyorum 499 tl de minimum ödeme tutarı. Bunu ödesem sadece bana nasıl bir dönüş oluyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…