Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ekstrende yazması lazım faizi .. kalan tutara onu uygularlar... borç geri gelcek mi emin misin? değilse de verme yok de :)

Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.

5 yaşına gircek 10 gün sonra ama 3 yıla yakın sürdü dava 2 yaşındaydı annesiyle gittiğinde evet her istediği olduğu için baba beni sen alsana diyormuş bende seninle babannemle kalcam diyormuş

Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.

Yok işi tam ona göre oynuyorum oynuyorum geliyorum diyor anaokulu ögretmeni
Yarım gün çalışıyor, eşi alıp bırakıyor.
Bizede pek açmaz derdini ama ortada yani durum

fırında tavuk patates çorba pirinç pilavı yapcak annem salata yapma dedim dünden baya kalmıştı yogurt falanda çıkarıırm

Yok işi tam ona göre oynuyorum oynuyorum geliyorum diyor anaokulu ögretmeni

Yarım gün çalışıyor, eşi alıp bırakıyor.
Bizede pek açmaz derdini ama ortada yani durum
Yok hayır anaokulu ogretmenıde olsa çalışıyor emek verıyor ama cebınde harçlığı olmaması onu uzer demek ıstemıstım

Yok hayır anaokulu ogretmenıde olsa çalışıyor emek verıyor ama cebınde harçlığı olmaması onu uzer demek ıstemıstım

Evet o konuda haklısınız ama bilmiyorum, inşallah üzülmüyordur

Kizlar masallah baya konusmusunuz. Bugun harcama olacak biraz mutfak icin eksikler alınacak. Yazın sacimi açmak icin siyah renkten bi sürü para bayılmıştım ama rengini sevemedim. Dün yine siyaha boyadim. Cok seviyorum siyah rengi :)) oglum ( 30 aylik) saçların cok guzel anne dedi ya kuzum

Bende 2 ay once saclarımı boyattım kızlar ombre 300 lıra verdım ve hıc begenmedım rengı bana cok koyu geldı. o yüzden ben yaza doğru omreyı yenılerım bıraz da sarımtırak olarak ama dıp yaptırmam lazım . Şubatı bekliyorum hemen ılk hafta yaptırırım .

Yaa masallah. Bende 1 yıl ombre kullandım sonra koyu kestaneye dondum seviyorum koyu renkleri. Ombreyi sevmiştim aslında ilk yapıldıgında çok havalı oluyor

oyy kuzum benim annesine herşeyi yakıştırır kuzucuklar özledim kızlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…