- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.021
Bizler düzenli gelirle çalışanlar olarak ticaret yapanların durumu farklı geliyor. Bizde her ay eve atıyorum 5 giriyorsa onlarda bir ay 3 öteki ay 20 sonraki ay 5 oluyordur. Onun için hep daha tedbirli olmaları lazım. Enişte bey de kardeşinin maaşına güvenmiştir biraz. Sektörleri ne?
havalardandır canım yaa.. insan yataktan zor kalkıyor... uyudukça da uyuyası geliyor insanın....bugün harcama yapmamayı düşünüyorum kartlara çok yüklendim eşiminkide öyle arabanın mtv kasko trafik gaz falan derken aldı başını gidiyor muayene bez doğum günleri hediyeleri derken elimde para kalmadı
Günaydın
Pazartesi akşamı 5.5
Salı akşamı 15 lira harcadım markette.
Bundan sonra eşime yıkılmayı düşünüyorum
@benben00 biz senınle aynı seylerı ıstıyoruz galıbaBende fıyat aldım 6 seans komple bacak , genıtal bölge ve koltuk altı 1500 lıra. Hastanenın guzellık merkezı burası , 1500 lıra dedıler. bırde yanda bır hastane var ıkısıde ozel unı hastanesı orayı arayacağım bugun . Cumartesı on gorusmeye cagırdılar , ucret odenığ randevu alınıyormuş. Acaba randevu sıstemlerı nasıl bılemedım . Bırde sana elecda kaş kontörü yaptırdığı yerı soyledı sanırım oda ıstanbulda bızde
hatta bız onunla cok yakın çalışıyoruzBanada uyar dıye düşünüyorum ,
Canım Ankara’dayım ben, havalimanı kısmı doğru amaValla bu gece ustunuze afıyet uyumalara doyamadım . Cok ozlemısım aynen ama o benı ozlememıs. Daha önceden böyle gıttıgınde gecelerı yatınca aklıma gelıyordun dıyor, sımdı sadece kardesım geldı dıyor . Buyuduklerı ıcındır herhalde dımı , yoksa bızım ılıskımız cok güzel oğlumla. Umarım buyudugu ıcındır yanı
elecda ankarada degıl ya ıstanbulda degıl mı aha havalımanında ?
Ohh sende bekarsın yanııı , bızımkı sımdı geldı annem cok yakın zaten cuma aksamı fılan kalmak ısterse annemde kalabılır . Hemen bır on sokak zaten, yazlıkta babannnelerle beraberdı o sırasıı savdı . Bızımkıler bır sure sımdı orada kalacaklar .
benimki biraz farklı abim eşinden ayrıldı yiğenim iki haftada bir geliyor çok üzülüyorum keşke ayrılmasaydı diyorum sonra huzursuz ortamda o çocuk nasıl büyüycekti diyorum öyle işte yiğenimde çok tatlı herşeyi alasım geliyorhavalardandır canım yaa.. insan yataktan zor kalkıyor... uyudukça da uyuyası geliyor insanın....
biz hediyeleşmeyi bıraktık gibi... ufak tefek şeyler alınıyor alınsa da... bu zamana kadar kimseyi atlamadım...ama artık durumlar hiç müsait değil..
Hic uzmeyin onu. Simdi cok hassas cok kirilgandir yavrucak.benimki biraz farklı abim eşinden ayrıldı yiğenim iki haftada bir geliyor çok üzülüyorum keşke ayrılmasaydı diyorum sonra huzursuz ortamda o çocuk nasıl büyüycekti diyorum öyle işte yiğenimde çok tatlı herşeyi alasım geliyor
Insan şasiriyor ne yapacagini.aksam nee yemek var
Insan şasiriyor ne yapacagini.
Ben bu aralar rahatim. Ne pisirilirse onu yerim modundayim
Dünden taze fasulye var bir de yanına mercimek çorba yaparım, salata zaten fiks.aksam nee yemek var
Bu aralar tavsiyem buzluktan gidin. Konserveletinizi kullanin. Etli kurubaklagil vs tuketimine agirlik verin.aynen:)
bu ara aylık market pazar giderleriniz kaç tl
ya ben salata yapmaya usenıyorum hergun yıkamak zor gelıo pratık bı saklama seklın varmıDünden taze fasulye var bir de yanına mercimek çorba yaparım, salata zaten fiks.
Bu aralar tavsiyem buzluktan gidin. Konserveletinizi kullanin. Etli kurubaklagil vs tuketimine agirlik verin.
Domates pirasa havuc sogan biber el yakiyor. 10tlden asagi dusmuyor.
1 haftalik memleket havasi almaya geldim ben . Market pazar giderleri yazqmiyorum bu yuzden
Anladim canlari sagolsun kimse istemez yuvasi bozulsun dagilsin ama olmayinca olmuyor iste..benimki biraz farklı abim eşinden ayrıldı yiğenim iki haftada bir geliyor çok üzülüyorum keşke ayrılmasaydı diyorum sonra huzursuz ortamda o çocuk nasıl büyüycekti diyorum öyle işte yiğenimde çok tatlı herşeyi alasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?