- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.081
Haha benim eşim oyle yerdi 2seneye kadarBiber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))
bence kızma burda da biri var öylebendeniz
çok acayıp geldı ya cok ılgınc bır bakayım su ıseahaha yok kaçırmadın daha önce bahsetmedim... kırmızı lahana turşusunu bulaşık makinesinde denedim...:))
valla bende bilmiyorum denedim oldu 1 defa 2 kavanoz yaptım... araştır bak istersen:)CuteMom sende bak:)
evet evet karası sarması yapılan :)
Banada patlıcan acı gelır hem masraf hem ısraf benbence kızma burda da biri var öyle
bendeniz
Benim bildiğim kalan borç üzerinden ödenen tarihe kadar faiz işletiliyor; yani diğer hesap kesimde odenecekse 1000tl 1000*0,0275= 27,5 ödeyeceği faiz olmalı. Tabi faiz oranı değişmiyorsa. Çünkü bi gecikme faizi var bide o hesap kesimle son odeme arası faiz oranı. İkisi 2,75 ise 27,5 faiz işler. Karışık mı olduBu 2.75 in anlami ne oluyor? Diyelim ki kk borcu 1500 lira, asgari odemesi de 500 lira onu odedik geri kalan 1000 lira (misal hic harcama yapilmaksizin) onumuzdeki ay icin nasil borclandiriliyor?
bilmiyorum yanlış yazmışım bilmiyordum olacaktı o biyerde karşıma çıktı... Alla Alla dedim bende bi deneyim olmadı atarım napıyım, ama oldu yendi.. eşimin içine sinmediği için de bir daha denemedim ama bence hiç bişey olmaz... ağzı kapalı sıfır kapak..çok acayıp geldı ya cok ılgınc bır bakayım su ıse
Ben; mavi ekran! Ömrümde duymadım boyle birsey araştıracağımahaha yok kaçırmadın daha önce bahsetmedim... kırmızı lahana turşusunu bulaşık makinesinde denedim...:))
valla bende bilmiyorum denedim oldu 1 defa 2 kavanoz yaptım... araştır bak istersen:)CuteMom sende bak:)
evet evet karası sarması yapılan :)
kimbilir daha neler duyacağızBen; mavi ekran! Ömrümde duymadım boyle birsey araştıracağım
Konserve yapanlar da oluyor.Ben; mavi ekran! Ömrümde duymadım boyle birsey araştıracağım
onın bir üst versiyonu karnıyarığın içini yiyen 3 çocuklu koskoca adam
Vallah oyle dolap bakliyat anca yemek yapıcaz geçen hafta pazardan 2.5 kilosu 10 liraya patates aldım eve geldim yerine koyarken saydım tam 10 tane tanesi 1 lira patatesin bu millet çoluğun çocuğun karnını nasıl doyuracak hiç bilmiyorumDün marketten 4-5 adet salatalık alalım cacık için dedik, 5,5 tl ödedik şaka gibi. Meyve-sebzenin yanına yaklaşılmıyor bu ne böyle .
Derin dondurucu stoktan yemek en iyisi çorba+ana yemek yada ana yemek+pilav/makarna şeklinde geçiştireceğiz sanırım. Salata yerine turşu/yoğurt yiyeceğiz artık. Allah yardımcımız olsun
Bende soyle bi versiyonum.. biber kalin degilse karniyarikta da patlican guzelse yerim hepsini. Ayrica biber dolmasina ayri bir sempatim var arada aseririm..bende karniyarigin icini degilde dışını yerim et yemedigim icin bende farkli bi versiyonum sanırsam
Yaa ben dolmayı ekmeğin içine koyup yemeye bayilirim. Antepte de öyle yaparlarmış :))Bende soyle bi versiyonum.. biber kalin degilse karniyarikta da patlican guzelse yerim hepsini. Ayrica biber dolmasina ayri bir sempatim var arada aseririm..
Benim de oyle yaptigim olmustur gizli antepli miyim aceba :))Yaa ben dolmayı ekmeğin içine koyup yemeye bayilirim. Antepte de öyle yaparlarmış :))
300tl cnmHaha ne kadara?Olsun o da kendine yatırım, güle güle kullan
Gule gule kullan canim insan değişim istiyo arada gerçekten beğendin mi peki isteğin gibi oldu mu.300tl cnm
Vallah oyle dolap bakliyat anca yemek yapıcaz geçen hafta pazardan 2.5 kilosu 10 liraya patates aldım eve geldim yerine koyarken saydım tam 10 tane tanesi 1 lira patatesin bu millet çoluğun çocuğun karnını nasıl doyuracak hiç bilmiyorum
oldu canım begendım. kendı sac rengımın uzerıne yaptırdımGule gule kullan canim insan değişim istiyo arada gerçekten beğendin mi peki isteğin gibi oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?