- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.041
ekstrende yazması lazım faizi .. kalan tutara onu uygularlar... borç geri gelcek mi emin misin? değilse de verme yok de :)Kızlar günaydın,
Bir şey soracağım benim extrem 1800 küsür gelmişti. Ödemeden biri borç istedi kırmak istemiyorum 499 tl de minimum ödeme tutarı. Bunu ödesem sadece bana nasıl bir dönüş oluyor.?
öyle yapmaya çalışıyoruz çok dikkat ediyoruz inşallah çabuk alışırHic uzmeyin onu. Simdi cok hassas cok kirilgandir yavrucak.
Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.Merhaba kızlar
Bu sabah pek keyfim yok
Kardeşim öğretmen, çok şukür sabit maaşı var, işi rahat
Eşi serbest çalışıyor ve biraz gevşek
Üzerine de kredi çekip araba aldılar.
Üzüyor kardeşimi.
Kira kredi maaş gidiyor. Para yetiştiremiyorlar. Ama çok ta kötü değiller, düzensiz plansızlar. Cebine harçlık kalmıyor, öyle görmek üzüyor.
Evine gidicem boş gitmem. Birde yanlız bulsam az harçlık versem. Tatil şimdi çıkıp bir kahve içecek parası yok
Valla yesıl mercımek ve makarna var pazar gününden ama bozuldular mı acabaaksam nee yemek var
5 yaşına gircek 10 gün sonra ama 3 yıla yakın sürdü dava 2 yaşındaydı annesiyle gittiğinde evet her istediği olduğu için baba beni sen alsana diyormuş bende seninle babannemle kalcam diyormuşAnladim canlari sagolsun kimse istemez yuvasi bozulsun dagilsin ama olmayinca olmuyor iste..
Arayi cok iyi saglamak lazim her sey normal gibi davranmak daha dogru olur gibi... tek anne baba ayrilan onlar degil.. cok hassas davranmak her istedigini yapmak ters tepebilir..kac yasinda?
kıyamam..Allah yardımcıları olsun bir de çekişmeli oldu demek :/5 yaşına gircek 10 gün sonra ama 3 yıla yakın sürdü dava 2 yaşındaydı annesiyle gittiğinde evet her istediği olduğu için baba beni sen alsana diyormuş bende seninle babannemle kalcam diyormuş
Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.
evet çok yıprandık ailece halada devam ediyor mal paylaşım davası açılacak avukattan haber bekliyoruzkıyamam..Allah yardımcıları olsun bir de çekişmeli oldu demek :/
Karalahanayı önceden dilimleyip kavanoza yağ ve sirke ile basıyorum sadece o bile işimi kolaylaştırıyor. Diğerlerinde klasik usul.ya ben salata yapmaya usenıyorum hergun yıkamak zor gelıo pratık bı saklama seklın varmı
Tuppera basıyor esımya ben salata yapmaya usenıyorum hergun yıkamak zor gelıo pratık bı saklama seklın varmı
Yok hayır anaokulu ogretmenıde olsa çalışıyor emek verıyor ama cebınde harçlığı olmaması onu uzer demek ıstemıstımYok işi tam ona göre oynuyorum oynuyorum geliyorum diyor anaokulu ögretmeni
Yarım gün çalışıyor, eşi alıp bırakıyor.
Bizede pek açmaz derdini ama ortada yani durum
Yok hayır anaokulu ogretmenıde olsa çalışıyor emek verıyor ama cebınde harçlığı olmaması onu uzer demek ıstemıstım
Kaç yasında canım? Bende ılk esımden bosandımevet çok yıprandık ailece halada devam ediyor mal paylaşım davası açılacak avukattan haber bekliyoruz
Haha ne kadara?harıka bırıkım yapıyorum ombre yaptırdım
Yaa masallah.Kizlar masallah baya konusmusunuz. Bugun harcama olacak biraz mutfak icin eksikler alınacak. Yazın sacimi açmak icin siyah renkten bi sürü para bayılmıştım ama rengini sevemedim. Dün yine siyaha boyadim. Cok seviyorum siyah rengi :)) oglum ( 30 aylik) saçların cok guzel anne dedi ya kuzum
5 yaşına girecek 10 gün sonra seninde varmıydı çocugun ilk evliliğindenKaç yasında canım? Bende ılk esımden bosandım
oyy kuzum benim annesine herşeyi yakıştırır kuzucuklar özledim kızlarımıKizlar masallah baya konusmusunuz. Bugun harcama olacak biraz mutfak icin eksikler alınacak. Yazın sacimi açmak icin siyah renkten bi sürü para bayılmıştım ama rengini sevemedim. Dün yine siyaha boyadim. Cok seviyorum siyah rengi :)) oglum ( 30 aylik) saçların cok guzel anne dedi ya kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?