- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.121
Bende iki gun once mantar yaptim200 lira eşime kazak,çorap,sweatshirt,yaklaşık 50de pazarda gitti.Pazara dair aklımda en net kalan şey patlıcan 12 lira.Mantar çizgisini hiç bozmuyor,tebrikler ona.
Yazdan salatalıgı rendeleyip koyabilirsin semizotu da olur. Bu mevsimde çok pahalı olur, tadı da olmayabilir
Ankarada mısınızBenim paket program 6 seans 6 kontrol seklinde
1 yil surecek
Kol ustu koltuk alti genital tum bacak , biyik hediye :)
2 bin küsürden indi düz 2000 e
Cok pazarlik yapacak vaktim de yoktu
Oglani uyutup ablaya biraktim
Kafamdan 1600 1800 arasidir dedim ama yeniyil fiyatlari artirmis tabi
Bizde yemek yok yapasim da yok
Disarda yicez bugun
Alincak biseyler de var onlara da bakarim hem
@CuteMom ben 1 yasinda erkek bebesi olan uyeyim cnm :)
Sabah 1 yas asilarimizi olduk
Ucuncu disimiz cikti 4 5 yolda
Yerleri iyice belirginlesmis
Almıştım yüksektenKızlar dolar çok düşmüş altinda öyle değerlendirmek isteyen varsa
takıpteyım canım sabahtan beri en dusuge gelemsını beklıyorum guya halaKızlar dolar çok düşmüş altinda öyle değerlendirmek isteyen varsa
Dolar biraz daha düştü canım ama altın 217 yinetakıpteyım canım sabahtan beri en dusuge gelemsını beklıyorum guya hala
Istanbul'dayımAnkarada mısınız
en düşük 5.28 küsür gördüm canım hala almadım dolar alıcam ınsAllah bırazDolar biraz daha düştü canım ama altın 217 yine
Fırında az yaglı patlıcan kızartma islim kebaplık patlıcan falan yaptım ama karnıyarıkı denemedim. Kaç dk kslıyor fırın poşetinde? Sonra içini doldurup tekrar mı fırınlıyorsunBizim taze fasulye yalan oldu. Markete ciktik balik aldik firinda balik yaptik.
Ben karniyarik icin patlicani yagda kizartmiyorum. Firca ile hafif zeytinyagi surup firin posetinde pisiriyorum. daha hafif ve saglikli oluyor.
32 li Papia tuvalet kagidi buldum 39.90 a. Evde olmasina ragmen stok icin aldim.
Ortalama 20-25 dk filan. poset buglama etkisi yapiyor, hizlandiriyor sanirim. Ic harci piserken bir taraftan da patlican ve biberler de firinda pismis oluyor; doldurup tekrar firina suruyorum.Fırında az yaglı patlıcan kızartma islim kebaplık patlıcan falan yaptım ama karnıyarıkı denemedim. Kaç dk kslıyor fırın poşetinde? Sonra içini doldurup tekrar mı fırınlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?