Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar benim buzluk bos
Az visne erik falan var
Ben daha cok artan ekmek haslanmis nohut fazladan aldigim et kiyma vs gibi seyler icin kullaniyorum
Pogaca falan da koymuyorum
Cunku mayali seyler donup cozulurse mideye zararli
Esim de ben de mide hastasiyiz zaten
Riske atamiyorum
Nadiren yapip taze taze yiyoruz
Sebze de koymuyorum yazdan
Bu yaz artan patlicani kizartip koymustum karniyarik icin tek pisirimlik o da
Yani yaz sebzesi yazin yemem icindir
Kisin kis sebzesi yerim mantigindayim hep
Deterjani da esime isyerinden veriyorlar
Camasir bulasik makinesi icin ayri ayri
Genelde yetiyor

Ankarada mısınız

Ben bu yaz iyi doldurdum buzlugu ama taze yiyesim geliyor hep buzluktan birşey yapasim gelmiyor

Bugün arkadaşım çağırdı hasta olduğumdan gitmeyecektim ama oğlum gitmek istedi evde canı sıkılıyor güzel vakit geçirdi oynadi çocuklarla
Akşam yemeğini de tost yaptık kahvaltıyla gecistirdik

Ben visne ve erik seviyorum.
Dogranmis biber az dolma biber koyarim
Biraz cig domates olur
Et kiyma olur.
Patlican taze fasulye bamya yiyemedik hic sevmedim patlican haric konserve yapiyorum ama az az abartmadan
Patlican kisin 4 sefer ayda bir kez aliriz
Ztn kasima kadar bahce bozumlarindan alabiliyorum
Kis sebzelerini seviyoruz.
Bu donem hep yuksek olur ama idare ediyoruz.
Bakliyat en cok bu donemde yeniyor ztn
Allah kimseyi aratmasin imrendirmesin ozendirmesin
Bugun yine harcamali gecti
8 lira pirinc 6lira mercimek aldim
Adanadan salca almistim onlarida bugune sayabiliriz 60 lira
Kardesime 100 lira verdim
Yrn kuafore gidicem krepeli balyaj icin fiyat alirim kas sac kesimi bsyler yaparim
Cuma ne yeriz bilmiyorum. Domatesli makarna / Kavurma / salata olabilir kardesime de gidebiliriz
Marul maydanoz havuc vardi is gorur.
Meyve brz muz alirim digerleri vardi.
Haftasonu harcama planim yok. Cumartesi cikmayabiliriz. Secim yogunlugu basladi koridorlarda carpa carpa yuruyorum odada kac kisi geliyor bilmiyorum insan goresim yok.
Bugun aliexpres cantalarimdan 2 si geldi. Birini kardesime hediye ettim.
Bu hafta cabuk gecti sanki
Esimi ozledim

Bizim taze fasulye yalan oldu. Markete ciktik balik aldik firinda balik yaptik.
Ben karniyarik icin patlicani yagda kizartmiyorum. Firca ile hafif zeytinyagi surup firin posetinde pisiriyorum. daha hafif ve saglikli oluyor.
32 li Papia tuvalet kagidi buldum 39.90 a. Evde olmasina ragmen stok icin aldim.

Fırında az yaglı patlıcan kızartma islim kebaplık patlıcan falan yaptım ama karnıyarıkı denemedim. Kaç dk kslıyor fırın poşetinde? Sonra içini doldurup tekrar mı fırınlıyorsun

Elektrik faturamız gelmiş 119tl sanırım buaralığa fiksledik artık. Doğalgaz 295gelmişti ama baya 60lara cıktık hastaydı kızlar, onumuzdeki donem faturası biraz dusebilir

Fırında az yaglı patlıcan kızartma islim kebaplık patlıcan falan yaptım ama karnıyarıkı denemedim. Kaç dk kslıyor fırın poşetinde? Sonra içini doldurup tekrar mı fırınlıyorsun
Ortalama 20-25 dk filan. poset buglama etkisi yapiyor, hizlandiriyor sanirim. Ic harci piserken bir taraftan da patlican ve biberler de firinda pismis oluyor; doldurup tekrar firina suruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…